HK MD Šumperk – Technika Brno 1:3 (kon.) | Písek – Chomutov 1:6 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
1:6 (1:1, 0:4, 0:1)
Piráti Chomutov
Neděle 25.09.2022, 14:00 • Zimní stadion Písek • Liga juniorů • 4. kolo
Partner:
     
    53:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Zcela volný DOMINIK MIŠOVIČ na levém kruhu obdržel přihrávku od Černého. Mišovič posílal puk do odkryté brány. Asistence: David Černý.
     
    28:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pátá právě teď odbila! Písecká defenzíva totálně propadla a do přečíslení dva na nikoho se dostali Jan Vostiňák a ADAM ŽIŽKA. Druhý jmenovaný neměl problém překonat píseckého brankáře. Asistence: Jan Vostiňák, Aleš Bár.
     
    22:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov dominuje a přidává jeden gól za druhým! Nového muže v píseckém brankovišti překonal JAN RINDOŠ. Asistence: Pavel Šugár, Jan Vostiňák.
     
    22:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    A už je to o dva góly! ALEŠ BÁR se do toho opřel a i s pomocí tyčky překonal brankáře Jansu, pro kterého tak utkání skončilo. Asistence: David Černý.
     
    21:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se zkraje druhé třetiny dostává do vedení! DAVID ČERNÝ se dostal ke kotouči na pravém kruhu a ostře vypálil na bližší tyč. Jeho prudká střela propadla a kotouč prošel za brankovou čáru. Asistence: Dominik Mišovič.
     
    17:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno! Čistý průstřel zaznamenal DOMINIK SVOBODA, jehož rána od modré čáry se zastavila až v síti. Asistence: Jan Vostiňák.
     
    03:30
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši otevírají skóre dnešního utkání! Cháb přenechal kotouč RICHARDU PITLOVI, který prudkou ranou zápěstí překvapil Tučka. Asistence: Filip Cháb, Matyáš Cícha.

    Pavel Kovanda

    Branky a nahrávky: 4. Pitel (Cháb, Cícha) – 18. Svoboda (Vostiňák), 22. Černý (Mišovič), 23. Bár (Černý), 23. Rindoš (Šugár, Vostiňák), 29. Žižka (Vostiňák, Bár), 54. Mišovič (Černý)


    IHC Králové Písek: Jansa (23. Tesař) – Dohnal, Velíšek, Šipla, Cícha, Polák – Cháb, Kaiser, Bouška, Lechnýř, Sabiniok, Hlaváček, Strnad, Mikeska, Sládek, Šindelář, Pitel (C), Zátopek, Řehoř, Dubský
    Trenér: Lukáš Tramba

    Piráti Chomutov: Tuček (Suk) – Hynek F., Svoboda, Sýkora, Hynek V., Filip, Žižka – Černý (A), Bár, Klobouček, Vondrášek, Dej, Šugár, Starý, Mišovič, Vostiňák (C), Rindoš, Príhoda (A)
    Trenér: Petr Jíra

    Rozhodčí: Denis Turhobr – Michal Rubáš, Martin Tvrdík

    Diváci: 64
    bahis siteleri