K. Vary – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Liberec – Kladno 4:3 (1:0 po s.n.) | Sparta – Litvínov 3:0 (kon.)
Vítkovice – Plzeň 4:2 (kon.) | Pardubice – Třinec 4:3 (po pr.) | Olomouc – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Motor ČB – Kometa Brno 6:2 (kon.)
po s.n. (1:0)
Bílí Tygři Liberec
4:3 (0:1, 1:2, 2:0 - 0:0)
Rytíři Kladno
Neděle 18.09.2022, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky. Nová extraligová sezóna se pomalu rozjíždí a my se společně podíváme do Liberce, kam v rámci druhého kola zavítají kladenští Rytíři.
     
    BÍLÍ TYGŘI LIBEREC

    Bílí Tygři letos možná nepatří mezi úplně nejužší okruh favoritů, kádr ale mají znovu velice kvalitní, k čemuž přispívá i nová zvučná posila Michael Frolík. Po výsledkově nevýrazné přípravě prožili Liberečtí úspěšné první kolo, když v parádním utkání zvítězili v Hradci Králové 2:1. V prodloužení rozsekla zápas další z velkých libereckých posil – lotyšský bek Uvis Janis Balinskis.
     
    RYTÍŘI KLADNO

    Rytíři se v minulé sezóně zachraňovali až v baráži. Letos se jejich kádr hodně proměnil, těžko tedy v úvodu sezóny předpovídat, jak si v tabulce povedou. První utkání odehráli Kladenští velmi slušně, silným Pardubicím podlehli na svém nově zrekonstruovaném stadionu těsně 4:5 až v prodloužení. Teď se pokusí dobrý dojem udržet také na ledě soupeře, proti kterému loni nezískali ani bod.
     
    Nejvíce pikantní bude zápas pro libereckého útočníka Michaela Frolíka. Odchovanec Kladna si po návratu do české nejvyšší soutěže plácl právě s Bílými Tygry, čímž nepotěšil mnohé kladenské příznivce.
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Král) – Balinskis, Melancon, Derner, Rosandić, Vitásek, J. Dvořák, Aubrecht – Birner (A), Bulíř (C), Faško-Rudáš – Ordoš, Filippi, Frolík – Vlach, Jelínek (A), Flynn – Rychlovský, Šír, A. Najman.

    Rytíři Kladno: Bow (Brízgala) – Kehar, Dotchin (A), Sotnieks, Ticháček, Cibulskis, Babka, Veber – Kubík, Plekanec (C), Brodecki – Procházka, Klepiš, Michnáč – Filip, Zikmund (A), Beran – Bláha, Indrák, Melka.

    Rozhodčí: Horák, Kika – Kajínek, Axman.
     
    Na řadu teď přichází slavnostní ceremoniál, při kterém Bílí Tygři do svého Klubu legend uvedou nové hráče. Začátek utkání se tedy nejspíš lehce opozdí.
     
    Teď už půjdeme hrát!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:50
    Jan Ordoš vyhrál souboj v rohu kluziště, vyjel si do lepšího úhlu a posílal puk před branku. Tam zrovna žádný ze spoluhráčů připravený nebyl.
     
    01:19
    Liberec začíná utkání aktivněji na kotouči. Tomáš Filippi si puk vytáhl k ose hřiště a zkusil střílet přes clonu. Bránící hráč jeho zakončení srazil do rohu kluziště.
     
    02:21
    Miroslav Indrák dobře přečetl libereckou kombinaci a na obranné modré čáře vypíchl kotouč. Pak chtěl sám zakončit protiakci, Jakub Dvořák ho nicméně nenechal.
     
    02:34
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Martin Kehar – 2 min., hákování.
     
    03:00
    Úvod první přesilovky se domácím nepovedl a museli se pro puk vracet. Pak už se ale usazují v pásmu, před brankou se nebezpečně oháněl Flynn.
     
    03:31
    Jeden z Kladenských se ve vlastním oslabení tlačil s pukem mezi kruhy. Skvěle se s ním vrátil Uvis Janis Balinskis, a kotouč čistě vypíchl.
     
