Hr. Králové – Dobřany 2:3 (kon.) | Hostivař – Ústí n/L 5:4 (kon.) | Karviná – Plzeň 5:4 (po pr.)
Prachatice – Svítkov 3:2 (po pr.) | Kert Park Praha – Kladno 5:2 (kon.) | Pardubice – Letohrad 2:1 (kon.)
konec
HBC Hostivař
5:4 (4:3, 0:0, 1:1)
Elba DDM Ústí nad Labem
Sobota 24.09.2022, 11:00CROSSDOCK Extraliga • 4. kolo
     
    Krásné utkání čtvrtého kola Extraligy nakonec dopadlo lépe pro HBC Hostivař. Pražané na domácím hřišti zvládli zvítězit v poměru 5:4. První část nabídla sedm branek, pak se však gólostroj přece jen uklidnil. Rozhodnutí si na 33. minutu schoval Krajíček a střídající brankář Štoural dokázal odvrátit neskutečnou šanci Ústí na srovnání. I díky jeho výkonu se mohou radovat domácí.

    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (12:55:36)
     
    Konec zápasu.
     
    44:56
    Červinka ze strany trefuje tyčku a to už bude domácím stačit!
     
    44:42
    Luxusní zákrok! Štoural teď ukradnul osmnáct sekund před sirénou jasný gól. Krajíček k němu spěchá a chválí ho za neskutečnou stopku lapačkou. Parádní práce hostivařského fantoma.
     
    44:09
    Až nyní se přerušuje poté, co Macek zalehl míček a už se neměl jak dostat na nohy.
     
    43:57
    Za brankou srdnatě zabojoval Filip Macek a sklízí potlesk. Nyní našetřil několik důležitých vteřin.
     
    43:27
    Stupka bez milosti vypálil vší silou od mantinelu, ale přes blok se neprosadil a nepovedlo se mu ani následné obkroužení branky.
     
    42:58
    Čapek si koledoval o faul, sudí mu ovšem odpustili. Tím končí zajímavá akce Elby.
     
    42:22
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Pátá v pražských Hostivařích právě odbila. Může za to SAMUEL KUCHARČÍK, který to zkoušel tak dlouho, až se úspěšné akce dočkal. Jeho bekhendové zakončení zapadlo za vzdálenější tyč a Pražané se přiblížili důležitému vítězství v repríze loňského finále. Asistence: Vojtěch Červinka.
     
    42:06
    Nahození z hole Otta Urbance vypadlo překvapivě Rechtorikovi, ale situaci ustál.
     
    41:45
    Útočící host v brankovišti. Nadějný nápor Elby skončí dřív, než vůbec stihl začít.
     
    41:27
    Teď je zase třeba pochválit domácí borce. Ostrá rána asistujícího kapitána Samuela Kucharčíka zazvonila na spojnici brankové konstrukce.
     
    40:52
    V tutové šanci se objevil Kapusta, jenže pod tlakem zadáka Hostivaře se mu nepodařilo zamířit ke vzdálenější tyči. Hosté už měli několik možností k rozhodnutí zápasu.
     
    40:40
    Do brankáře zajel Daniel Vaniš, a třebaže se ihned omlouval, pro obránce Elby už bylo pozdě. Vzniká tlačenice v rohu hřiště, která se ovšem obejde bez boxerské vsuvky.
     
    40:18
    Štoural si pohlídal další zásilku Jiřího Tomáše, který se rozhodně nebojí zahrozit z jakékoliv pozice. Několikrát byl blízko překvapení.
     
    39:06
    Štourala málem překvapilo štiplavé nahození Jiřího Tomáše. To by byl velmi nečekaný gól, který by mohl zamávat s psychickou hostivařských hokejbalistů. Štoural na poslední chvíli vytasil svůj beton.
     
    38:47
    Zakončení z hole Daniela Vaniše prošlo blokem a skončilo vysoko nad. Domácí alespoň udrží vhazování na útočné polovině.
     
    37:46
    Čejka se řítil jako utržený vagón k bráně, ovšem nenahodil. Na druhé straně si pro míček došel Krajíček a Kapusta se nachomýtl u zajímavé dorážky, nicméně gólmana nepřekonal.
     
    37:30
    V závěru první části třetí třetiny, po níž následuje výměna stran, pálil Jiří Grus. Opět se musel činit Štoural, jemuž nyní spoluhráči vůbec nepomáhají.

    Patrik Czepiec


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 4. Vaniš (Čejka), 6. Pátek (Kucharčík), 6. Čejka (Dušák), 7. Kucharčík (Hroch), 43. Kucharčík (Červinka) – 5. Krajíček, 9. Stupka (Kučera, Tomáš), 9. Koval (Michajličenko), 33. Krajíček (Červinka)


    HBC Hostivař: Majerníček (Štoural) – Čápek, Dušák (C), Ilušák, Kubeš, V. Kučera, Macek, Štěpáník – Čejka (A), Hroch, Komanec, Kucharčík (A), Lehner, Malina, Pátek, Urbanec, D. Vaniš, J. Vaniš, Vosátka
    Elba DDM Ústí nad Labem: Řehoř (Rechtorik) – Bečvář, Grus, Haas, Kapusta, Kohout, I. Kučera, Michajličenko, Neumann – Červinka (A), Hampl, Jelen, Koval, Krajíček, Skurla, Soukup (C), Stupka (A), Tomáš, Zicho
    thejrc.org