Nashville – Florida 3:4 (po pr.) | Montreal – New Jersey 1:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 4:1 (kon.)
Dallas – St. Louis 0:4 (kon.) | Nashville – Florida 4:0 (kon.) | Seattle – Edmonton 3:0 (kon.)
Vegas – Los Angeles 1:2 (po pr.)
konec
Seattle Kraken
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Edmonton Oilers
Úterý 27.09.2022, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Se štítem, nebo na štítu. Zatímco první přípravné klání Edmonton zvládl proti Winnipegu jednoznačným vítězstvím 4:0, tentokrát odchází jako poražený a bez vstřelené branky. Seattle si na domácím ledě v jednom z kvalitnějších klání předsezonní přípravy pohlídal vítězství 3:0.

    Jeho základy položil na startu první třetiny exkluzivním zakončením Matty Beniers. Edmonton se snažil o srovnání, ale v čase 34:15 následovala další facka z hole Ryana Donata, který vytěžil asistenci brankáře Joeyho Daccorda. Střelecký účet v utkání uzavřel na startu poslední části Morgan Geekie tvrdou ranou při přečíslení dva na jednoho s kolegou Brendanem Tanevem.

    Oba gólmani Krakenů dnes uhájili čisté konto. Hlavně Daccord už měl ve třetí periodě poměrně snadnou pozici, Oilers nedrželi disciplinovanost a závěr utkání až na výjimku v podobě odvolání brankáře vypustili. Domácí si zaslouženě odnáší první skalp v přípravě, zítra naskočí do hry znovu proti Calgary. Na Oilers čeká rovněž dvojzápas s Flames, ale předtím si jeden den odpočinou.

    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (06:35:37)
     
    Kdo se postavil do brankoviště?
    Martin Jones (SEA) – 13 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100 %, odchytal 32:15
    Joey Daccord (SEA) – 16 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100 %, odchytal 27:22
    Olivier Rodrigue (EDM) – 8 zákroků, 1 OG, úspěšnost 88,9 %, odchytal 30:00
    Ryan Fanti (EDM) – 16 zákroků, 2 OG, úspěšnost 88,9 %, odchytal 28:27

    Česká a slovenská stopa
    Michal Kempný (SEA) – 0+0, 0 účast, 1 střela na bránu, TM 2, čas na ledě 16:27

    Tři hvězdy utkání

    1. Matty Beniers (SEA) 1+0
    2. Ryan Donato (SEA) 1+0
    3. Morgan Geekie (SEA) 1+0
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Z mezikruží netrefil zařízení Schaefer. Už mohlo být hotovo, ale Kraken se ukvapil. Ještě jedno vhazování po icingu.
     
    59:08
    Nulu na střeleckém kontě zkoušel prolomit ještě Tyson Barrie, ale Daccord dnes odmítá inkasovat. Nepustil ani dorážku Yamamota při další akci.
     
    58:27
    Oddechový čas pro tým Edmonton Oilers. Zdá se, že hosté si ještě chtějí vyzkoušet hru šest na pět, což je v přípravě pochopitelné.
     
    58:05
    Justin Schultz svým nahozením těsně minul a Edmonton se konečně může uklidnit na puku. Teď už by se hráči hostů nejraději viděli v kabině.
     
    57:08
    I když Donskoi vypálil, střela neměla potřebnou kvalitu. To Donato s Geekiem už zase zatopili Fantimu více.
     
    56:06
    Beniers ukázal schopnosti s pukem, ale pak přišla solidní možnost Oilers. Joey Daccord sklízí potlesk, když vytrčil svou brankářskou hůl a zastavil Devina Shora při forhendovém blafáku dříve, než ho stihl dokončit.
     
    55:19
    Dlouhé minuty se Edmonton nepodíval do útoku. Na chviličku to změnil nyní, ovšem akce neměla dlouhého trvání.
     
    54:41
    Fanti má plné nohy práce, to už jsou zase hráči Krakena v ponechané výhodě. Ta ovšem netrvala dlouho, nakonec bude vyloučen jeden borec z každého tábora. McComrick sedí za nedovolené bránění, Niemelainen zase za předchozí loket.
     
    54:21
    Adam Larsson se s ničím nerozpakoval, Fanti měl ovšem pohodlný výhled a tak puk zachytil. Ještě jedna komerční přestávka před závěrečnou pětiminutovkou.
     
    53:48
    Už jen třicet sekund klasické výhody. Donato se vydal dobývat ztracená území, Oilers ho ovšem odrazili.
     
    53:07
    Seattle hrál přesilovku hodně profesorsky a do poslední chvíle čekal na střelu. Wennberg pak napálil obránce Peterse.
     
