Přerov – Třebíč 5:2 (kon.) | Slavia – Sokolov 4:3 (po pr.) | Kolín – Prostějov 5:3 (kon.)
Poruba 2011 – Vsetín 1:4 (kon.) | Šumperk – Zlín 2:4 (kon.) | Pardubice B – Litoměřice 2:5 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:2 (2:0, 2:0, 1:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 17.09.2022, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:34 Rok MACUH - 5:2
     
    59:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto, tři body zůstanou na Hané! K prázdné brance se uráčil ROK MACUH, jenž puk doprovodil až za brankovou čáru! Sedmá branka večera padá opět v nerovném počtu hráčů na ledě. Asistence: Filip Dvořák.
    58:15 Ladislav BITTNER - 4:2
     
    58:15
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Máme zde šestý gól zápasu, který opět vyplynul z přesilovky. Věc málo vídaná! Třebíč ji navíc využila bleskově, a sice po jedenácti vteřinách! Před ležícím Petráskem se ocitl LADISLAV BITTNER, který pohotově zavěsil pod víko. Asistence: Martin Dočekal, Matěj Psota.
    43:29 Matěj PSOTA - 4:1
     
    43:29
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak zbytečná střela Fencla po odpískání dává Třebíči ještě naději z dnešního utkání něco vykřesat! Máme tu další přesilovkový gól, který zapisuje MATĚJ PSOTA! Ten při přechodu do útoku nic moc nevymýšlel a trefil se naprosto přesně do růžku Petráskovy branky! Asistence: Michal Vodný, Antonín Bořuta.
    36:23 David CHROBOČEK - 4:0
     
    36:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    A Zubrům se to podařilo! Jejich dnešní bilance v přesilovce činí 80 %! Na levém kruhu byla s pukem další z přerovských posil DAVID CHROBOČEK. Ten, se zdálo, že ideální příležitost ke střele prováhal, nakonec ale vyslal zblízka naprosto skvostnou střelu do bližší šibenice! Jekel míří na střídačku. Asistence: Antonín Pechanec, Daniel Indrák.
    24:33 Jiří GOIŠ - 3:0
     
    24:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jsou dnes v přesilovkách velmi nebezpeční, ze čtvrtého vyloučení hostů je už třetí potrestáno gólem! Přerov se po celou dobu držel na puku v útočné třetině a nebezpečně kombinoval. Z levého kruhu nakonec střílel Dvořák, rána se ale Jekelovi odrazila k odkryté tyči, čehož pohotově využil JIŘÍ GOIŠ! Nutno dodat, že třebíčský brankář měl kotouč stejně jako u druhého gólu těsně pod rukama. Asistence: Jiří Krisl Filip Dvořák, Jiří Krisl.
    15:35 Tomáš KUDĚLKA - 2:0
     
    15:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se s tím dlouho nemazlili a po dobré kombinaci využívají druhou přesilovou hru! Černý na modré čáře opět předal puk na střelu z první Jakubu Svobodovi, proti němuž Jekel zasáhl betonem. Puk ale nelapil, a tak si z pravého kruhu sjel k dorážce TOMÁŠ KUDĚLKA, který doklepával puk do odkryté branky! Asistence: Jakub Svoboda, Robert Černý.
    08:52 Jakub SVOBODA - 1:0
     
    08:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři dobře sehranou přesilovku nepromarnili a chvíli před koncem trestu Radima Ferdy otevírají skóre dnešního utkání! Černý nastřelil na modré čáře Vodného, puk se ale vrátil k němu. Napadajícího útočníka obešel, nezazmatkoval a přesně přihrál na levý kruh volnému JAKUBU SVOBODOVI, jenž prostřelil přesouvajícího se Jekela! Asistence: Robert Černý, Matouš Kratochvil.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 9. Svoboda I (Černý, Kratochvil), 16. Kudělka (Svoboda I, Černý), 25. Goiš (F. Dvořák, Krisl), 37. Chroboček (Pechanec, Indrák), 60. Macuh (F. Dvořák) – 44. Psota (Vodný, Bořuta), 59. Bittner (Dočekal, Psota)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – Černý, Kudělka (A), Chroboček, Hrdinka, Krisl (C), Gréč, Ševčík – Svoboda I, Kratochvil, Doležal (A) – Indrák, Pechanec, Březina – Goiš, Macuh, F. Dvořák – Dobša, Ministr, Fencl.
    Trenér: Robert Svoboda

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (37. Mičán) – Bořuta, Tureček, Doudera, Hunkes, Forman, Poizl, Furch – Dočekal (A), Šilhavý, Holec – Vodný, Bittner (C), Psota – Krliš, D. Michálek, Ferda (A) – Svoboda II, Malý, Mat. Novák.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Cabák, Šudoma – Blažek, Kráľ
    bahis siteleri