    03:51
    Tygři přenesli hru do ofenzivní zóny. Tomáš Filippi střílel zápěstím zpoza kruhu, Bow připraven.
     
    04:19
    Adam Brodecki obral o puk Najmana. S jeho vyhozením pak na modré trošku hazardoval Rosandić, nakonec to pro domácí dobře dopadlo.
     
    05:00
    Kladno už je kompletní, ale zůstává pod tlakem.
     
    05:32
    Váhavá rozehrávka Balinskise končí na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před Kváčou.
     
    05:51
    Jelínek se s pukem protlačil až za bránu. Pak vybídl na modré čáře mladého Jakuba Dvořáka, který svižnou střelou po ledě protáhl brankáře Bowa.
     
    06:30
    Martin Faško-Rudáš se od pravého hrazení aktivně tlačil do předbrankového prostoru. Kladenští ho nakonec odzbrojili a puk sebral Landon Bow.
     
    Střely na branku – 3:0.
     
    06:38
    Rytíři uspěchali rozehrávku a puk dojel na zakázané uvolnění. Pak rozhodčí nicméně změnili svůj verdikt a vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    07:16
    Rozhodčí u mantinelu nechtěně zastavil Balinskisovu rozehrávku a kotouč se odrazil na kladenské hole. Matěj Beran nicméně v rychlosti nedokázal vymyslet nic velkého.
     
    07:58
    Střelu od modré čáry Bow vyrazil mezi kruhy, kam si sjížděl Ordoš. V rychlosti ale bekhendem kladenskou klec neohrozil.
     
    09:28
    Aktuálně sledujeme pasáž plnou nepřesností, oba celky se střídají na puku.
     
    09:40
    Zakázané uvolnění Kladna.
     
    10:22
    Petr Kváča si na svůj první zákrok musel počkat, ale už ho má. Cibulskis v těžkém úhlu neměl jinou možnost, než švihem prověřit libereckého gólmana.
     
    11:04
    První střelu už Kladenští mají a teď mohou pomýšlet ještě dál. Mislav Rosandić totiž zasáhl protihráče vysokou holí, a navíc s krvavými následky. Liberecký bek tedy inkasuje čtyři minuty!
     
    11:18
    Jake Dotchin nahazoval od modré čáry a po teči Berana reagoval Kváča na poslední chvíli!
     
    12:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale MATĚJI BERANOVI vyšlo! Po sérii soubojů za libereckou bránou si Beran vyjel do kladného úhlu a z bezprostřední blízkosti propasíroval puk za záda Petra Kváči. Asistence: Ladislav Zikmund.
    12:01 Matěj BERAN - 0:1
     
    12:26
    Rytíři mají k dispozici ještě dvě minuty z Rosandićova trestu. V další fázi oslabení se už nicméně domácí hokejisté brání zatím lépe.
     
    12:44
    Petr Kváča teď pořádně zariskoval při rozehrávce, kotouč se ale nakonec dostal těsně do středního pásma. Píská se tedy ofsajd a liberečtí fanoušci si mohou oddychnout.
     
    13:40
    Rytíři se sami vyhánějí z pásma a vypadá to, že druhou část oslabení už domácí zvládnou.
     
    14:55
    Liberečtí hokejisté zatím hrají možná až moc na krásu. Obrana Rytířů je výborně připravená a zastavuje akce soupeře ještě v zárodku.
     
    15:31
    Jakub Babka nahodil od modré čáry, když Kváča přes clonu nemohl vidět téměř nic. Kotouč si to prosvištěl okolo tyčky k zadnímu hrazení.
     
    Střely na branku – 4:3.
     
    16:01
    Kehar ještě zachytil puk těsně v útočném pásmu a mohl hrát. Jeho pokus od modré čáry bez problémů chytil Petr Kváča, který pak rychle rozehrál.
     
    16:58
    Kladno dělá domácím problémy vysokým forčekingem a nenechávají Tygry rozehrát.
     
    17:29
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Jake Dotchin – 2 min., sekání.
     