    52:15
    Hosté rezignovali a Mattias Janmark přichází s dalším hákováním. Přesilovka pět na tři.
    51:44 Úchvatná souhra! Wennbergovi se nicméně schoval puk pod bruslí.
     
    51:44
    Seattle si teď z Edmontonu udělal dobrý den! Střela Schultze ještě k brance neprošla, ale pak si elitní letka připravila kombinaci, po níž zůstal sám před prázdnou klecí Alex Wennberg. Kdyby se mu kotouč nezamotal pod bruslí, bylo to 4:0.
     
    51:18
    Projev Oilers se zřejmě výrazně nezmění ani v následujících dvou minutách, kdy bude na trestné pykat Luke Esposito za své hákování.
     
    50:37
    Před vlastní svatyní se rychle zorientoval Hamblin a s pomocí Barrieho odklidili kotouč do bezpečí. Jenže útočná aktivita Oilers zmizela po třetím inkasovaném gólu již zcela.
     
    49:11
    Protentokrát se Morgan Geekie nestal hrdinou okamžiku a naopak svým kolegům zavařil. Na Philpovu samostatnou akci dobře navázal obránce Kesselring, když vycítil moment v oslabení, podpořil útok a nadvakrát dorážel proti Daccordovi.
     
    48:15
    Pokus Wennberga od levého mantinelu zaváněl úspěchem, jenže Fanti se nevzdá zadarmo. Do hry šla jeho pohotová vyrážečka.
     
    47:57
    Hákováním se provinil Devin Shore a z trestné lavice bude sledovat další snahu domácích.
     
    47:56
    Návštěva Wennberga v brankovišti se neobešla bez faulu. Přesilovku bude mít Seattle.
     
    47:10
    Seattle je při chuti, hráči stále bojují, jako by šlo o důležitý zápas v play off. Několikrát se za brankou ocitl na kolenou Morgan Geekie, ale zase vstal a nakonec kotouč přece jen vybojoval. Neuvěřitelné nasazení už v přípravě.
     
    46:26
    Pozici pro Donata nachystal Beniers, prvně jmenovaný se ještě po hlavě vrhnul do zakončení, ale píská se přihrávka rukou.
     
    45:43
    Útočník Burakovsky raději odchází střídat poté, co sice překonal modrou linii, ale pak narazil na důrazný hit. Jenže Edmontonu už odešly psychické síly a Seattle je teď jasným pánem na hřišti.
     
    44:51
    Po buly se snažil odpálit puk Kesselring, ovšem nevedlo se mu ideálně a domácí zůstávají nastěhovaní v útočné třetině.
     
    44:05
    Rychle bruslící Donato odmítnul icing, který přitom sudí dlouho avizovali. Bude se pokračovat ve hře.
     
    43:31
    Fanti se rychle přesunul a odmítnul tak další inkasovaný gól. Oilers nehrají svou nejlepší pasáž v utkání, i když Ryan znovu pozlobil Daccorda z ostrého úhlu.
     
    42:27
    Skvělá zpráva pro domácí. Nejenže oslabení po pětiminutovém postihu Melansona je pryč, ale ještě dokázal Seattle udeřit prostřednictvím Geekieho.
    40:43 Morgan GEEKIE - 3:0
     
    40:43
    Seattle právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Toto rčení v utkání Krakena s Oilers rozhodně platí. Po neproměněné příležitosti v podání Ryana se v oslabení do přečíslení dva na jednoho dostali Brandon Tanev a MORGAN GEEKIE. Druhý jmenovaný dostal krásnou přihrávku, kterou už nezastavil Kailer Yamamoto, a příklepem nedal brankáři Fantimu žádnou šanci na to udržet v utkání čisté konto. Je to 3:0 a Seattle kráčí za výhrou. Asistence: Brandon Tanev.
     
    40:15
    Derek Ryan dnes není mužem osudu. Ihned po úvodním vhazování se natlačil do další obrovské šance, jenže narazil na beton připraveného Daccorda.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Poslední část základní hrací doby může začít přibližně od 05:54.
     
    Druhá dvacetiminutovka už přece jen přinesla přesné zásahy. Ten první obstaral po luxusní ráně pod břevno Matty Beniers, jehož fantastické zakončení nedokázal Rodrigue odrazit. Šance na srovnání se Oilers mohla naskytnout v přesilové hře, jenže největší příležitost zhatil Čech Michal Kempný včasným zásahem hokejkou.

