Skalica – Žiar nad Hronom 5:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Trnava 6:3 (kon.) | Levice – Dubnica 3:4 (kon.)
konec
HK 95 Považská Bystrica
6:3 (3:2, 1:1, 2:0)
HK Gladiators Trnava
sk Neděle 25.09.2022, 17:00 • ZŠ Považská Bystrica • 1. liga (SR) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Považská Bystrica dala gól! PATRIK LIGAS získal puk v strednom pásme, poslal strelu, ktorá smerovala priamo do prázdnej brány hostí.
    Bez asistencie.
     
    51:41
    Považská Bystrica dala gól! A je tu piaty gól Panterov! Z pravého kruhu dostal prihrávku od Tománka JÁN ZLOCHA, ktorý ju dostal na korčuľu, ale stihol si ju spracovať a prekonal Hollého.
    Asistencie: Tománek, Síkela.
     
    32:48
    Trnava dala gól! Panterom sa nepodarilo dostať puk z pásma, prvú strelu Pajpach len vyrazil pred seba a k puku sa dostal VLADIMIR ANTONOV, ktorý ešte v páde dokázal brankára prekonať.
    Asistencie: Schmidt, Bodnár.
     
    30:15
    Považská Bystrica dala gól! Domáci využívajú ďalšiu presilovú hru! Lušnák sa dostal s pukom až pred brankára, odtiaľ prihral JURAJOVI CEBÁKOVI, ktorý navracia tímu dvojgólové vedenie.
    Asistencie: Lušnák, Ligas.
     
    18:51
    Trnava dala gól! Domácim sa nepodarilo dostať puk z pásma, puk si prevzal Holovič, ktorý na ľavom kruhu prihral ROMANOVI JURÁKOVI a ten znižuje na 3:2!
    Asistencie: Holovič, Bodnár.
     
    15:00
    Považská Bystrica dala gól! Domáci mali niekoľko šancí, začalo to prečíslením, ale gólom sa končí asi šanca číslo tri, ktorú úspešne zakončil ROMAN TOMÁNEK!
    Asistencie: Zlocha, Ďurkech L.
     
    08:22
    Považská Bystrica dala gól! Zaťko prihrával napravo PATRIKOVI LUŠŃÁKOVI, ktorý mal veľa času si puk ideálne pripraviť na vedúci gól domácich. Využitá presilovka.
    Asistencie: Zaťko, Cebák
     
    04:26
    Považská Bystrica dala gól! MAREK KRIEGER na dvakrát prekonáva trnavského brankára a vyrovnáva na 1:1!
    Asistencia: Rufati
     
    00:14
    Trnava dala gól! Tak to bol expresný gól hostí! Chybná rozohrávka domácich, ktorú zachytil MARCEL HOLOVIČ a prekonáva Pajpacha.
    Asistencie: Jurák, Bodnár.

    Klaudia Kadlecová

    Branky a nahrávky: 5. Krieger (Rufati), 9. Lušnák (Zaťko, Cebák), 15. Zlocha (Tománek, J. Ďurkech), 31. Cebák (Lušnák, Ligas), 52. Zlocha (Tománek, Síkela), 60. Ligas – 1. Holovič (Jurák, Bodnár), 19. Jurák (Holovič, Bodnár), 33. Antonov (Schmidt, Bodnár)


    HK 95 Považská Bystrica: Pajpach (Lamper) – Cebák, Zaťko – Ďurkech L., Ďurkech J. – Zlocha, Meszároš – Omelka, Dvonč K.; – Cíger, Komloš, Lušňák – Síkela, Zlocha, Tománek – Krieger, Rufati, Sádecký – Turan, Ligas, Šamaj
    Trenér: Július Penzéš

    HK Gladiators Trnava: Hollý (Nagy) – Korím, Rašín – Maarnela, Schmidt – Ejem, Bulak, Kocúr; – Bodnár, Holovič, Jurák – Miklík, Kukumberg, Antonov – Deneš, Kupka, Dvonč R. – Urban, Tóth, Litavec
    Trenér: Martin Baran

    Rozhodčí: Lesay, Konc ml. – Šebeň, Hanko
    thejrc.org