Kometa Brno – Liberec 4:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:2 (4:0, 0:2, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 18.09.2022, 12:00 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • 5. kolo
Partner:
     
    58:16
    Hosté už hrají bez gólmana!
     
    56:31
    Puk ze skrumáže před brankou Komety vyplaval přímo na Plosovu čepel. Liberecký útočník dlouho mířil, ale našel jen lapačku gólmana.
     
    48:32
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    I. Sedláček – 2 min., krosček.

    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Jenčovský – 2 min., vysoká hůl.
     
    42:57
    Przybyla byl už prakticky sám před brankou, ale skákavý puk krotil moc dlouho, takže se dostal do ostrého úhlu. Následně touš vrátil do ohně, ale nikdo jej směr brána neusměrnil.
     
    39:46
    Liberec právě vstřelil branku! Tak i Liberci se podařilo dát gól do šatny. Postaral se o to MICHAL KOŠTOVAL, jenž zužitkoval drtivý tlak, kterým se Liberec v posledních pár minutách prezentoval. Asistence: Richard Parzelt, Filip Kříž.
     
    39:40
    Maleček neskutečně zasáhl proti Křížově zakončení takřka do prázdné.
     
    37:13
    Liberec právě vstřelil branku! Liberečtí díky využité přesilovce přeci jen mažou nulu z výsledkové tabule. Ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval SAMUEL FIALA, jenž dostal puk za Malečkova záda. Asistence: Dominik Brouček, Richard Patzelt.
     
    35:29
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Horváth – 2 min., podrážení.
     
    34:32
    Krásná souhra z jednoho mantinelu na druhý končila na zadní tyči, odkud zakončoval Bárta. Krátký mu však skvělým přesunem ukradl jasný gól!
     
    34:11
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Culek – 2 min., podrážení.
     
    31:09
    Masař teď spálil tutovku! Zpoza branky dostal do slotu nabito přímo na čepel, ale jeho rána z jedničky míří jen do ochranné sítě.
     
    30:29
    Harmim si nádherně pokryl puk tělem a dostal se až před branku, tam však svoji kličku nedotáhl, neboť mu puk na poslední chvíli vypíchl gólman Krátký.
     
    27:56
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Culek – 2 min., faul kolenem.
     
    26:10
    Po střele z mezikruží mohl do takřka odkryté klece dorážet Eich, puk mu ale přeskočil čepel a pátá branky Komety se zatím nekoná.
     
    20:49
    Domácí měli velkou šanci v podobě přečíslení dva na jednoho, Horváth nakonec volil střelou, s tou si však poradil Krátký.
     
    19:24
    Kometa právě vstřelila branku! V závěrečné minutě přidává Kometa ještě branku do šatny! Postaral se o ni kapitán IVO SEDLÁČEK, jenž z pravé strany nenápadnou střelou překonal Krátkého. Bez asistence.
     
    15:06
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Jenčovský – 2 min., podrážení.
     
    13:58
    Tak teď se Štěpán Maleček v brněnské brance opravdu vyznamenal. Lysoněk na něj jel úplně sám a měl spoustu času, brněnský gólman si ale v klidu počkal a jeho ránu k tyči vyrazil.
     
    09:04
    Kometa právě vstřelila branku! Kometa dnes jede jako dobře namazaný stroj! Přesilovka pěti proti třem končí gólem. Ivo Sedláček vyslal pumelici z levého kruhu, která se od zadního mantinelu odrazila přesně na hůl DENISE BÁRTY, jenž si pouhým doklepnutím do prázdné klece zadělal na hattrick. Asistence: Ivo Sedláček, Lukáš Eich.
     
    08:48
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Culek – 2 min., podrážení.
     
    07:40
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Meisel – 2 min., podrážení.
     
    06:37
    Kometa právě vstřelila branku! Kometa jde do dvoubrankového trháku! ROMAN OTAVA se dostal ke kotouči mezi kruhy, kde nezazmatkoval, popojel si k brance a mezi betony překonal gólmana. Bez asisitence.
     
    05:45
    Tak to byla tutovka! Na konci přečíslení 2 na 1 byl Bárta, jenž zakončoval prakticky do prázdné branky. Na svoji druhou trefu si ale bude muset ještě počkat, Krátký se stihl po haškovsku přesunout.
     
    03:44
    Překrásný křižný pas na pravý kruh dostal Jenčovský, jenž z první pálil. Proti jeho pohotové střele se však stihl dostatečně rychle přesunout Maleček.
     
    03:10
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Řehák – 2 min., hákování.
     
    02:57
    Kometa právě vstřelila branku! Ivo Sedláček zavezl bleskurychle puk do útočného pásma a zakončil. S první střelou si ještě Krátký poradil, napodruhé ale Sedláčkova rána zapadla do branky díky teči DENISE BÁRTY. Asistence: Ivo Sedláček, Lukáš Eich.
     
    02:07
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Lysoněk – 2 min., podrážení.
     
    00:58
    Po vhazování v útočném pásmu se k dobré střele z levého kruhu dostal Brouček, jenž pořádně protáhl Malečka v brněnské brance.
    Marken.cz

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 3. Bárta (I. Sedláček, Eich), 7. Otava, 10. Bárta (I. Sedláček, Eich), 20. I. Sedláček – 38. Fiala (Brouček, Patzelt), 40. Koštoval (Patzelt, Kříž)


    HC Kometa Brno: Maleček (Kavan) – Bůžek, Ulbricht, Kuswito, Svoboda, Němec (A), Eich, Řehák (C) – Horký, Harmim, Bárta (A), Masař, Cakl, Rakus, Otava, Boltvan, Šantora, Horváth, Sedláček (A).
    Trenér: Jan Zachrla

    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Hambálek) – Hladík (A), Culek, Duschka, Meisel, Koštoval, Pérez, Patzelt – Przybyla, Brouček, Jenčovský (C), Hois, Fiala, Plos, Kříž, Vodlan (A), Kofroň, Lysoněk, Janata, Vološín.
    Trenér: Richard Lobo

    Rozhodčí: Šudoma, Maršálek – Vašíček, Blažek
    thejrc.org