Přerov – Třebíč 5:2 (kon.) | Slavia – Sokolov 4:3 (po pr.) | Kolín – Prostějov 5:3 (kon.)
Poruba 2011 – Vsetín 1:4 (kon.) | Šumperk – Zlín 2:4 (kon.) | Pardubice B – Litoměřice 2:5 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
Berani Zlín
Sobota 17.09.2022, 17:00Chance liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:54 Jiří ONDRÁČEK - 2:4
     
    58:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hotovo! JIŘÍ ONDRÁČEK unikl levým křídlem, za modrou zamířil a trefuje prázdnou klec. Asiatence: Valentin Claireaux.
    47:27 David BARTOŠ - 2:3
     
    47:27
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci jsou na kontakt! Tomáš Drtil založil útočnou akci, přiťukl si s Vachutkou, dostal puk zpět a trochu se štěstím jej dostal na dojíždějícího DAVIDA BARTOŠE! Ten už jen zametl do úplně prázdné klece. I Bartoš zapisuje první gól v šumperském dresu! Asistence: Tomáš Drtil a Daniel Vachutka.
    37:34 Daniel GAZDA - 1:3
     
    37:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita! DANIEL GAZDA si vyměnil puk s Honejskem, narovnal se do střely, ve správný moment napřáhl a vypálil. Chviličku se zdálo, že tam byla teč, střelcem je ale označen právě Gazda. 1:3! Asistence: Antonín Honejsek a Denis Kindl.
    30:06 Bedřich KÖHLER - 1:2
     
    30:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    A ševci znovu vedou! Tomáš Pospíšil si sjel na osu, míchal s pukem a nakonec od modré ostře vystřelil! Na brankovišti nejlépe pracoval vysoký útočník BEDŘICH KÖHLER, jenž kus černé gumy zametl do sítě. 1:2! Asistence: Denis Kindl a Tomáš Pospíšil.
    27:28 Tomáš BERNAT - 1:1
     
    27:28
    Draci právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno! Daniel Bukač zpackal rozehrávku, namazal TOMÁŠI BERNATOVI, který v samostatném úniku poprvé v nové sezoně překonává Daniela Hufa a zároveň dává první gól v novém působišti! 1:1. Asistence: Patrik Čermák.
    11:21 Valentin CLAIREAUX - 0:1
     
    11:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci chviličku po vypršení Husova trestu otevírají skóre! VALENTIN CLAIREAUX se zjevil na útočné modré, převzal kotouč, přes obránce vypálil a fantasticky trefuje! Asistence: Jiří Ondráček.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 28. Bernat (Čermák), 48. Bartoš (Drtil, Vachutka) – 12. Claireaux (Ondráček), 31. Köhler (Pospíšil, Kindl), 38. Gazda (Honejsek, Kindl), 59. Ondráček (Claireaux)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Lackovič (Hamalčík) – Eliáš, Drtil (A), Kadeřávek, Kunst, Rutar, Hrachovský, Dudycha – Průžek, Bartoš (A), Žálčík (C) – Vachutka, Šuhaj, Kohút – Bernat, Čermák, Křemen – Horký, Svoboda IV, Jouza.
    Trenér: Lukáš Majer

    Berani Zlín: Huf (Kašík) – M. Novotný, Gazda, Zbořil, Bukač, Husa, Bartko, Suhrada – Köhler (A), Kindl, Pospíšil – Ondráček, Claireaux, Illéš – Kubiš (C), Honejsek, Mrázek – P. Sedláček (A), Hejcman, Gago.
    Trenér: Rostislav Vlach

    Rozhodčí: Wagner, Rapák – Roischel, Bohuňěk
    thejrc.org