    18:38
    O trošku kuriózní situaci se teď postaral liberecký Uvis Janis Balinskis. Na modré čáře zlomil hokejku a aby zabránil hrozícímu přečíslení, kus hole hodil pod hokejku protihráče s pukem. Pochopitelně za to přichází trest a počty na ledě se srovnávají.
     
    19:18
    Prostoru při hře čtyři na čtyři ukázkově využil Martin Faško-Rudáš, který se prokličkoval skoro přes celé hřiště až před Bowa! Pak těsně přestřelil branku.
     
    19:33
    Kladenský Jakub Babka je vyloučen za hákování, což znamená, že se síly na ledě znovu srovnávají – 4 na 4.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou hokejově spíše dietní třetinu. V utkání s minimem šancí se zatím ujala akce Matěje Berana, který v přesilovce poslal svým důrazem Kladno do vedení. Bílí Tygři na druhé straně budou muset začít hrát mnohem přímočařeji.

    Střely na branku – 6:4.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:57.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:27
    Druhou třetinu otevřela nebezpečná střela libereckého obránce Melancona, který si povyjel na pravý kruh a zkoušel to na přední tyč.
     
    20:56
    Liberec už má k dispozici zkrácenou přesilovku. Filippi prudkou přihrávkou našel na brankovišti Birnera, který zblízka tečoval jen těsně mimo.
     
    21:26
    Teď už puk drží Landon Bow, Rytíři budou za pár vteřin znovu v pěti.
     
    22:16
    Adam Kubík čekal u tyčky úplně neobsazený a spoluhráč mu poslal střílenou přihrávku. Kubík ovšem kotouč za skvěle se přesouvajícího Kváču neprocedil!
     
    23:38
    Jiří Ticháček udělal dva kroky od hrazení a z poměrně zajímavé pozice zkoušel štěstí. Petr Kváča teď má docela hodně práce a znovu si poradil.
     
    23:59
    Zakázané uvolnění hostujícího celku přenáší hru před Landona Bowa.
     
    24:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Jako blesk z čistého nebe přišlo přečíslení Bílých Tygrů. Tomáš Filippi přes obránce vybídl k zakončení MICHAELA FROLÍKA, který puk snadno poslal do poloprázdné klece. Asistence: Tomáš Filippi.
    24:38 Michael FROLÍK - 1:1
     
    25:38
    Oscar Flynn hned dvakrát výborně získal puk v útočném pásmu. Po ledě tedy mohl pálit Vlach, jehož pokus Landon Bow včas vykopl.
     
    26:06
    Přesilovka pro Liberec! Vyloučen je Martin Procházka za nedovolené bránění.
     
    26:31
    Bulíř přihrál na brankoviště Birnerovi, který se s pukem vytočil. Bow byl pozorný.
     
    27:20
    Severočeši mají v přesilovce velký tlak, kladenská čtveřice už je hodně unavená...
     
    27:36
    Drtivý nápor zakončil ranou z pravého kruhu Michal Bulíř. Landon Bow svůj tým podržel velmi dobrým zákrokem, puk mu ani nevypadl.
     
    28:08
    Rytíři krušné momenty ustáli a už jsou znovu v plném počtu. Hned nato přichází zakázané uvolnění libereckého týmu.
     
    28:59
    Jaroslav Vlach s pukem přejel za modrou čáru, hned se napřáhl a z velké dálky dělovou ranou prověřil Bowovu pozornost. Po zákroku kladenského gólmana následuje komerční přestávka.
     
    Střely na branku – 16:5.
     
    29:28
    Kladenští v posledních minutách trošku vypadli z role a nedaří se jim. Potvrzuje to i další zakázané uvolnění hráčů s rytířem na hrudi.
     
    30:04
    Balinskis se elegantně prokličkoval přes modrou čáru. Kubík se mu chtěl dostat na kobylku a trošku z přemíry snahy se provinil krosčekem.
     
    30:14
    Kladno se rychle osvobozuje.
     