    Ve 33. minutě se před brankovištěm objevil rozjetý Tylor Benson, ale poslední střelu na Martina Jonese v gól nepřetavil. Seattle vyměnil brankáře a trestal nedůslednost v koncovce Oilers. Joey Daccord exkluzivním pasem přenesl hru dopředu a jako gólman si připsal první asistenci u trefy Ryana Donata. Útočník Krakenů obkroužil klec a chladnokrevně puk zasunul.

    O tři góly to mohlo být po úniku Maxe McComricka v pětiminutovém oslabení na konci třetiny, jenže nově příchozí Ryan Fanti využil svůj beton a poradil si. Udržel tak skóre na stávající hodnotě 2:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:32 Gólman Oilers Fanti se na konci periody zaskvěl betonem.
     
    39:32
    A paradoxně největší šance pro Krakeny! Unikající Max McComrick si nepřišel na Fantiho, který předvedl důležitý zásah betonem.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta. Reid Schaefer nahodil kotouč za branku, kde o něj probíhá lítý boj. Jenže domácí jsou zase úspěšnější.
     
    38:31
    Pozici na zlatém podnose dostal Jake Virtanen, ale s díky odmítnul. Jeho ostrý příklep pouze rozduněl zadní mantinel.
     
    38:07
    Kraken se osvobozuje, v oslabení ho ovšem ještě čeká velký kus práce.
     
    37:58
    Teč těsně před brankovištěm, kde dobře operoval Kailer Yamamoto. Daccord se vytáhnul velmi dobrým zákrokem a stále drží čisté konto Seattlu.
     
    37:18
    Hodně ostrý náraz. Jacob Melanson si našel hlavu Hamblina a zcela po právu míří pod sprchy. Pětiminutové vyloučení doprovodil trest ve hře. Za katr usedne jako náhradník Ryan Donato.
     
    35:32
    V oslabení dokázali hráči Oilers zahrozit. Derek Ryan hledal otočkou možnost k přihrávce, nakonec se od brusle bránícího hráče odrazil kotouč do brankoviště, ale fatální neplechu nezpůsobil.
     
    34:51
    Brankáře Daccorda seknul Tyler Benson. Jasné dvě minuty.
    34:15 Ryan DONATO - 2:0
     
    34:15
    Seattle právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný začátek šichty právě prožil brankář Joey Daccord! Nahození od modré čáry schoval do lapačky, aby puk okamžitě vyklepal a poslal ho vzduchem přes dvě čáry až na RYANA DONATA. Ten vylákal z ideálního postavení Fantiho a vyvedenou otočkou kolem klece zařizuje druhou trefu Krakenů. Parádní hokejový moment, díky kterému se domácí odpoutávají na rozdíl dvou gólů. Taková asistence se od gólmana nevidí moc často. Asistence: Joey Daccord.
     
    33:59
    Dlouho hledal André Burakovsky ideální pas, ale když ho nenašel, rozhodl se pro střelu. Těsně minul.
     
    33:21
    Dynamický pohyb Ryana Donata přišel vniveč, když útočník Krakenů bekhendem nepřihrál přesně a vyhnal svůj celek znovu do neutrální zóny.
     
    33:05
    Daccord už si může osahat kotouč po nahození od modré čáry, které na něj snesl Esposito.
     
    32:34
    A po svém nejlepším zákroku si může Martin Jones odfrknout. Předvedl 13 přesných zásahů, udržel čisté konto a odchází na střídačku. V brankovišti jej nahradí Joey Daccord.
     
    32:11
    V lákavé příležitosti se objevil Tylor Benson, jenže Jones ho rázně odmítnul. Pohotový zákrok betonem na střídačce ocenil i jeho kolega Daccord. Útočník z druhé formace Oilers měl v podstatě samostatný nájezd, ale nevybral si gólové řešení.
     
    31:30
    O Philpově pokusu se nedá hovořit jako o střele. To Donato našlápnul v neutrální zóně do zajímavějšího protiútoku, jenže pro změnu nezamířil přesně.
     
    30:43
    I když Hamblin dokázal na mantinelu získat černou pryž, rychle k němu přispěchal mstitel Larsson a tvrdým nárazem jej poslal na mantinel. Čistý a důrazný bodyček.
     
    30:01
    Konečná pro brankáře Oliviera Rodrigueho. Po jednom inkasovaném gólu přepouští místo Ryanu Fantimu.
     
    29:43
    Justin Schultz ještě odvedl cennou službu pro Taneva, Kraken tak zůstává v pásmu. Jenže střely se nedočká, jeden z útočníků stál v brankovišti. Velká škoda, tlak byl poměrně drtivý.
     
    28:17
    Nenápadný pokus Kesselringa prosvištěl kolem levé tyče, aniž by do něj kdo sáhnul. Na druhé straně musel na teč Donskoie reagovat hbitě Rodrigue.
     
