Nashville – Florida 3:4 (po pr.) | Montreal – New Jersey 1:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 4:1 (kon.)
Dallas – St. Louis 0:4 (kon.) | Nashville – Florida 4:0 (kon.) | Seattle – Edmonton 3:0 (kon.)
Vegas – Los Angeles 1:2 (po pr.)
konec
Nashville Predators
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
Florida Panthers
Úterý 27.09.2022, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • Příprava NHL
Partner:
    57:12 JEANNOT - 4:0
     
    57:12
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté přidávají další branku, když Ekholm poslal puk na modrou čáru, kde se do puku opřel McDonagh a jeho střelu ještě zřejmě tečoval TANNER JEANNOT a na změnu směru už Lyon nedokázal reagovat. Asistence: Ryan McDonagh, Mattias Ekholm.
    53:30 SISSONS - 3:0
     
    53:30
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři odskakují na rozdíl tří branek, když COLTON SISSONS řítil sám na Lyona, kterého s velkým přehledem překonal se svou kličkou do bekhendu. Asistence: Nurmi, Jordan Gross.
    48:01 GLASS - 2:0
     
    48:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators využívají přesilovou hru! Místo srovnání tedy přichází navýšení náskoku domácích hokejistů, když Duchene nahrál na střed kluziště CODYMU GLASSOVI, jenž okamžitou střelou prostřelil Lyona. Asistence: Matt Duchene, Mattias Ekholm.
     
    47:19
    Florida už se radovala z vyrovnávající branky, jenže nakonec branka neplatí, protože předtím proběhl faul Chrise Tierneyho (FLA) , který dostává dvě minuty za sekání.
     
    41:45
    Predators si zahrají přesilovou hru, protože je na dvě minuty za hru vysokou holí vyloučen Ludvig (FLA).
     
    41:34
    Florida promarnila další obrovskou příležitost k vyrovnání, když se kotouč zpoza klece dostal na Whita, kterého však skvěle vychytal Askarov.
     
    38:02
    Florida si zahraje druhou přesilovou hru, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen střelec zatím jediné branky utkání Filip Forsberg (NSH).
     
    29:56
    Oba celky mění své brankáře, když Kevina Lankinena v bráně domácích vystřídal Jaroslav Askarov a na druhé straně Spencera Knighta vystřídal Alex Lyon.
    29:34 Lankinen (NSH)
     
    29:34
    Obrovskou příležitost ke srovnání měl nyní Bennett, který se po levé straně dostal až před Lankinena, ale hostující útočník se svým zakončením trefil jen beton domácího brankáře.
    26:29
     
    26:29
    Tak to není možné co nyní domácí nedali, když si postupně vyťukali puk až do zcela prázdné brány, ale Nurmi jej už nedokázal doklepnout do odkryté brány, když měl na zádech hned dva obránce Floridy.
     
    18:20
    Knight nyní podržel svůj tým, když nejprve zlikvidoval střelu Yankowského ze středu útočného pásma a následně si poradil i s dorážkou Leonarda.
     
    16:46
    Michael Del Zotto (FLA) míří na trestnou lavici, když dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
    14:23 FORSBERG - 1:0
     
    14:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté otevírají skóre tohoto utkání, když Florida nedokázala vyhodit puk ze svého obranného pásma a kotouč se dostal na hranici pravého kruhu k FLILIPU FORSBERGOVI, jenž pohotovou střelou prostřelil Knighta. Asistence: Matt Duchene.
     
    11:52
    Je tu první vyloučení v utkání, když je na dvě minuty za vražení na hrazení vyloučen domácí Tanner Jeannot (NSH).

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 15. Forsberg (Duchene), 49. Glass (Duchene, Ekholm), 54. Sissons (Nurmi, Gross), 58. Jeannot (McDonagh, Ekholm)


    Nashville Predators: Lankinen (30. Askarov) – Lauzon, Ekholm, McDonagh, Gross, Del Gaizo, Wilsby – Glass, Forsberg, Sissons, Trenin, Jankowski, Schneider, Leonard, Sherwood, Kondelik, Nurmi, Jeannot, Duchene.
    Florida Panthers: Kinght (30. Lyon) – Del Zotto, Staal, Alscher, Nause, Ludvig, Montour – White, Mayhew, Bennett, Reinhart, Lundell, Tkachuk, Cousins, Davies, Tierney, Levtchi, Arnsby, Vilmains.
    thejrc.org