Kometa Brno – Třinec 2:4 (kon.) | Litvínov – Kladno 1:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Liberec 2:1 (po pr.)
Plzeň – K. Vary 6:3 (kon.) | Mountfield HK – Motor ČB 3:1 (kon.) | Olomouc – Pardubice 1:2 (kon.)
Sparta – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:4 (1:1, 0:0, 1:3)
HC Oceláři Třinec
Úterý 27.09.2022, 17:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Martin RŮŽIČKA - 2:4
     
    59:27
    Třinec právě vstřelil branku! Doudera vyhodil puk do středního pásma, kde si ho našel MARTIN RŮŽIČKA. Ten v klidu puk zavezl do brány, čímž pravděpodobně ukončil šance Brna. Asistence: Milan Doudera.
    58:26 Luboš HORKÝ - 2:3
     
    58:26
    Kometa právě vstřelila branku! Domácí tlak pokračoval Ščotka nabil Vincourovi, který opět trefil blok. Holík posléze našel mezi kruhy LUBOŠE HORKÉHO, který vykřesal naději pro své mužstvo. Asistence: Petr Holík, Jan Ščotka.
     
    57:02
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Libor Hudáček – 2 min., podrážení.
     
    48:23
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Martin Marinčin – 2 min., držení.
    47:36 Vladimír SVAČINA - 1:3
     
    47:36
    Třinec právě vstřelil branku! VLADIMÍR SVAČINA projel po straně do pásma a nachytal domácího brankáře střelou na bližší tyč. Asistence: Marko Daňo.
    41:50 Marko DAŇO - 1:2
     
    41:50
    Třinec právě vstřelil branku! MAREK DAŇO si připisuje druhou trefu v utkání. Zpoza brány se vytočil bekhendem na brankovou čáru. Furch se nestihl přemístit, takže nezvládl střelu vyrazit. Asistence: Libor Hudáček, Jan Zahradníček.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    36:50
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Jakub Malý – 2 min., hákování.
     
    36:08
    Obrovská šance domácích. Petr Kratochvíl projel po straně do pásma a nabil Vincourovi, který z první trefil beton. Dufek mohl rozvlnit prázdnou bránu, ale puk netrefil. Následná střela dojíždějícího obránce skončila po teči v ochranné síti.
     
    30:21
    Skvěle to teď vymyslel slovenský kouzelník Kollár. Ten se nejprve efektně protáhl kolem obránce a následně zadovkou předložil puk na před bránou číhajícího Šalého. Nadějný útočník puk v ideální možnosti minul.
     
    27:09
    Famózní Furch drží vyrovnaný stav! Nejprve vychytal s potížemi Růžčku. Následně se ovšem puk odrazil do mezikruží, kde mělo cestu ke střele volnou slovenské křídlo Daňo, kterému domácí fantom ukradl vedoucí trefu skvělým přesunem!
     
    25:53
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Marek Ďaloga – 2 min., krosček.
     
    24:08
    Obrovská šance i na druhé straně! Po chybně rozehrávce Mazance se dostal k puku Koblížek, na nějž zírala prázdná brána, jenže než stihl vypálit, brankář Ocelářů byl zpět ve své kanceláři. Brněnský polofin navíc mířil nad.
     
    23:13
    Třinec předvedl perfektní přečíslení, ale bohužel mu v cestě ke vstřelení vedoucí trefy stál velmi jistý Furch. Z druhé vlny najíždějící Čukste puk mezi rukou a tělem brankáře neprocpal.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    16:58
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Marko Daňo – 2 min., podrážení.
    15:30 Marko DAŇO - 1:1
     
    15:30
    Třinec právě vstřelil branku! Přesilovka Třince neměla dlouhého trvání. Hostující Marinčin nahodil od modré čáry do hrudi brankáře, od níž se kotouč odrazil přímo na čepel MARKA DAŇA, který puk dopíchl do brněnské brány. Asistence: Martin Marinčin, Andrej Nestrašil.
     
    15:21
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Jan Ščotka – 2 min., nedovolené bránění.
     
    10:26
    Kometa jedna branka nestačí. Andrej Kollár dostal skvělý pas do samostatného úniku. Brankáře zkusil překonat rychlou kličkou do forhendu a následným prohozením puku mezi rukou a tělem Mazance, který skvěle zasáhl.
    08:51 Martin ZAŤOVIČ - 1:0
     
    08:51
    Kometa právě vstřelila branku! Marek Mazanec dělal co mohl, ale nakonec byl vlastně sám proti brněnské pětici neúspěšný. Několik šanci zvládl vykrýt. Poradil si i s Horkým, který dorážel neúspěšně do prázdné brány po střele Holíka. Mazanec zvládl jeho střelu zastavit hokejkou. Následně se dostal puk na MARTINA ZAŤOVIČE, který poslal Kometu po ráně od modré z brankoviště do vedení. Asistence: Luboš Horký, Petr Holík.
     
    07:07
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Aron Chmielewski.
     
    01:24
    Hostující Roman dostal před bránou Brna hodně prostoru, z bezprostřední blízkosti ovšem mířil bekhendem těsně nad břevno brněnské brány!
    Marken.cz

    Martin Rambousek

    Branky a nahrávky: 9. Zaťovič (Horký, Holík), 59. Horký (Holík, Ščotka) – 16. Daňo (Marinčin, Nestrašil), 42. Daňo (Hudáček, Zahradníček), 48. Svačina (Daňo), 60. M. Růžička (M. Doudera)


    HC Kometa Brno: Furch (Čiliak) – Ščotka (A), Holland, Kučeřík, Ďaloga, Gulaši (A), Hrbas, Němec – Zaťovič (C), Holík, Horký – Flek, Zbořil, Koblížek – Kollár, Malý, Šalé – Kratochvíl, Dufek, Vincour.
    Trenér: Martin Pešout

    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Daneček) – M. Doudera, Marinčin, Čukste, Adámek, Zahradníček, J. Jeřábek, Jaroměřský – Voženílek, Marcinko (A), M. Růžička (C) – Nestrašil, Roman, Hrehorčák – Daňo, Hudáček, Svačina – Chmielewski, Dravecký (A), Lyszczarczyk.
    Trenér: Zdeněk Moták

    Rozhodčí: Jeřábek, Mrkva – Lederer, Synek

    Diváci: 5247
    bahis siteleri