Zlín – Sparta 5:6 (kon.) | Olomouc – Plzeň 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 2:3 (2:3 po s.n.)
Kometa Brno – Jihlava 1:6 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 3:4 (kon.) | Pardubice – Třinec 2:1 (po pr.)
Liberec – K. Vary 3:4 (po pr.)
konec
HC Olomouc
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Sobota 24.09.2022, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • 8. kolo
Partner:
     
    55:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se dočkali druhé trefy. Akci založil po levé straně Marek Soukup, jemuž se sice nepodařilo přesně přihrát před bránu, ale vše napravil Borák, jehož pas proměnil v gól JOSEF DÁŇA. 5:2. Asistence: Matyáš Borák a Marek Soukup.
     
    44:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí už spoléhají na brejky, jeden takový nyní dokázali proměnit! Po pravé straně ujel MICHAL TOMEČEK, který úspěšně zamířil nad lapačku plzeňského gólmana. 5:1. Asistence: Martin Pigl a Adam Panáček.
     
    35:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že Kohouti dnes poprvé v sezoně dosáhnou na tři body! Podruhé v utkání se trefil PATRIK JANECH, další asistenci si navíc připisuje Šimon Groch. 4:1. Asistence: Šimon Groch.
     
    32:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Toto střídání se JAKUBU BELANOVI opravdu povedlo. Sám Belan totiž zavezl puk do útočné třetiny a u mantinelu si jej proti třem hráčům Plzně pokryl. Následně posunul k modré čáře, kde do hry zasáhli Groch a Sedláček, a následně z pravého kruhu našel prostor mezi betony gólmana. 3:1. Asistence: Šimon Groch a Patrik Sedláček.
     
    26:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Rychlá kombinace mezi Matyášem Fasnerem a JANEM KUČEROU znamená druhou branku v síti plzeňského celku. Tento moment může domácí zase uklidnit. 2:1. Asistence: Matyáš Fasner.
     
    20:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hostům se vstup do druhé periody opravdu povedl! O vyrovnání se postaral ostrou střelou z mezikruží JOSEF DÁŇA. 1:1. Asistence: Marek Soukup a Petr Kubíček.
     
    07:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po souhře dvou Patriků jdou domácí zaslouženě do vedení! Naprosto přesnou střelou mimo dosah Korytara se prosadil PATRIK JANECH. 1:0. Asistence: Patrik Sedláček.
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 8. Janech (Sedláček), 27. Kučera (Fasner), 33. Belan (Groch, Sedláček), 36. Janech (Groch), 45. Tomeček (Pigl, Panáček) – 21. Dáňa (M. Soukup, Kubíček), 56. Dáňa (Borák, M. Soukup)


    HC Olomouc: Nowak (Frgál) – Groch, Tomiga, Sedláček, Panáček, Kočí, Drábek – Tomeček (A), Janech, Kusak – Kuchta, Havel, Belan – Lichner, Matašovský, Hradil – Fasner (A), Kučera (C), Pigl

    Trenér: Karel Beran

    HC Škoda Plzeň: Korytar (Bočan) – Buzek, Skok, Hodinář, Jiříček, Kubíček (A), Jánský, Houdek – Titlbach, Pešek, Dáňa (C) – D. Soukup, Hořejší, M. Soukup – Mazanec (A), Beránek, Kaiser – Matuška, Borák, Kučera

    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Vrba, Grygera – Kráľ, Viskot
    thejrc.org