Vsetín – Frýdek-M. 2:1 (kon.) | Litoměřice – Poruba 2011 3:6 (kon.) | Třebíč – Šumperk 3:1 (kon.)
Sokolov – Zlín 2:1 (kon.) | Prostějov – Jihlava 2:4 (kon.) | Přerov – Kolín 4:2 (kon.)
Slavia – Pardubice B 4:0 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:6 (2:0, 0:4, 1:2)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pondělí 26.09.2022, 17:30Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Dominik HRNÍČKO - 3:6
     
    59:49
    Poruba právě vstřelila branku!
    Litoměřice špatně rozehrály, puk získal mezi kruhy DOMINIK HRNÍČKO. Jeho rána zapadla přesně do prázdné branky. Hosté vyhrají tento duel.
    48:33 Lukáš VÁLEK - 3:5
     
    48:33
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice se nevzdávají a snižují na rozdíl dvou branek, Po krásné přihrávce Slavíčka poslal kotouč do branky zcela volný LUKÁŠ VÁLEK. Asistence: Josef Slavíček a Josef Jícha.
    47:44 Dominik HRNÍČKO - 2:5
     
    47:44
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí nyní chybovali v obranném pásmu, Tomáš Vildumetz našel před brankou volného DOMINIKA HRNÍČKA. Jeho blafák byl pro brankáře Krále neřešitelný Asistence: Michal Vachovec.
    37:09 Tomáš VILDUMETZ - 2:4
     
    37:09
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté vedou už o dva góly. TOMÁŠ VILDUMETZ získal ve své třetině puk, překonal obránce. Naznačil střelu, Král zareagoval, hostující hráč pak potáhl puk a poslal jej do odkryté části branky u zadní tyče. Asistence: Dominik Hrníčko a Michal Vachovec.
    31:25 Jan HUDEČEK - 2:3
     
    31:25
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté třetí brankou v řadě otáčejí vývoj zápasu a dostávají se do vedení, po rychlé akci se prosazuje po situaci dva na jednoho JAN HUDEČEK. Asistence: Tomáš Vildumetz a Jiří Klimíček.
    25:47 Michal VACHOVEC - 2:2
     
    25:47
    Poruba právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a je vyrovnáno. S první střelou si ještě domácí brankář dokázal poradit. Král však nezachytil puk, vyrazil jej před sebe, kde byl nedostatečně pokrytý MICHAL VACHOVEC. Ten si zpracoval puk, a zakončoval do odkryté části branky. Asistence: Adam Sedlák a Jakub Šlahař.
    22:44 Jan HUDEČEK - 2:1
     
    22:44
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tentokrát to už hostům vyšlo a je sníženo. Po šikovné přihrávce Tomáše Vildumetze v podstatě jen nastavil hokejku do dráhy puku JAN HUDEČEK. Na jeho pokus brankář nedosáhl. Asistence: Tomáš Vildumetz.
    08:45 Přemysl SVOBODA - 2:0
     
    08:45
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Krásná litoměřická akce končí gólem a domácí navyšují své vedení. Po individuální akci se PŘEMYSL SVOBODA dostal až před branku, oklamal gólmana a podle všeho za pomoci obránce soupeře dokázal kotouč dostat za brankovou čáru. Asistence: Filip Kuťák.
    04:42 Jan VÝTISK - 1:0
     
    04:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    První výraznější šance v tomto zápase končí gólem. Přemysl Svoboda vedl akci, kterou korunoval přihrávkou na JANA VÝTISKA. Jeho tvrdá rána prakticky od modré čáry propadla brankáři Poruby pod rukavicí do sítě. Asistence: Přemysl Svoboda a Jaroslav Kracík.
    Marken.cz

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 5. Výtisk (Svoboda V, Kracík), 9. Svoboda V (Kuťák), 49. Válek (Slavíček, Jícha) – 23. Hudeček (Vildumetz), 26. Vachovec (Sedlák, Šlahař), 32. Hudeček (Vildumetz, Klimíček), 38. Vildumetz (Hrníčko, Vachovec), 48. Hrníčko (Vachovec), 60. Hrníčko


    HC Stadion Litoměřice: T. Král (Sklíba) – Marcel, Š. Němec, Výtisk (C), Holý, Hampl, Mikyska, Šindelek – Válek, Jícha, Slavíček – Zabloudil, Kuťák, Svoboda V – Procházka, Kracík, Guman – Gajda, Čederle, Ramik.
    Trenér: Miroslav Přerost

    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (O. Bláha) – Klimíček, Lemcke, Urbanec, Voráček, Sedlák, Mlčák – Šlahař, Vachovec, Šoustal – Berisha, Pšurný, Vildumetz – Hrníčko, Hudeček, Gřeš – Střondala, Toman, Christov – Karafiát.
    Trenér: Jiří Režnar

    Rozhodčí: Petružálek – Beneš, Kotlík
    thejrc.org