    27:56
    Nepřesný přechod modré čáry a zbytečná střela po odpískání. Ke strkanici nedošlo.
     
    27:22
    Nyní mohli Krakeni založit útok, ovšem Donatovi nevyšla klička u červené. Puk se vrací k Seppäläovi.
     
    26:46
    Přesilová hra Oilers se chýlí ke konci. Pochvalu znovu zaslouží Kempný. Před brankou zůstal nepokrytý Hamblin, někdejší český reprezentant, kterého v minulých letech trápila zranění, však k útočníkovi Oilers přiskočil a zásahem holí zmařil gólovou příležitost.
     
    25:58
    Kolem Kempného se hravě protáhnul Jake Virtanen a předává na obránce. Český bek se následně musel postavit do cesty Barriemu a podařilo se mu předvést obětavý blok.
     
    25:46
    Ryan posouvá po mantinelu na Yamamota, ten si ovšem nerozuměl se spoluhráči a nepřesnou přihrávkou vyhnal svůj tým daleko za modrou čáru.
     
    24:53
    Na vině předchozího hvizdu byl technický prohřešek Seattlu. Šest Krakenů na ledě, trest odsedí Ryan Donato.
     
    24:37
    Z první to zkusil i hostující Kailer Yamamoto, od přesné střely byl ovšem daleko. Následně se přerušuje.
     
    23:51
    Otočka Geekieho u červené čáry, pak ovšem nepřesná přihrávka, která zbrzdila atak domácích. Přesto se po chvilce dostal k zakončení příklepem Justin Schultz a pořádně rozvířil vzduch před Rodriguem.
    22:12 Matty BENIERS - 1:0
     
    22:12
    Seattle právě vstřelil branku!
    To byla zcela perfektní rána. MATTY BENIERS z levého křídla zvedl kotouč úspěšně pod břevno a brankář Rodrigue zůstal v brankovišti naprosto konsternovaný. Blízko zastavení předchozího Seppäläova pasu byl sice Kesselring, ale poté, co kotouč pouze tečoval, otevřela se před Beniersem volná dálnice, po které prosvištěl až ke gólu. Kraken otevírá skóre zápasu na počátku druhé třetiny. Asistence: Peetro Seppälä.
     
    21:26
    Vyloučený Tanev se vrací ve chvíli, kdy Ryan tahem procvičil Jonese. Brankář Seattlu však bez potíží odolal a maskou vyrazil.
     
    20:43
    Průniková přihrávka z hole Dereka Ryana neprošla. Kraken se znovu dočká vyhození a s jeho snahou v oslabení to vypadá velmi dobře.
     
    20:10
    Edmonton si do této periody přináší přesilovku, jenže buly zvládli lépe domácí a posílají puk až k Rodriguemu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina by měla začít asi v 04:59.
     
    Úvodní část nepřinesla co do počtu střel žádnou hokejovou hitparádu (5:6). Fanoušci v Climate Pledge Areně mají přesto o zábavu postaráno. Týmy Seattlu a Edmontonu bruslí v solidním tempu a jen horší řešení ve finální fázi zatím předznamenalo bezgólový výsledek 0:0.

    Oilers dosáhli branky po nahození od modré čáry na startu 11. minuty, jenže náraz Noaha Philpa do Martina Jonese v závěru akce způsobil, že sudí gól odvolali. O tři minuty později usedl na trestnou lavici Michal Kempný, Kraken se nicméně ubránil a český zadák mohl hrozit při návratu na led, kdy zůstal zapomenutý za obranou Oilers. Převzetí přihrávky mu ovšem nevyšlo.

    S blížícím se závěrem narazil na brankovou konstrukci Devin Shore a v následné šanci neuspěl ani další útočník Oilers Derek Ryan, když ztroskotal na připraveném Jonesovi. Týmy se zatím rozcházejí smírně.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:24
    Nedovolené bránění brankáři provedl muž, jehož profilové fotografie jsou v NHL pověstné. Brandon Tanev bude s napětím sledovat zbytek třetiny z trestné lavice.
     
    19:22
    Poslední minuty jsou v podání Krakenů hodně silné. Donskoi připravil palebnou pozici pro Adama Larssona, po jeho prudkém nahození ovšem došlo ke kontaktu v brankovišti a bude se znovu vylučovat.
     
    18:38
    Nahození od modré čáry z hole Evanse těsně minulo svatyni Edmontonu. Ten se záhy dostává do středního pásma, ale nevydrží tam dlouho.
     
