Mladá Boleslav – K. Vary 2:1 (po pr.) | Mountfield HK – Třinec 4:3 (kon.) | Liberec – HC Litvínov 6:3 (kon.)
Zlín – Plzeň 1:3 (kon.) | Olomouc – Sparta 2:1 (3:2 po s.n.) | Pardubice – Vítkovice 0:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:3 (1:1, 2:1, 3:1)
HC Litvínov
Pátek 23.09.2022, 17:00 • Home Credit Arena, Liberec • DHL Extraliga juniorů • 7. kolo
Partner:
     
    58:51
    Liberec právě vstřelil branku! Hosté to zkusili se šesti hráči, avšak tato jejich početní výhoda neměla dlouhého trvání, jelikož prázdné litvínovské zařízení trefil FILIP KŘÍŽ. Asistence: Lukáš Plos, Lukáš Meisel.
     
    53:38
    Liberec právě vstřelil branku! A domácí vedou opět rozdílem dvou branek. MICHAL KOŠTOVAL se svojí první střelou ještě neprosadil, avšak o několik sekund později dostal druhý pokus z hranice pravého kruhu a opět vymetl horní roh Klikovy klece. Asistence: Samuel Jansa, Michal Bačkovský.
     
    51:14
    Litvínov právě vstřelil branku! Hosté však neskládají zbraně. DAVID SKUHROVEC se proháčkoval libereckou obranou až do šance a po naznačení na Daniela Krále jej také překonal střelou do horní části jeho branky. Bez asistence. (08:07:34)
     
    48:52
    Liberec právě vstřelil branku! Dnešní zápas má svého jasného hrdinu a tím je LUKÁŠ PLOS! Liberecký útočník nyní zkompletoval hattrick, když se prosadil po pasu do slotu střelou příklepem. Asistence Filip Kříž, Mikuláš Jenčovský.
     
    39:59
    Liberec právě vstřelil branku! Tak to byla paráda využitá v poslední sekundě! Tygři si zásluhou LUKÁŠE PLOSE nesou do kabiny vedení a poprvé v utkání vedou. Liberecký forvard si vzal v pásmu Litvínova kotouč od Patzelta, hostující území s ním následně obkroužil, nabruslil si z pravé strany až do slotu a střelou tahem puk dopravil až za Lukáše Kliku. Asistence: Richard Patzelt.
     
    37:56
    Liberec právě vstřelil branku! Tak to byla hodně rychle zužitkovaná přesilovka! MICHAL KOŠTOVAL se po Tygry vyhraném buly moc dlouho nerozmýšlel, co by s kotoučem udělal. Poté, co si trochu vylepšil svou pozici a zajel na hranu pravého kruhu, poslal na Kliku střelu zápěstím a touš následně ukázkově vymetl levou horní šibenici hostující branky. Asistence: Lukáš Plos, Mikuláš Jenčovský.
     
    30:36
    Litvínov právě vstřelil branku! Hosté opět využívají přesilovou hru a znovu jdou do vedení. Nenápadně vyhlížející střílené nahození od Lukáše Hocelíka si přes hustou změť těl našlo cestu až k hokejce JAKUBA BEDNAŘÍKA a následně zapadlo za záda domácího brankáře. Asistence: Lukáš Hocelík.
     
    17:39
    Liberec právě vstřelil branku! A je vyrovnáno! LUKÁŠ PLOS to vzal po pasu ze svého pásma na sebe a zkušeně přebruslil všechny litvínovské hráče, kteří mu stáli v cestě. Z hranice levého kruhu poté vystřelil pod horní tyčku a úspěšně skóroval. Asistence: Mikuláš Jenčovský, Jakub Hladík.
     
    09:28
    Litvínov právě vstřelil branku! A Litvínovští jdou do vedení! MAREK SLAVÍK využil dobrého postavení v brankovišti a po pasu od svého kolegy z útoku Jakuba Bednaříka, jenž se nacházel na levém kruhu, kotouč zasunul do horní části již odkryté Královy klece. Asistence: Jakub Bednařík, Tim Danielčák.
    Marken.cz

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 18. Plos (Jenčovský, Hladík), 38. Koštoval (Plos, Jenčovský), 40. Plos (Patzelt), 49. Plos (Kříž, Jenčovský), 54. Koštoval (Jansa, Bačkovský), 59. Kříž (Plos, Meisel) – 10. Slavík (Bednařík, Danielčák), 31. Bednařík (Hocelík), 52. Skuhrovec


    Bílí Tygři Liberec: Král (Krátký) – Šedivý, Hladík (A), Koštoval, Patzelt, Culek, Meisel, Várady – Przybyla, Jenčovský (C), Plos – Kříž, Vodlan (A), Brouček – Lysoněk, Fiala, Janata – Bačkovský, Kofroň, S.Jansa.
    Trenér: Richard Lobo

    HC Litvínov: Klika (Čermák) – Hocelík, Vyhlídal, Dudáček, Werner, Janda, Bystřický, Hora – Beran, Vopat (C), Svoboda, Bednařík, Slavík (A), Ekrt, Čech, Postl, Skuhrovec, Danielčák, Ščislák.
    Trenér: David Kočí

    Rozhodčí: Jaroš, Glanc – Hynek, Thuma
    thejrc.org