Kometa Brno – Liberec 4:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:2 (4:0, 0:2, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 18.09.2022, 12:00 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • 5. kolo
Partner:
     
    39:46
    Liberec právě vstřelil branku! Tak i Liberci se podařilo dát gól do šatny. Postaral se o to MICHAL KOŠTOVAL, jenž zužitkoval drtivý tlak, kterým se Liberec v posledních pár minutách prezentoval. Asistence: Richard Parzelt, Filip Kříž.
     
    37:13
    Liberec právě vstřelil branku! Liberečtí díky využité přesilovce přeci jen mažou nulu z výsledkové tabule. Ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval SAMUEL FIALA, jenž dostal puk za Malečkova záda. Asistence: Dominik Brouček, Richard Patzelt.
     
    19:24
    Kometa právě vstřelila branku! V závěrečné minutě přidává Kometa ještě branku do šatny! Postaral se o ni kapitán IVO SEDLÁČEK, jenž z pravé strany nenápadnou střelou překonal Krátkého. Bez asistence.
     
    09:04
    Kometa právě vstřelila branku! Kometa dnes jede jako dobře namazaný stroj! Přesilovka pěti proti třem končí gólem. Ivo Sedláček vyslal pumelici z levého kruhu, která se od zadního mantinelu odrazila přesně na hůl DENISE BÁRTY, jenž si pouhým doklepnutím do prázdné klece zadělal na hattrick. Asistence: Ivo Sedláček, Lukáš Eich.
     
    06:37
    Kometa právě vstřelila branku! Kometa jde do dvoubrankového trháku! ROMAN OTAVA se dostal ke kotouči mezi kruhy, kde nezazmatkoval, popojel si k brance a mezi betony překonal gólmana. Bez asisitence.
     
    02:57
    Kometa právě vstřelila branku! Ivo Sedláček zavezl bleskurychle puk do útočného pásma a zakončil. S první střelou si ještě Krátký poradil, napodruhé ale Sedláčkova rána zapadla do branky díky teči DENISE BÁRTY. Asistence: Ivo Sedláček, Lukáš Eich.
    Marken.cz

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 3. Bárta (I. Sedláček, Eich), 7. Otava, 10. Bárta (I. Sedláček, Eich), 20. I. Sedláček – 38. Fiala (Brouček, Patzelt), 40. Koštoval (Patzelt, Kříž)


    HC Kometa Brno: Maleček (Kavan) – Bůžek, Ulbricht, Kuswito, Svoboda, Němec (A), Eich, Řehák (C) – Horký, Harmim, Bárta (A), Masař, Cakl, Rakus, Otava, Boltvan, Šantora, Horváth, Sedláček (A).
    Trenér: Jan Zachrla

    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Hambálek) – Hladík (A), Culek, Duschka, Meisel, Koštoval, Pérez, Patzelt – Przybyla, Brouček, Jenčovský (C), Hois, Fiala, Plos, Kříž, Vodlan (A), Kofroň, Lysoněk, Janata, Vološín.
    Trenér: Richard Lobo

    Rozhodčí: Šudoma, Maršálek – Vašíček, Blažek
    thejrc.org