    30:53
    Michal Bulíř dostal znovu nabito do kruhu. Bow vyhrál také tenhle vzájemný souboj.
     
    31:40
    Jaroslav Vlach teď dal docela nepříjemný narozeninový dárek Janu Ordošovi, kterého trefil při clonění před brankou. Kladno posléze odesílá kotouč do bezpečí.
     
    32:41
    Kladno přečkalo další oslabení a samo zahrozilo. Martin Procházka obdržel přihrávku do předbrankového prostoru, následná střela z velmi nadějné pozice ke Kváčovi neprošla.
     
    Střely na branku – 17:6.
     
    33:24
    V početní výhodě si zahrají také Rytíři. Rozhodčí odesílají na trestnou lavici za držení Jakuba Dvořáka.
     
    34:10
    Plekanec krásně našel v protějším kruhu Kubíka. Přihrávka ale musela být hodně prudká a mladý útočník netrefil puk podle představ.
     
    34:54
    Plekanec připravil další šanci. Tentokrát po jeho přihrávce zblízka střílel Filip, jehož pokus Kváča zlikvidoval betonem.
     
    35:32
    Bílí Tygři už jsou kompletní a při přechodu modré čáry se provinili ofsajdem.
     
    36:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí byli v tlaku, ale udeřilo na druhé straně! Rosandić totiž riskantní křižnou přihrávkou našel kladenského Michnáče, který ujížděl do přečíslení tří na jednoho. Nakonec přihrál MARTINU PROCHÁZKOVI, ten si před Kváčou přehodil puk na bekhend a zvedl ho pod břevno. Asistence: Albert Michnáč.
    36:24 Martin PROCHÁZKA - 1:2
     
    37:14
    Adam Brodecki zavíral na zadní tyči kladenský protiútok. K zakončení se ale nedostal a ještě nepříjemně vrazil do brankové konstrukce.
     
    37:56
    Adam Najman využil volného prostoru, z pravé strany si puk navedl na střed hřiště a vystřelil těsně mimo vzdálenější horní roh brány.
     
    38:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté přidávají další gól! Po zmatcích před libereckou bránou do puku pohotově plácl MATĚJ BERAN, jehož střela se zastavila až v síti. Bez asistence.
    38:33 Matěj BERAN - 1:3
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Po 40 minutách jsou k vítězství blíže kladenští Rytíři! Frolík sice proti svému mateřskému týmu srovnal na 1:1, jenže pak už se prosazovali jen hosté. Procházka s Beranem dvěma zásahy v závěru třetiny výrazně naklonili skóre ve prospěch Kladna.

    Střely na branku – 18:13.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:52.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se dostávají na dostřel. Adam Najman podél pravého hrazení zavezl puk do pásma. Pak fantastickou přihrávkou z otočky našel před brankou najetého ONDŘEJE VITÁSKA, který puk tečoval přesně do šibenice. Asistence: Adam Najman.
    41:37 Ondřej VITÁSEK - 2:3
     
    42:30
    S kontaktním gólem se více probudili také liberečtí fanoušci, který svůj tým ženou za vyrovnáním. Další akce šelem končí postavením mimo hru.
     
    Dnešní utkání sleduje 5 892 diváků.
     
    44:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! První střelu Tomáše Filippiho vyrazil Bow před sebe. Na podruhé už Filippi přihrál mezi kruhy na MICHAELA FROLÍKA, který uklidil kotouč za marně se přesouvajícího gólmana. Asistence: Tomáš Filippi.
    44:09 Michael FROLÍK - 3:3
     
    44:34
    Liberec je na koni. Martin Faško-Rudáš porlétl do útočného pásma a přihrál mezi kruhy Najmanovi, který vypálil těsně mimo!
     
    45:59
    Adam Brodecki zkusil Kladno znovu nastartovat velkou parádou, když si za bránou nabral puk na čepel. Při snaze o lakrosové zakončení mu ale sjel a Kváča si poradil.
     
    Střely na branku – 19:15.
     
    46:16
    Hru přerušuje liberecký icing.
     
