Jihlava – Zlín 1:2 (2:3 po s.n.) | Vsetín – Pardubice B 3:1 (kon.) | Litoměřice – Kolín 5:6 (po pr.)
Třebíč – Frýdek-M. 5:4 (po pr.) | Sokolov – Šumperk 4:5 (kon.) | Prostějov – Poruba 2011 3:4 (0:2 po s.n.)
Přerov – Slavia 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
HC Baník Sokolov
4:5 (3:2, 1:1, 0:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 21.09.2022, 18:00 • Zimní stadion, Sokolov • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:53 Jiří PRŮŽEK - 4:5
     
    51:53
    Draci právě vstřelili branku!
    Sokolov opakovaně odevzdal puk mizernou rozehrávkou. První situaci zachránil Weinhold. Ve druhé zaváhal brankář Cichoň, který neudržel v ruce střelu Vachutky a nabídl gólovou dorážku JIŘÍMU PRŮŽKOVI. Asistence: Daniel Vachutka.
    45:11 Lukáš ŽÁLČÍK - 4:4
     
    45:11
    Draci právě vstřelili branku!
    Bartoš převzal Drtilovu přihrávku z obranného pásma. V souboji s Tomkem se nádherně uvolnil a zprava nahrál LUKÁŠI ŽALČÍKOVI, který neměl problém zakončit do opuštěné klece. Asistence: David Bartoš, Tomáš Drtil.
    27:15 Dávid KOHÚT - 4:3
     
    27:15
    Draci právě vstřelili branku!
    Tomáš Bernat nahodil puk z levého křídla do nohy Cichoňě, jenž vzápětí nestačil na dorážku DÁVIDA KOHÚTA. Slovenský útočník v osudný okamžik přetlačil Stehlíka. Asistence: Tomáš Bernat.
    24:47 Matěj ZADRAŽIL - 4:2
     
    24:47
    Baník právě vstřelil branku!
    MATĚJ ZADRAŽIL rozehrál na levý mantinel. Marek Švec mu kotouč fantasticky vrátil za obranu a sokolovský rodák měl dostatek prostoru k provedení bekhendového blafáku. Asistence: Marek Švec.
    18:56 Vratislav KUNST - 3:2
     
    18:56
    Draci právě vstřelili branku!
    Velký přesilovkový tlak byl převaten v kontaktní gól! VRATISLAV KUNST si vyměnil přihrávky s Bartošem a trefená tyčka pomohla jeho dalekonosné střele do brány. Asistence: David Bartoš.
    16:20 Tomáš TOMEK - 3:1
     
    16:20
    Baník právě vstřelil branku!
    Tomi distribuoval puk z rohu na modrou čáru. TOMÁŠ TOMEK si vybruslil na osu, kde několika pohyby vykoupal Křemena a nenápadným nahozením nachytal Lackoviče. Asistence: Vojtěch Tomi.
    12:58 Jaromír KVERKA - 2:1
     
    12:58
    Baník právě vstřelil branku!
    Kružík zavezl puk přes útočnou modrou. Zadovku u modré převzal Pohl a pak už to šlo hezky z hokejky na hokejku. Safin z jedničky vrátil hru k pravému kruhu a JAROMÍR KVERKA stihl uklidit kotouč do odkryté klece. Asistence: Ostap Safin, Jan Pohl.
    11:07 Filip ELIÁŠ - 1:1
     
    11:07
    Draci právě vstřelili branku!
    Baník zkazil rozehrávku zpoza vlastní branky. Puk se ocitl na ose, kde se do něj ze všech sil opřel Kohút. K dorážce se v mezikruží dostal FILIP ELIÁŠ s velkou porcí štěstí vyrovnal na 1:1. Kotouč šel za čáru od výstroje Cichoně. Asistence: Dávid Kohút.
    02:41 Tomáš VRACOVSKÝ - 1:0
     
    02:41
    Baník právě vstřelil branku!
    Kružíkův pokus z vrcholku kruhu byl zablokován. Puk zůstal domácím a konkrétně u Pohla, jenž z prostoru vedle branky přihrál pod sebe. TOMÁŠ VRACOVSKÝ díky této chytré myšlence z jedničky prostřelil klečícího Lackoviče. Asistence: Jan Pohl, Tomáš Tomek.
    Marken.cz

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. Vracovský (Pohl, Tomek), 13. Kverka (Safin, Pohl), 17. Tomek (Tomi), 25. Zadražil (Švec) – 12. Eliáš (Kohút), 19. Kunst, 28. Kohút (Bernat), 46. Žálčík (Bartoš, Drtil), 52. Průžek (Vachutka)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (Michajlov) – Weinhold, Pohl, Jan Novák, Klejna, Rulík, Krejčí, Tomek – Vracovský, Kverka (A), Kružík – Safin, Zadražil, Hauser – Tomi, Jurčík (A), Švec – Ton, Rohan (C), Stehlík.
    Trenér: Martin Štrba

    DRACI PARS ŠUMPERK: Lackovič (17. Hamalčík) – Eliáš, Drtil (A), Kunst, Kadeřávek, Rutar, Hrachovský, Dudycha – Jelínek, Bartoš (A), Žálčík (C) – Vachutka, Kohút, Průžek – Svoboda IV, Šuhaj, Bernat – Čermák, Křemen, Jouza.
    Trenér: Lukáš Majer

    Rozhodčí: Kostourek, Petružálek – Korkment, Beneš
    thejrc.org