Bohemians B – Domažlice 5:0 (kon.) | Plzeň B – Povltavská 4:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň B
4:0 (4:0)
Povltavská fotbalová akademie
Neděle 18.09.2022, 10:30 • Luční, Plzeň • Česká fotbalová liga (A) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    45. Pavel GASZCZYK - 4:0
     
    45
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Viktoriáni přibalují soupeři do šatny ještě jeden kousek. PAVEL GASZCZYK v rychlostním souboji nedal protihráči šanci. Tentýž konkurent mu posléze zakřižoval cestu, ovšem domácí hráč jej využil jako clonu brankáři. Křižné zakončení z pravé strany šestnáctky mu vyšlo na jedničku.
    24. Alexandr SOJKA - 3:0
     
    24
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Svěřenci kouče Parláska se baví fotbalem. Adam Kronus si po levé lajně naběhl na dlouhý aut, načež centrem přes obránce našel na úrovni penalty naběhnuvšího ALEXANDRA SOJKU, střela z halfvoleje k levé tyči byla z kategorie těžko chytatelných.
    13. Adam VRBA - 2:0
     
    13
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Už je to o dvě branky! Pavel Gaszczyk špičkou kopačky posunul míč mezi dvěma protihráči po pravé straně na Tadeáše Pospíšila, který zvedl hlavu a přízemním pasem našel uvnitř šestnáctky nabíhajícího ADAMA VRBU, proti jehož dostatečně prudké střele k levé tyči neměl Benada šanci zakročit.
    7. Tadeáš POSPÍŠIL - 1:0
     
    7
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Zničehonic tu máme vedoucí branku domácích! Přetažený centr od levé lajny doputoval na trestuhodně osamoceného TADEÁŠE POSPÍŠILA, jenž se do míče z voleje trefil parádně, za přízemním pokusem na zadní tyč Benada natahoval nohu bez úspěchu.

    Milan Huppert

    Branky: 7. Pospíšil, 13. Vrba, 24. Sojka, 45. Gaszczyk

    Karty:   84. Košata (POV)


    FC Viktoria Plzeň B: Tvrdoň – Oravec, Čihák (C), Vacek (75. Keltyčka), Vach, Pešek, Kronus, Pospíšil (71. Aubrecht), Sojka (46. Falout), Gaszczyk (54. Krůta), Vrba (54. Planeta).
    Náhradníci: Mrózek.

    Trenér: Josef Parlásek

    Povltavská fotbalová akademie: Benada – Rudavskyj, Košata, Hejda (62. Chrolenok), Drobílek, Lanc, L. Novák (69. Hlinák) (76. Bagou), M. Novák, Jakobovský (C), Budínský, Masopust.
    Náhradníci: Grégr – Matoušek, Hanč.

    Trenér: Michal Švejda

    Rozhodčí: Coufal – Šmat, Melničuk

    Diváci: 120
    thejrc.org