Přerov – Třebíč 5:2 (kon.) | Slavia – Sokolov 4:3 (po pr.) | Kolín – Prostějov 5:3 (kon.)
Poruba 2011 – Vsetín 1:4 (kon.) | Šumperk – Zlín 2:4 (kon.) | Pardubice B – Litoměřice 2:5 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:2 (2:0, 2:0, 1:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 17.09.2022, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:34 Rok MACUH - 5:2
     
    59:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto, tři body zůstanou na Hané! K prázdné brance se uráčil ROK MACUH, jenž puk doprovodil až za brankovou čáru! Sedmá branka večera padá opět v nerovném počtu hráčů na ledě. Asistence: Filip Dvořák.
     
    59:03
    Jakub Svoboda z půle hřiště pálí vedle!
    58:15 Ladislav BITTNER - 4:2
     
    58:15
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Máme zde šestý gól zápasu, který opět vyplynul z přesilovky. Věc málo vídaná! Třebíč ji navíc využila bleskově, a sice po jedenácti vteřinách! Před ležícím Petráskem se ocitl LADISLAV BITTNER, který pohotově zavěsil pod víko. Asistence: Martin Dočekal, Matěj Psota.
     
    58:04
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tomáš Kudělka – 2 min., podrážení.
     
    53:52
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Václav Krliš – 2 min., nesportovní chování, odpyká Jakub Malý,
    Michal Furch – 2 min., podrážení.
     
    48:02
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Rok Macuh – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Michal Furch – 2 min., hrubost.
    43:29 Matěj PSOTA - 4:1
     
    43:29
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak zbytečná střela Fencla po odpískání dává Třebíči ještě naději z dnešního utkání něco vykřesat! Máme tu další přesilovkový gól, který zapisuje MATĚJ PSOTA! Ten při přechodu do útoku nic moc nevymýšlel a trefil se naprosto přesně do růžku Petráskovy branky! Asistence: Michal Vodný, Antonín Bořuta.
     
    42:54
    Jan Fencl vystřelil po odpískaném ofsajdu, Třebíč tak dostává díky nesportovnímu chování domácího útočníka třetí přesilovou hru večera.
     
    39:55
    Goišova formace v samém závěru opět hrozí! Třebíčští budou rádi, že si do šatny odnesou "pouze" čtyřbrankové manko.
     
    36:56
    A Mičán má hned na úvod svého působení mezi třemi tyčemi plné ruce práce! Domácí brejk řídil Goiš a následně se snažili dorážet také jeho kolegové z útočné formace. Mičán vůbec nevěděl, kde má puk, hru ale k jeho štěstí přerušili sudí kvůli posunuté brance.
     
    36:23
    Střídání v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    ze hřiště odchází Pavel Jekel, přichází Jan Mičán.
    36:23 David CHROBOČEK - 4:0
     
    36:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    A Zubrům se to podařilo! Jejich dnešní bilance v přesilovce činí 80 %! Na levém kruhu byla s pukem další z přerovských posil DAVID CHROBOČEK. Ten, se zdálo, že ideální příležitost ke střele prováhal, nakonec ale vyslal zblízka naprosto skvostnou střelu do bližší šibenice! Jekel míří na střídačku. Asistence: Antonín Pechanec, Daniel Indrák.
     
    36:00
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Lukáš Doudera – 2 min., nedovolené bránění.
     
    32:59
    Třebíč v největší možnosti tohoto zápasu! David Michálek si sebral odražený kotouč ve středním pásmu a ujížděl sám na Petráska. Domácího gólmana trefil pouze do masky a neúspěšná byla také pohotová dorážka Krliše ze vzduchu!
     
    27:00
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jan Fencl – 2 min., hrubost.
    24:33 Jiří GOIŠ - 3:0
     
    24:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jsou dnes v přesilovkách velmi nebezpeční, ze čtvrtého vyloučení hostů je už třetí potrestáno gólem! Přerov se po celou dobu držel na puku v útočné třetině a nebezpečně kombinoval. Z levého kruhu nakonec střílel Dvořák, rána se ale Jekelovi odrazila k odkryté tyči, čehož pohotově využil JIŘÍ GOIŠ! Nutno dodat, že třebíčský brankář měl kotouč stejně jako u druhého gólu těsně pod rukama. Asistence: Jiří Krisl Filip Dvořák, Jiří Krisl.
     
    23:48
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Lukáš Doudera – 2 min., držení.
     
