Hvězda Praha – HC Litvínov 4:3 (kon.) | Chomutov – K. Vary 2:7 (kon.) | Kladno – Slavia 2:9 (kon.)
Motor ČB – Jihlava 2:5 (kon.) | Přerov – Vítkovice 3:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Kometa Brno 1:4 (kon.)
Tábor – Mladá Boleslav 0:7 (kon.) | Třinec – Zlín 2:3 (po pr.) | Poruba – Olomouc 5:1 (kon.)
Plzeň – Sparta 4:1 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 2:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 17.09.2022, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    59:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Obrovský gejzír radosti naplno vybuchl v havlíčkobrodském táboře! Lukáš Nový posunul puk na Filipa Ondruše, který nabil na modrou čáru PATRIKU MRTKOVI. Havlíčkobrodský kapitán bleskově vystřelil a parádní ranou trefil prostor u pravé Antošovy tyčky! Brankář Pardubic se po puku natahoval marně, zřejmě měl i zakrytý výhled! Asistence: Filip Ondruš, Lukáš Nový.
     
    59:37
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Jansa – 2 min., napadení.
     
    55:11
    Ve skvělé pozici v mírném úhlu na levé straně se ocitl Mrtka. Brankář Antoš se musel rychle přesouvat, ale brodský kapitán přestřelil bránu!
     
    54:10
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Úlehla – 2 min., napadení.
     
    48:35
    Křížek stál na konci havlíčkobrodské kombinace v útočném pásmu a vypálil z bezprostřední blízkosti, ale trefil jen pravý beton dobře postaveného brankáře Antoše!
     
    46:10
    Teml se vydal na útočný výlet a dostal se za pardubickou obranu! Zezadu byl tísněný, ale i tak si položil brankáře Antoše a hledal mezírku mezi jeho betony. Neúspěšně! Maskovaná opora Dynama se vyznamenala!
     
    36:33
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Adamec – 2 min., hákování.
     
    36:08
    Tak tohle hlasitě volalo po gólu! A. Charinov nádhernou kličkou obešel na levém křídle protihráče a pálil úplně sám z mírného úhlu na levé straně, jenž o kousek přestřelil bránu!
     
    34:40
    Bruslaři získali kotouč při rozehrávce Pardubic a Koubek hledal rychlým pasem z pravého kruhu před bránu najíždějícího Nového, jenže ten měl k puku daleko!
     
    32:35
    Brodský obránce Vaněk se ocitl v dobré palebné pozici na ose hřiště. Jeho zakončení z mezikruží však skvěle vyrazil betonem do rohu pásma Petr Antoš!
     
    30:37
    Bruslaři ztratili kotouč a hosté se hnali do přečíslení 2 na 1! Domácí teď měli velké štěstí, protože najíždějící útočník netrefil před bránou prudkou nahrávku!
     
    30:17
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Pilař – 2 min., podrážení.
     
    30:02
    Dynamo právě vstřelilo branku! Hodně nešťastná branka pro Bruslaře, Dynamo srovnává krok! TOM KAŠTÁNEK dojel za bránou nahozený puk Víta Pilaře a chtěl najít někoho ze spoluhráčů před bránou. Kotouč se brankáři Račanovi odrazil zřejmě od zad a zapadl až do brány! Asistence: Vít Pilař.
     
    29:34
    Tak teď měli Bruslaři štěstí! Vítek tvrdě vypálil z kruhu a zacinkal na tyčku!
     
    27:56
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Ondruš – 2 min., nedovolené bránění.

    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Kučera – 2 min., držení.
     
    27:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tak to je ledová sprcha pro Dynamo, které z první havlíčkobrodské šance v této třetině inkasuje! Lukáš Nový se ujal puku, protáhl se po pravém křídle až k bráně a našel dobrým pasem před brankovištěm volného PATRIKA KŘÍŽKA, jehož bomba z první zaplula nechytatelně pod horní tyčku! Asistence: Lukáš Nový.
     
    22:24
    Pardubice se usadily v útočném pásmu a od modré čáry vypustil nebezpečnou střelu Jansa! Brankář Račan toho moc neviděl, ale na poslední chvíli kotouč vyrazil do bezpečí!
     
    20:56
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Mrtka – 2 min., nedovolené bránění.
     
    18:04
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Vaněk – 2 min., hákování.
     
    12:40
    Pořádně rušno teď bylo kolem brodské brány! Gólman Račan vyrazil ránu ze strany a poradil si i s dorážkou Lempacha z bezprostřední blízkosti! Následně zmařil i ránu od modré čáry, kterou vyrazil, a poradil si i s dorážkou! Teď bylo Dynamo blízko!
     
    10:49
    Tak tohle byla tutovka! Mrtka vypálil od modré čáry po mohutném nápřahu, rána byla zblokována mezi kruhy a volný puk sebral osamocený Koubek, který se ocitl sám před bránou, ale bekhendovým zakončením trefil jen brankář Antoše, jenž předvedl skvělý zákrok!
     
    09:26
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Oliva – 2 min., podrážení.
     
    06:56
    Obrovská šance hostů! Ránu od modré čáry sice domácí zblokovali, kotouč se však odrazil před bránu, kde číhal volný Vítek, jenže v pádu neskóroval, když skvěle zasáhl betonem brankář Račan!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 28. Křížek (Nový), 60. Mrtka (Ondruš, Nový) – 31. Kaštánek (Pilař)


    BK Havlíčkův Brod: Račan (Kamenický) – Mrtka (C), Kachlíř, Adam, Ondruš, Teml, Vaněk – Křížek, Koubek, Nový (A) – Dvořák, Frühbauer, Kozlík – A. Charinov, Adamec, N. Charinov – Kraučuk
    Trenér: Miroslav Duben

    HC Dynamo Pardubice: Antoš (Tuláček) – Kaštánek, Šmerda (C), Úlehla, Jansa, Vápeník, Oliva, Křečan – Kantor, Turena (A), Lempach, Pilař, Korec, Krčál, Kučera, Rolinek, Bartoň, Vítek
    Trenér: Michal Mikeska

    Rozhodčí: Martin Vepřovský – Roman Zídek, Tomáš Jiruška
    thejrc.org