    46:54
    Bulíř vybojoval kotouč za kladenskou bránu a přihrával mezi kruhy, kde si poradili bránící hráči.
     
    47:43
    Laciná chyba ve středním pásmu mohla Rytíře přijít draho, vpřed totiž vyrazila elitní liberecká formace v čele s Frolíkem. K zakončení se tentokrát nedostala.
     
    48:56
    Liberec měl dlouho ponechanou výhodu, hosté ji nicméně přečkali a bude se tedy vylučovat. Matyáš Filip obdržel dvě minuty za hákování.
     
    49:08
    Bulířova střela Bowovi vypadla a dorážet se snažil Birner! Kladenský gólman velmi dobrým zákrokem udržel svůj tým na nerozhodném skóre.
     
    49:28
    Balinskis nabil do pravého kruhu Bulířovi, který znovu prověřil maskovaného muže.
     
    50:02
    Frolík našel na brankovišti stojícího Birnera, který chtěl kotouč sklepnout mezi kruhy. To se mu nepovedlo, jenže puk místo toho zajímavě tečoval na Landona Bowa, který musel znovu dávat pozor.
     
    50:11
    Nahození Melancona bylo po cestě minimálně jednou tečované, Bow si přesto poradil.
     
    51:00
    V posledních minutách je to strhující podívaná! Matyáš Filip naskočil z trestné lavice a hned dostal přihrávku do samostatného úniku. Kváču si roztáhl a bekhendem mířil mezi betony, liberecký gólman ovšem udržel puk před brankovou čarou.
     
    52:07
    Hru nyní může zklidnit zakázané uvolnění domácího výběru.
     
    52:58
    Kladno znovu výrazně zahrozilo z brejku. Hosté najížděli ve dvou na bránícího Melancona, Kubík to vzal na sebe a přestřelil klec.
     
    54:32
    A pozor, je tu vyloučení! Za faul v útočném pásmu je vyloučen liberecký Jan Ordoš, který se provinil držením protihráče.
     
    54:59
    T.J. Melancon posílá puk do bezpečí.
     
    55:20
    Lukáš Derner zblokoval pokus Ticháčka, ale vyhodit už nestihl, Rytíři pokračují v náporu.
     
    55:50
    Teď už je kotouč ve středním pásmu a domácí mohou alespoň částečně obměnit síly.
     
    56:27
    Plekancova bekhendová střela nebyla přesná. Puk navíc po mantinelu vyjel až za modrou čáru, kde Jelínek přetlačil Kubíka. Kladenští pak ve zmatku odehráli puk jen na vlastní střídačku, v závěru jejich přesilovky se tedy vhazuje před Bowem.
     
    57:34
    Dlouhou pasáž bez přerušení už potřeboval ukončit Michal Birner, který od modré lajny zlehka nahodil puk do gólmanovy lapačky.
     
    58:09
    Rytíři se s blížícím koncem základní hrací doby stále více osmělují a aktuálně jsou to oni, kdo má opticky blíže k potenciálnímu rozhodnutí.
     
    58:49
    Ordoš se hezky zbavil protihráče za brankou a tlačil se do kladného úhlu. Kotouč poslal do brankoviště, kde ho nikdo nezasáhl.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Bílí Tygři ve třetí části dokázali smazat dvougólovou ztrátu. Zásahy Vitáska a Frolíka poslaly utkání do prodloužení, které startuje za malou chvíli.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:33
    Liberec se na začátku prodloužení usadil v pásmu. Birner to vzal na sebe a vystřelil zápěstím z vrcholu levého kruhu, Bow zasahuje lapačkou.
     
    60:56
    Náznak kladenského přečíslení nevyřešil dobře Klepiš, jehož kličku domácí přečetli.
     
    61:49
    Martin Faško-Rudáš hraje velmi dobrý zápas. Teď se vůbec nerozpakoval a po pravé straně si to namířil až do šance. Landon Bow předvedl dobrý zákrok betonem, když kotouč vyrazil do ochranné sítě.
     
    62:50
    Liberec teď asi minutu vůbec nepustil Rytíře k puku. Byl z toho útok Melancona, jehož pokus na přední tyč vyrazil Landon Bow.
     
