HK MD Šumperk – Technika Brno 1:3 (kon.) | Písek – Chomutov 1:6 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Technika Hockey Brno
Neděle 25.09.2022, 12:30 • Škoda aréna, Šumperk • Liga juniorů • 4. kolo
Partner:
     
    58:54
    Technika právě vstřelila branku! Puk mířil na domácí branku, trefil tyčku. Poté se k němu dostal JAN TOMAN a trefil odkrytou klec. Technika vede minutu do konce o dvě branky. Asistence: Alex Sever.
     
    56:57
    Ryšavý teď zachránil Šumperk od třetí branky. Před Přidalem zela prázdná brána, domácí gólman ale přesunul a špičkou svého betonu vyrazil kotouč do bezpečí.
     
    53:42
    Přesilovka Mladých Draků, přidal se ve středním pásmu provinil hákováním.
     
    52:51
    Technika právě vstřelila branku! Technika si bere ztracené vedení na svou stranu. Kolem levé tyče se povedlo hostům prosadit po vytrvalém tlaku. Nejúpornějším byl JAN TOMAN, ten je autorem druhé branky hostů. Asistence: Alex Sever a Erik Pospíšil.
     
    50:03
    Holcman je vyloučen za obranný zákrok, který přesáhl hranici pravidel.
     
    45:52
    Szabó se uvolnil po levém mantinelu a vyrazil kupředu, stahovali se k němu dva hostující beci, proto neměl ideální střeleckou pozici, avšak zakončil a Nešpůrek musel být ve střehu.
     
    42:32
    Domácí kapitán se uvolnil a vyrazil kupředu, dostal se krok před obránce Techniky. Jeho únik Nešpůrek zneškodnil ve své náruči.
     
    42:16
    Sladký to zkoušel z leže do pravého horního růžku. Byl faulován Slabž, který si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    41:20
    Nebezpečný Tomeš se protáhl kolem levého mantinelu a v rychlosti zakončil. Nešpůrek netušil, kde je kotouč.
     
    38:40
    Technika se těsně před konci přesilové hry vyskytla na ledě v šesti. Trest odsedí Trögner.
     
    36:43
    Velký tlak do branky ze strany Mladých Draků, v nehokejové pozici zůstal ležet Cekr, který se nakonec zvedá a míří na střídačku. Na trestnou lavici zase zamířil za krosček Lichner.
     
    35:42
    Technika jde do tří. Po přerušení zasáhl domácího hráče krosčekem Lukáš Přidal.
     
    34:29
    Domácí dostanou možnost v podobě přesilové hry. Sever se provinill proti pravidlům a je pískáno hákování.
     
    34:07
    Dvě velké akce domácích. Nejprve Lichner naservíroval přesný pas Tomešovi, který ohrozil Nešpůrka. Akce pokračovala na hokejku Minaříka, který z výborné pozice netrefil.
     
    31:07
    Netolický vyrazil z trestné lavice a přidal se k němu Tomeš. Nešpůrek musel zasahovat.
     
    28:57
    Mladí Draci jdou do oslabení, Netolický se provinil krosčekem v obranném pásmu.
     
    28:07
    Ihned po brance došlo ke strkanici před brankou Techniky, ze které odchází domácí Minařík a hostující Pospíšil na trestnou lavici.
     
    28:07
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Domácí tlačili a vznikla z toho branka. Nešpůrek byl nyní zcela nekoordinovaný a nečekal, že přijde střela z velmi blízkého prostoru na kruzích. Za domácí srovnal DAVID CEKR. Asistence: Tobias Tomeš.
     
    27:47
    Slováček si všiml volného spoluhráče na hranici brankoviště, poslal mu puk a následně vzniklo velké nebezpečí před Nešpůrkem.
     
    23:47
    Zrovna když to vypadalo, že Lichner bude moci proniknout skoro nehlídán ze středního pásma do útoku. Pískl hlavní arbitr mnoho hráčů na ledě ve žlutém dresu.
     
    15:54
    Lichnerova hokejka zůstala ve středním pásmu v jednom z hostů. Za tento zákrok si odsedí dvě minuty a Technika má možnost přesilové hry.
     
    13:39
    Za vysokou hůl na Ševčíka v obranném pásmu domácích si půjde na dvě minuty odpočinout Růžek.
     
    10:30
    Ve hře čtyři na čtyři to na sebe vzal Netolický. Překvapil protihráče a uvolnil se až k Nešpůrkovi, neměl ale pozici na to, aby bekhendem zakončil.
     
    09:44
    Síly na ledě se vyrovnají. Na domácího gólmana zabrzdil jeden z brněnských hráčů. Tuto skutečnost nechtěl nechat jen tak Křivohlávek, který opovážlivce pacifikovat, avšak na hranici pravidel.
     
    08:51
    Šumperk dostane šanci na srovnání skóre, Šupa si odsedí dvě minuty na trestné lavici za podražení.
     
    03:58
    Technika právě vstřelila branku! Chyba šumperského střídání. Za domácími beky se zjevil zcela osamocený LUKÁŠ PŘIDAL, kterého první zmerčil hostující kapitán Blaško, jenž mu poslal přesný pas. Následně přidal vyrazil na Ryšavého, kterého překonal střelou pod víko. Asistence: Ondřej Blaško a Erik Pospíšil.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 29. Cekr (Tomeš) – 4. Přidal (Blaško, Pospíšil), 53. Toman (Sever, Pospíšil), 59. Toman (Sever)


    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Stránský) – Minařík (C), Cekr, Mudrák, Netolický (A), Šlahora, Compel, Křivohlávek (A) – Slováček, Křemen, Šenk, Kučera, Tomeš, Szabó, Ševčík, Slabý, Izák, Lichner, Najman.
    Trenér: Petr Rutar

    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Málek) – Blaško (C), Pospíšil, Šupa, Holcman, Žák, Svoboda, Juřík – Škodík, Trögner, Líska, Straka, Apolenář, Růžek, Sladký, Sever (A), Novotný, Toman Přidal, Pospíšil (A).
    Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Pavel – Bezděk, Peluha
    thejrc.org