Helas Brno – FTZS Liberec 4:1 (kon.) | Vysoké Mýto – Sparta 3:6 (kon.) | Olympik Mělník – Kadaň 5:3 (kon.)
Česká Lípa – Rapid Ústí n/L 1:3 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
1:3 (1:1)
FC Rapid Ústí nad Labem
Úterý 27.09.2022, 20:30 • MSH Česká Lípa • 1. Futsal liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
    40. M. GAJDOŠ - 1:3
     
    40
    Rapid právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Vobořil odvedl dobrou práci a MARTIN GAJDOŠ poslal míč zhruba z poloviny hřiště do prázdné brány.
    38. KLEČKA - 1:2
     
    38
    Rapid právě vstřelil branku!
    DANIEL KLEČKA je ústeckým hrdinou! Hosté rozehráli aut zleva nakrátko a Vobořil přenášel mezi dvěma presujícími hráči, DANIEL KLEČKA doběhl z obranné na útočnou polovinu a vypálil levačkou z pravé strany, míč skočil těsně před Kirovem, ten vykopával nohu, ale balón zamířil do dolní části brány. Asistence: Tomáš Vobořil.
     
    38
    Výborný vyplaval na levé straně sám před Klečkou, ten se mu vrhl z pravé strany pod nohy.
     
    37
    Koc přihrával křížem na pravou stranu Jaroslavu Zápotockému, ten už z úhlu překonal Kirova, ale Macháček vykopával na čáře!
     
    33
    Výborný namazal Rapidu, hosté reagovali dlouhým křížem na levou stranu z nohy Jiřího Zápotockého, jeho dvojče zůstalo samo před Kirovem.
     
    33
    Sudí Čurda uděluje kartu za řeči hostujícímu Jaroslavu Zápotockému.
     
    29
    Vobořil se uvolnil na levé straně, ale trefil ruku vybíhajícího Kirova! Ústí nadále umírá na proměňování vyložených příležitostí.
     
    27
    Vobořil vidí kartu za protesty.
     
    26
    Karta pro Macháčka za faul na půli na Jaroslava Zápotockého.
     
    26
    Vobořil neprošel na levé straně, ale míč se odrazil přímo k Jaroslavu Zápotockému, toho vychytal Kirov a Mešič utekl přes pravou stranu, ten centroval na střed a Macháček ve skluzu umístil míč vedle tyče do protipohybu Klečky.
     
    24
    Koc dostal kartu za faul po ztrátě míče. Nicméně správně upozorňoval, že to byl Šebek, kdo fauloval z pravé strany. Kartu za protesty z lavičky ještě vyfasoval Čapek.
     
    24
    Fichtner rozehrál na levou stranu, Klečka vybíhal a pravou nohou zachránil Rapid.
     
    22
    Mešič udělal kličku Zápotockému na pravé straně a napálil vzdálenější tyč, následně měl Výborný šanci zleva, ale Klečka vytahoval na roh.l
     
    20
    Abrham mířil z pravé strany na Klečku, ten vykopl nohu proti příležitosti na vzdálenější tyč.
     
    19
    Fichtner podrazil na levé straně Zápotockého a za čtvrtý faul České Lípy si prohlédl kartu.
     
    19
    Hosté běželi do kontru čtyři na dva a někdo ze Zápotockých sklepával zprava pod sebe, dobíhající Vobořil napálil míč vedle levé tyče z pohledu Kirova do jeho protipohybu a festival zahozených vyložených šancí Ústí pokračuje dál.
     
    19
    Démoni zase nezvládli rozehrávku, Jaroslav Zápotocký si rychle vyměnil míč s Vobořilem a v obrovské šanci překopl bránu z levé strany.
     
    11
    Klečka vyhazoval na pravou stranu, Vobořil přebíral míč u lajny a tvrdým skluzem jej Abrham sestřelil, sudí dal výhodu a pak udělil kartu.
    11. KOC - 1:1
     
    11
    Rapid právě vstřelil branku!
    Jaroslav Zápotocký nahrával VÁCLAVU KOCOVI do pravé poloviny brankoviště, ten se při souboji dvou hráčů, kteří se moc dobře znají z působení v Plzni, otočil kolem Abrhama a podél levé ruky Kirova srovnal.
    9. ABRHAM - 1:0
     
    9
    Démoni právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ ABRHAM si narážel na levé straně s Výborným, ten mu vracel mezi Novákem a Martinem Gajdošem a bývalý hráč Interobalu přehodil Klečku. Asistence: Petr Výborný.
     
    7
    Koc měl proti sobě dva hráče na levé straně, takže sklepl pod sebe mezi nohama obránce na Jaroslava Zápotockého, ten zasekl proti bekovi a zakončoval na zadní tyč, kde se podle hostů dotkl Fichtner míče rukou. Nicméně krátká penalta se nebude kopat.
     
    1
    Macháček přihrával křížem na pravou stranu Výbornému, toho nechali hosté sami před Klečkou, ale gólman Rapidu byl připravený na šestce.

    Vít Muzikář

    Branky: 9. Abrham (Výborný) – 11. Koc (Jar. Zápotocký), 38. Klečka (Vobořil), 40. M. Gajdoš (Vobořil)

    Karty:   11. Abrham (CLI), 19. Fichtner (CLI), 26. Macháček (CLI) – 24. Koc (RUL), 24. Čapek (RUL), 27. Vobořil (RUL), 33. Jar. Zápotocký (RUL)


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Lecjaks) – Fichtner, Švec, Caizl, Zapletal (C), Rott, Abrham, Mešič, Macháček, Bejda, Výborný, Konečný.
    Trenér: Karel Kruliš

    FC Rapid Ústí nad Labem: Klečka (C) (Džudža, Mrázek) – Maxa, Jiří Zápotocký, Jar. Zápotocký, M. Gajdoš, Vobořil, Hajaš, Novák, J. Gajdoš, Šebek, Koc, Čapek.
    Trenér: Martin Dlouhý

    Rozhodčí: Čurda, Z. Nagy – Zlatník

    Diváci: 160
    thejrc.org