    23:48
    Pechanec dobře vybojoval puk v rohu a kolem bližší tyčky hledal Březinu! Posila Přerova puk netrefila ideálně, Zubři si ale vybojovali alespoň další přesilovou hru.
     
    22:48
    Čtvrtá lajna Přerova teď odvedla v útočném pásmu velmi dobrou práci! Akci rychlým pohybem zakončoval Ministr, který zpoza branky našel sjíždějícího Černého! Střelu bez přípravy Jekel zneškodnil.
     
    19:01
    Třebíčští se málem dostali ke snížení! Petrásek střelu Vodného pouze vyrazil, a tak se snažili rychle dorážet Bittner se Psotou. Oba však díky těsné defenzivě Přerova kotouč nezasáhli a nemohli tak překonat ležícího brankáře Zubrů!
     
    17:41
    Forman vybízel Dočekala, jenž byl sám před brankou, hostující forvard ale puk nedokázal trefit! Petrásek by měl pravděpodobně veliké trable se zneškodněním této šance.
    15:35 Tomáš KUDĚLKA - 2:0
     
    15:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se s tím dlouho nemazlili a po dobré kombinaci využívají druhou přesilovou hru! Černý na modré čáře opět předal puk na střelu z první Jakubu Svobodovi, proti němuž Jekel zasáhl betonem. Puk ale nelapil, a tak si z pravého kruhu sjel k dorážce TOMÁŠ KUDĚLKA, který doklepával puk do odkryté branky! Asistence: Jakub Svoboda, Robert Černý.
     
    14:59
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Lukáš Forman – 2 min., sekání.
     
    11:45
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Daniel Poizl – 2 min., sekání.
     
    10:57
    Pechanec řídil přečíslení Přerova! Dobře si počkal a na osu naservíroval puk Indrákovi, ten si ale po promarněných šancích z přesilovky netroufal zakončit, a tak ještě zpátky hledal Pechance. Domácí jedenáctka už se ovšem mezitím přesunula, nadějný útok tak Zubři spálili.
    08:52 Jakub SVOBODA - 1:0
     
    08:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři dobře sehranou přesilovku nepromarnili a chvíli před koncem trestu Radima Ferdy otevírají skóre dnešního utkání! Černý nastřelil na modré čáře Vodného, puk se ale vrátil k němu. Napadajícího útočníka obešel, nezazmatkoval a přesně přihrál na levý kruh volnému JAKUBU SVOBODOVI, jenž prostřelil přesouvajícího se Jekela! Asistence: Robert Černý, Matouš Kratochvil.
     
    08:22
    Indrák znovu v gólových příležitostech, Třebíč ale hektické momenty přežila! Dvakrát se mladý forvard Přerova nacházel před brankou, povyjetého Jekela ale v tlaku nedokázal překonat!
     
    07:19
    Indrák dobře pronikl až k Jekelovi, ten si připisuje zblízka důležitý zákrok!
     
    07:02
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Radim Ferda – 2 min., krosček.
     
    04:45
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Filip Dvořák – 2 min., vysoká hůl.
     
    03:20
    Zubři konečně v útočném pásmu. Hodně prostoru měl na levém kruhu Jakub Svoboda, proto jej okamžitě hledal Doležal. Přízemní střela s přispěním teče proletěla jen těsně kolem Jekelovy branky!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 9. Svoboda I (Černý, Kratochvil), 16. Kudělka (Svoboda I, Černý), 25. Goiš (F. Dvořák, Krisl), 37. Chroboček (Pechanec, Indrák), 60. Macuh (F. Dvořák) – 44. Psota (Vodný, Bořuta), 59. Bittner (Dočekal, Psota)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – Černý, Kudělka (A), Chroboček, Hrdinka, Krisl (C), Gréč, Ševčík – Svoboda I, Kratochvil, Doležal (A) – Indrák, Pechanec, Březina – Goiš, Macuh, F. Dvořák – Dobša, Ministr, Fencl.
    Trenér: Robert Svoboda

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (37. Mičán) – Bořuta, Tureček, Doudera, Hunkes, Forman, Poizl, Furch – Dočekal (A), Šilhavý, Holec – Vodný, Bittner (C), Psota – Krliš, D. Michálek, Ferda (A) – Svoboda II, Malý, Mat. Novák.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Cabák, Šudoma – Blažek, Kráľ
    bahis siteleri