HC Slovan – Michalovce 4:1 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 6:2 (kon.) | Košice – Prešov 1:2 (kon.)
Banská Bystrica – Nitra 3:2 (1:0 po s.n.) | Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 0:3 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (po pr.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
6:2 (2:1, 1:1, 3:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 25.09.2022, 16:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:00
    Šišovský presnou prihrávkou vysunul do brejku Hajnika, ktorý sa ocitol zoči-voči gólmanovi. Toho sa snažil oklamať kľučkou a následným backhandovým zakončením. Borák si na svoje konto pripíše ďalší úspešný zákrok.
     
    52:27
    Borák predviedol hneď dva parádne zákroky, vďaka ktorým zneškodnil strely dvojice útočiacich hráčov z bezprostrednej blízkosti.
     
    50:37
    Po chybe brániaceho hráča sa do streleckej príležitosti dostal Patrik Števuliak. Jeho pokus smeroval tesne vedľa pravej žrdi.
     
    48:25
    HC Nové Zámky dali gól!
    James Austin Farley prihral puk spoza brány do miest, kde sa nachádzal BENJAMIN JOHNSON. Ten ani na sekundu neváhal a vyslal nádhernú strelu, ktorá smerovala do ľavého horného rohu. Stav stretnutia je 6:2! Asistencia: James Austin Farley, Patrik Števuliak.
     
    47:22
    Jackson si nakorčuľoval do voľného priestoru, kde mu jeden z jeho spoluhráčov poslal presnú prihrávku. Do puku sa oprel z prvej a zakončil. Borák stihol spojiť svoje betóny a zabrániť tak skórovaniu.
     
    46:11
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Trenčín:
    Samuel Petráš – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.
     
    43:39
    HC Nové Zámky dali gól!
    Peter Šišovský prihral puk spoza brány presne do miest, kde sa nachádzal úplne osamotený JURAJ MIKÚŠ. Jeho strela z prvej smerovala až za chrbát bezmocného gólmana. Stav stretnutia je 5:2! Asistencia: Peter Šišovský, Tomáš Mikúš.
     
    42:02
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Trenčín:
    Ľuboš Stahoň – 2 min., zdržiavanie hry / neskorý nástup.
     
    42:02
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tomáš Mikúš prihral puk na hokejku TOMÁŠA KLEMPU, ktorý ho dokázal spoločne s gólmanom dotlačiť do bránky. Tréner hostí využil možnosť preveriť si celú situáciu videorozhodcom, ktorý dal hlavnému arbitrovi za pravdu. Stav stretnutia je 4:2! Asistencia: Tomáš Mikúš, Lukáš Kozák.
     
    42:02
    Domácim sa podarilo dotlačiť puk spoločne s gólmanom až za bránkovú čiaru. Hlavný arbiter si išiel z videozáznamu preveriť celú situáciu. Nechajme sa prekvapiť, či gól bude platiť alebo nie.
     
    40:37
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Trenčín:
    Joakim Thelin – 2 min., podrazenie.
     
    39:59
    Trenčín dal gól!
    Phil Pietroniro zakončil, ale jeden z brániacich hráčov tento pokus zblokoval. K odrazenému puku sa však dostal Šimon Petráš, ktorého strela smerovala presne do ľavej časti bránky. Hostia sekundu pred koncom druhej tretiny využili presilovú hru o dvoch hráčov. Stav stretnutia je 3:2! Asistencia: Phil Pietroniro.
     
    38:38
    Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
    Richard Ondrušek – 2 min., vrazenie na mantinel.
     
    38:08
    Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
    Branislav Ligas – 2 min., držanie.
     
    36:37
    Thelin využil zaváhanie a nepresnosť v hre domácich. Jeho zrýchlenie mu poskytlo dostatok času a priestoru pri samostatnom úniku. Ocitol sa zoči-voči gólmanovi, ktorého následnou strelou nedokázal prekonať. Kantor výborným zákrokom podržal svoj tím.
     
    36:24
    Števuliak spopod Boráka vytiahol puk, obtočil sa okolo bránky a pokúsil sa puk zasunúť do odkrytej časti. Borák sa stihol rýchlo zorientovať a zasiahnuť. To bola príležitosť!
     
