Hvězda Praha – Chomutov 6:1 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 5:2 (kon.) | Plzeň – K. Vary 4:1 (kon.)
Třinec – Vítkovice 5:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Olomouc 2:1 (kon.) | Tábor – Pardubice 1:3 (kon.)
Poruba – Přerov 5:1 (kon.) | Sparta – Slavia 2:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 2:4 (kon.)
Liberec – Jihlava 5:4 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 24.09.2022, 15:15 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    58:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Po chybě Havlíčkova Brodu v útočném pásmu vyslal Štěpán Hoch do souboje jeden na jednoho s brankářem VOJTĚCHA AULICKÉHO, jenž skóroval po krásně provedené bekhendové kličce. Asistence: Štěpán Hoch.
     
    53:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru 5 na 3 a dostávají se do vedení! Motor se pomalu přibližoval bráně, kdy Vojtěch Aulický nahrál SAMUELI DRANČÁKOVI na vrcholek pravého kruhu. Ten si sjel na osu hřiště odkud vyslal exkluzivní střelu, která se od spojnice odrazila do brány. Asistence: Vojtěch Aulický.
     
    49:37
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Martin Hečko vystřelil z ostrého úhlu. Račan jeho pokus pouze vyrazil. Hečko se ještě dostal k dorážce, která se od tyče odrazila na osu hřiště, odkud do prázdné brány střílel MATYÁŠ HUMENÍK. Asistence: Martin Hečko.
     
    39:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí těsně před sirénou využívají přesilovou hru! Motoru se nepodařilo v posledních sekundách vyhodit kotouč. Puk sebral na modré Lukáš Kachlíř, jenž našel u levé tyče volného Patrika Křížka. Ten ale z první nahrál na druhou stranu TADEÁŠI KOUBKOVI, jenž zakončil nádhernou akci do prázdné brány. Asistence: Lukáš Kachlíř, Patrik Křížek.
     
    23:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté srovnávají stav utkání! Samuel Drančák se dostal před bránu, udělal dobrou kličku, ale nedokázal procpat kotouč přes Davida Račana. Volného puku se ale zhostil ŠTĚPÁN HOCH, jenž střílel do odkryté klece. Asistence: Samuel Drančák.
     
    07:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se překvapivě dostávají do vedení! První minuty utkání byli jasně lepší hosté, z vrcholku levého kruhu ale napřáhl FILIP ONDRUŠ, jehož rána k pravé tyči zapadla za brankáře Českých Budějovic. Asistence: Filip Kozlík.
    Marken.cz

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 8. Ondruš (Kozlík), 40. Koubek (Křížek, Kachlíř) – 24. Hoch (Drančák), 50. Humeník (Hečko), 54. Drančák (Aulický), 59. Aulický (Hoch)


    BK Havlíčkův Brod: Račan (Kamenický) – Mrtka (C), Kachlíř, Adam, Ondruš, Vaněk – Křížek, Koubek, Nový (A) – Dvořák, Frühbauer, Kozlík – Kraučuk, Adamec, Teml
    Trenér: Miroslav Duben

    Banes Motor České Budějovice: Schacherl (Pytel) – Šíma, Kubík (A), Prušák, Zevl, Fábera, Gřegořek (A), Lukáš – Hoch, Hečko, Vlna, Lukeš, Humeník, Postl, Aulický, Drančák (C), Šimon, Kinter
    Trenér: Milan Dančišin

    Rozhodčí: Martin Matoušek – Ondřej Polák, Luboš Karásek

    Diváci: 69
    thejrc.org