Přerov – Třebíč 5:2 (kon.) | Slavia – Sokolov 4:3 (po pr.) | Kolín – Prostějov 5:3 (kon.)
Poruba 2011 – Vsetín 1:4 (kon.) | Šumperk – Zlín 2:4 (kon.) | Pardubice B – Litoměřice 2:5 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 17.09.2022, 17:00 • Zimní stadion města Kolín. • Chance liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:06 David OSTŘÍŽEK - 5:3
     
    59:06
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je tu další gól Prostějova! Autorem branky je znovu DAVID OSTŘÍŽEK, jenž dokonává hattrick. Jeho nahození z pravého křídla nakonec skončilo za zády Jakub Soukupa. Stihnou hosté ještě alespoň snížit? Asistence: Jan Slanina.
    51:24 David OSTŘÍŽEK - 5:2
     
    51:24
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov se dočkává snížení! Po velkém tlaku obdržel přihrávku na již několikátou střelu DAVID OSTŘÍŽEK, který z pravé strany procpal puk skrze výstroj Soukupa. Ten nedokázal plně uzavřít mezeru mezi rukou a tělem. Asistence: Roman Vlach, Martin Novák.
    49:13 Petr KOUKAL - 5:1
     
    49:13
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Moc pěkná akce Kozlů znamená odchod Pavelky z ledu. Autorem branky je PETR KOUKAL, který obdržel perfektní přihrávku od Jana Veselého před prázdnou branku. 5:1 pro Kolín! Asistence: Jan Veselý.
    46:42 Jan VESELÝ - 4:1
     
    46:42
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Fanoušci v Kolíně se radovali už dříve, ale Kozlové nejprve nastřelil břevno. Poté se dostal do úniku JAN VESELÝ, který nabral kotouč na hokejku a překonal gólmana. Asistence: Matěj Morong.
    39:55 Tomáš VALENTA - 3:1
     
    39:55
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Ale pozor, Prostějov se vrací zpět do hry! Autorem branky je DAVID OSTŘÍŽEK, jenž tečoval Valentovo nahození od modré čáry. A puk nakonec skončil až za gólmanem. Asistence: Tomáš Valenta.
    27:49 Kryštof LANG - 3:0
     
    27:49
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín odskakuje na rozdíl tří branek! Hned po buly ohlásila úprk dvojice Daniel Šedivý a KRYŠTOF LANG, který následně po přihrávce z levé strany přesně zakončil a potřetí rozradostnil místní tribuny. Asistence: Daniel Šedivý, Matěj Morong.
    20:34 Michael GASPAR - 2:0
     
    20:34
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Prostějov se chvilku držel v útočném pásmu, jenže pak se dopředu vydali domácí. Král předložil do druhé vlny kotouč MICHAELU GASPAROVI, který si vyměnil puk se spoluhráčem Petrem Koukalem a střelou procpal puk skrze Pavelku. Kozlové vedou 2:0! Asistence: Petr Koukal a Zdeněk Král.
    06:01 Adam DLOUHÝ - 1:0
     
    06:01
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tak to byl obrovský dárek pro Kolín od hostujícího brankáře! Domácí se dokázali osvobodit a za volným kotoučem sprintoval kromě autora branky ADAMA DLOUHÉHO také Jaroslav Pavelka, ten však odehrál kotouč velmi špatně, a tak se kolínský útočník dostal ke střele do odkryté branky. Bez asistence.
    Marken.cz

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 7. Dlouhý, 21. Gaspar (Koukal, Z. Král), 28. Lang (Šedivý, Morong), 47. Veselý (Morong), 50. Koukal (Veselý) – 40. Ostřížek (Valenta), 52. Ostřížek (Vlach, Mar. Novák), 60. Ostřížek (Slanina)


    SC Marimex Kolín: Soukup (Sajdl) – Čáp, Gaspar, Niko, Naar, Kolmann, Piegl (A), Rymsha – Z. Král (A), Koukal (C), Veselý – Pajer, Nedvídek, Dlouhý – Ouřada, Moravec, Síla – Lang, Morong, Šedivý.
    Trenér: Jan Šťastný.

    LHK Jestřábi Prostějov: Pavelka (50. J. Němeček) – Valenta, Hamšík, Staněk, Malák, Zajíc, Pěnčík – Jiránek (A), T. Jáchym (A), Jansa – Burian, Ostřížek, Slanina – Mar. Novák (C), Vlach, Jandus – P. Machač, Venkrbec, Maruna – Routa.
    Trenér: Aleš Totter.

    Rozhodčí: Kostourek, Micka – Maštalíř, Dědek.
    thejrc.org