    30:11
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Trenčín:
    Joakim Thelin – 2 min., držanie.
     
    30:04
    Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
    Andrej Hatala – 2 min., podrazenie.
     
    28:47
    Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
    Boris Babeliak – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
     
    27:10
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci šikovne rozhodili defenzívu Trenčína, čo dokázal využiť ROBERT LOCKWOOD JACKSON, ktorého úlohou bolo už len doklepnúť puk do úplne odkrytej bránky, čím využil poskytnutú presilovú hru. Stav stretnutia je 3:1! Asistencia: Patrik Števuliak, James Austin Farley.
     
    26:24
    Po krásnej kombinácií sa do zakončenia dostal opäť Jackson, ale Borák sa stihol rýchlo presunúť a reflexívnym spôsobom zachytiť puk do svojej lapačky.
     
    25:42
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Trenčín:
    Marek Sloboda – 2 min., podrazenie.
     
    20:33
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Trenčín:
    Patriks Ozols – 2 min., držanie.
     
    18:58
    Súčasné vylúčenie:
    Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
    Roman Faith – 2 min., hrubosť.

    Vylúčenie v tíme HK Dukla Trenčín:
    Šimon Petráš – 2 min., hrubosť.
     
    12:57
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Trenčín:
    Šimon Petráš – 2 min., faul lakťom.
     
    12:36
    Trenčín dal gól!
    Viliam Čacho sa pokúsil zakončiť, ale jeho pokus bol zblokovaný. Puk sa odrazil do predbránkového priestoru, kde sa nachádzal nikým nekrytý MAREK SLOBODA. Jeho strela smerovala až za chrbát gólmana. Stav stretnutia je 2:1! Asistencia: Viliam Čacho
     
    11:24
    Domáci mohli opäť skórovať. Strela od modrej čiary opečiatkovala konštrukciu Borákovej bránky. To bola príležitosť!
     
    08:01
    Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
    Richard Ondrušek – 2 min., držanie hokejky.
     
    07:18
    HC Nové Zámky dali gól!
    Ponúknutá presilová hra využitá! TOMÁŠ MIKÚŠ si vymenil puk s Jurajom Mikúšom, čím dokonale rozhodili defenzívu Trenčína. Prvý menovaný sa do puku oprel z prvej a umiestnil puk do odkrytej časti bránky pri pravej žrdi. Stav stretnutia je 2:0! Asistencia: Juraj Mikúš, Lukáš Kozák.
     
    05:31
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Trenčín:
    Denis Hudec – 2 min., držanie.
     
    04:18
    Po obrovskej chybe domáceho obrancu sa do dobrej streleckej pozície dostal Thalin. Ten neváhal a zakončil ihneď po zisku puku. Jeho tvrdá strela smerovala len na zadný mantinel.
     
    00:46
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci skórujú hneď z prvej strely na bránu. Po peknej kombinácií sa k puku dostal AUSTIN JAMES FARLEY, ktorý prízemným pokusom našiel medzeru medzi betónmi gólmana. Stav stretnutia je 1:0! Asistencie: Robert Lockwood Jackson, Benjamin Johnson.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 1. Farley (Jackson, Johnson), 8. Mikúš (Mikúš, Kozák), 28. Jackson (Števuliak, Farley), 43. Klempa (Mikúš, Kozák), 44. Mikúš (Šišovský, Mikúš), 49. Johnson (Farley, Števuliak) – 13. Sloboda (Čacho), 40. Petráš (Pietroniro)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kantor (Ovečka) – Hatala, Kozák, Knižka, Lee, Ligas, Roman, Hajnik – Jackson, Johnson, Farley – Števuliak, Mikúš J., Mikúš T. – Mišiak, Ondrušek, Faith – Šišovský, Klempa, Babeliak
    Trenér: Gergely Majoross

    HK DUKLA Trenčín: Borák (Lacouvée) – Ozols, Nemčík, Pietroniro, Ulrych, Martiška, Starosta, Petrovický – Vaňo, Čacho, Sloboda – Petráš, Sojčík, Krajčovič – Belluš, Thelin, Valach – Stahoň, Gaťár, Hudec
    Trenér: Róbert Döme

    Rozhodčí: Baluška, Žák – Gegáň, Vyšný
    thejrc.org