Mladá Boleslav B – Hvězda Praha 4:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav B
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
HC Hvězda Praha
Sobota 17.09.2022, 17:00 • Mladá Boleslav, ŠKOENERGO Aréna • Krajská liga: Středočeský kraj • 2. kolo
Partner:
     
    57:29
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Až nyní se Hvězdě povedlo se prosadit, když dostal skvělý pas od Čmejly na levý kruh BENJAMIN VELAS, jenž zamířil do prázdné brány, neboť gólman spíše čekal střelu, takže byl v tu chvíli připraven na opačné straně brankoviště. Asistence: Filip Čmejla.
     
    50:49
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Takové štěstí si vybral DUŠAN KERDA, jenž se na levém kruhu ocitl v nelehkém postavení, ale zády k bráně si přehodil puk tak, aby z otočky vypálil takřka naslepo, a ono to prošlo až do sítě. Asistence: Milan Ficek, David Rudolph.
     
    38:04
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Nakonec je přesilovka využita, když do sítě puk dostal MICHAL MAREŠ. Asistence: Dominik Tregl,Jan Kadeřábek.
     
    28:42
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Lukáš Rovný si najel dobře na mezikruží, odkud tvrdě pálil, nejprve nepřesně. Pak ale akce domácích pokračovala a před bránou se strhl závar a šerm hokejkami, kdy nakonec byl puk, jenž Vokatý neměl vůbec pod kontrolou, natlačen za brankovou čáru právě LUKÁŠEM ROVNÝM, na asi až třetí pokus. Boleslav se ujímá poprvé v zápase vedení. Asistence: Jan Vondrlík, Milan Ficek.
     
    12:53
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Tak nakonec přece vyvinutý tlak přinesl vyrovnání, když po buly vyhrané Vondrlíkem rozvlnil síť LUKÁŠ ROVNÝ. Asistence: Libor Bartoš, Jan Vondrlík.
     
    08:06
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Velice nepříjemná byla akce Hvězdy dvou na jednoho, kterou se podařilo ještě nějak zvládnout. Následoval neúspěšný pokus o odpal puku mimo nebezpečí, což vedlo ke zpětné přihrávce na do mezikruží najíždějícího MICHALA LÁSKU, jenž našel volné místo v Zeithamlově rozestavení. Asistence: Benjamin Velas.

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 13. Rovný (Bartoš, Vondrlík), 29. Rovný (Vondrlík, Ficek), 39. Mareš (Tregl, Kadeřábek), 51. Kerda (Ficek, Rudolph) – 9. Láska (Velas), 58. Velas (Čmejla)


    BK Mladá Boleslav B: Zeithaml – Michal, Zvolenský, Bartoš, Kadeřábek, Bílek, Málek – Moucha, Tregl, Christov – Hochman, Rudolph (A), Kerda – Mareš (A), Ficek, Rovný – Vondrlík (C), Čermák
    Trenér: Milan Ficek

    HC Hvězda Praha: Vokatý (Šafránek) – Adam, Herna, Grim, Láska (A), Chládek, Klement – Klepáček, Cvikl, Veselý – Hradil, Klečka (C), Slavík – Velas, Čmelja
    Trenér: Jiří Katz

    Rozhodčí: Müller – Stanko, Balák
    thejrc.org