    63:43
    Domácí pokračují v tlaku. Tomáš Filippi se napřáhl za kruhy, kladenský gólman si připisuje další důležitý zásah.
     
    64:30
    Adam Najman nakopl motory a z obranného pásma projel až do levého kruhu. Landon Bow v prodloužení svůj tým výborně drží, což znovu potvrdil.
     
    64:44
    Tomáš Filippi se z pravého křídla dostal s pukem až na střed a vypálil nad. Za chvíli dostal nabito ještě Uvis Janis Balinskis, střela mu ale nevyšla.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Liberečtí hokejisté byli v prodloužení jasně aktivnější, recept na Bowa nicméně nenašli. To znamená, že vítěze utkání dozvíme až po samostatných nájezdech.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jako první se rozjel hostující Adam Kubík, jehož střelu Kváča se štěstím udržel před čarou.
     
    1. série
    1:0
    Michal Birner se prosadil tvrdou střelou okolo vyrážečky!
     
    2. série
    1:0
    Tomáš Plekanec mířil mezi betony, Kváča k velké radosti tribun úspěšně zasahuje.
     
    2. série
    1:0
    Tomáš Filippi to zkusil velice podobně a také neuspěl.
     
    3. série
    1:0
    Jakub Klepiš si také po naznačení dělal zálusk na mezírku mezi betony, Kváča zasahuje potřetí!
     
    3. série
    1:0
    Bulíř trefuje vyrážečku.
     
    4. série
    1:0
    Matěj Beran dobře naznačil, ale puk mu sjel!
     
    4. série
    1:0
    Michael Frolík nezkrotil puk a ani on nevypálil.
     
    5. série
    1:0
    Adam Brodecki se rozjel z levé strany, pak zkusil bekhendový blafák, ale v rozhodující moment nepřehodil výborného Kváču!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Bílí Tygři Liberec.
    Autorem vítězné branky je MICHAL BIRNER.
    Michal BIRNER - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Bílí Tygři v nájezdech dotáhli obrat. Jediným úspěšným střelcem v dovedností loterii byl Michal Birner, Petr Kváča v protější brance ani jednou neinkasoval. Kladno znovu získává bod z utkání s kvalitním soupeřem, ale také dnes bude mít hořkou pachuť – Rytíři totiž opět prohospodařili dvougólový náskok.

    Hrdinou zápasu byl trošku symbolicky Michael Frolík, který svému mateřskému klubu vstřelil dvě branky.

    Střely na branku – 32:17.
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (18:49:07)
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 25. Frolík (Filippi), 42. Vitásek (A. Najman), 45. Frolík (Filippi), rozh. náj. Birner – 13. Beran (Zikmund), 37. Procházka (Michnáč), 39. Beran

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Adam Kubík (KLA)
    1:0   Michal Birner (LIB)
    2. série:
    1:0   Tomáš Plekanec (KLA)
    1:0   Tomáš Filippi (LIB)
    3. série:
    1:0   Jakub Klepiš (KLA)
    1:0   Michal Bulíř (LIB)
    4. série:
    1:0   Matěj Beran (KLA)
    1:0   Michael Frolík (LIB)
    5. série:
    1:0   Adam Brodecki (KLA)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Král) – Balinskis, Melancon, Derner, Rosandić, Vitásek, J. Dvořák, Aubrecht – Birner (A), Bulíř (C), Faško-Rudáš – Ordoš, Filippi, Frolík – Vlach, Jelínek (A), Flynn – Rychlovský, Šír, A. Najman.
    Rytíři Kladno: Bow (Brízgala) – Kehar, Dotchin (A), Sotnieks, Ticháček, Cibulskis, Babka, Veber – Kubík, Plekanec (C), Brodecki – Procházka, Klepiš, Michnáč – Filip, Zikmund (A), Beran – Bláha, Indrák, Melka.

    Rozhodčí: Horák, Kika – Kajínek, Axman.

    Diváci: 5 892
    thejrc.org