    17:50
    I v oslabení se vydal dopředu Niemelainen. Přestože se dostal k zakončení, nebyl přesný a nechtěně založil kontr. Seattle se mohl radovat, to by však Morgan Geekie musel předvést přesnější pas.
     
    17:10
    Justin Schultz dokázal velmi rychle zakončit příklepem, ale dosud nejlepší zákrok vytáhnul Rodrigue. Dobrý zásah betonem odvrátil pohromu Edmontonu, který následně vyhazuje.
     
    16:23
    Tentokrát už se James Hamblin z týmu Oilers trestu nevyhne. V útočném pásmu předvedl držení, odpyká dvě minuty.
     
    16:16
    K modré čáře si dojel James Hamblin a z otočky opět zaměstnal Jonese. Edmonton se začíná střelecky osmělovat. Jeho snahu ovšem přerušil faul.
     
    16:02
    Nejprve na tyčku zazvonil Shore, nicméně akce Edmontonu nadějně pokračovala. Zakončení Dereka Ryana z pravé strany si pohlídal Jones. Lapačkou přerušil hru a nařídil další komerční přestávku.
     
    15:12
    Vracející se Kempný překvapil zadáky Oilers a málem se na hrotu útoku dostal do samostatného úniku. Chyběl mu zhruba jeden krok, aby na Rodrigueho postupoval zcela osamocený.
     
    14:49
    Brobergův pokus po teči skončil u zadního mantinelu. Netrvalo dlouho, než se puku zmocnil Joonas Donskoi a osvobodil svůj tým.
     
    14:23
    Nyní s vyhozením zaváhal Seppälä. Edmonton konečně vytváří v útočném pásmu něco konstruktivního.
     
    13:58
    Téměř polovina početní převahy je minulostí a Oilers marně vyhlížejí přesilovkový vzorec. Zatím se jim vůbec nedaří.
     
    13:08
    Zřejmě rýha v ledu zbavila Michala Kempného rovnováhy. Český bek ve službách Krakenů při snaze zahrát kotouč vleže trefil soupeře a odsedí si dvě minuty za podrážení.
     
    12:31
    Třebaže si Donskoi nádherně zkusil stáhnout kotouč pod sebe a vyslat nechytatelnou ránu zápěstím, záměr mu díky pozorné práci Niemelainena nevyšel. Seattle se nadechoval k další zajímavé možnosti.
     
    12:05
    Nedávný vítěz Stanley Cupu André Burakovsky nebude schopný pokračovat. Zastavila ho přihrávka rukou při přechodu do ofenzivní zóny.
     
    11:09
    Na střelu Tysona Barrieho reaguje Martin Jones včas a vyrážečkou posílá puk do strany, kde probíhá další neúprosná bitva u mantinelu.
    10:16 Sporný verdikt: kvůli pozdnímu kontaktu Jonese a Philpa neplatil gól Oilers
     
    10:16
    Nahození od modré čáry zakotvilo za zády Jonese, jenže branka neplatí! Sudí viděl nedovolené bránění proti brankáři Seattlu, proto trefu odvolal. Noaha Philpa nevylučuje. To je poměrně sporný moment, protože v době kontaktu už byl kotouč dávno za Jonesem.
     
    09:46
    Až do rohu vyrazil Jones. Kraken zpackal následnou kombinaci, ale Rafferty dostává ještě jednu šanci.
     
    08:30
    I když Yamamoto překvapivě přetlačil Donskoie, z tance Tysona Barrieho u modré čáry nevzniklo nic zajímavého. Edmonton se ani tentokrát nedostal ke střele a zůstává na jednom přesném pokusu.
     
    07:05
    Geekie nezvládnul vhazování a dopředu vyrazil Larsson a Shaefer. Neporozuměli si u modré čáry, což byla v přechodové fázi hlavní chyba, na níž celá akce padá.
     
    06:59
    Odraz do brankoviště si pohotově pohlídal Rodrigue. Je za námi necelých sedm minut a týmy stále hrají bez branek.
     
    06:43
    Přesilovka se Krakenům moc nepovedla, jediná střela Benierse skončila blokem a na led se vrací Hamblin.
     
    06:00
    Do puku sáhnul Rodrigue a Oilers vyhrávají bitvu na mantinelu. Kotouč znovu projel přes všechny čáry a skončil až u Jonese.
     
    05:20
    Nádherná kombinace a rychlá bomba Benierse, který trefil před brankou stojícího beka velmi nepříjemným způsobem. Oilers nicméně po 15 sekundách dokáží vyhodit.
     
    04:43
    V neutrální zóně se dopustil zbytečného háčku James Hamblin. První početní převahu si vyzkouší Kraken.
     
    03:53
    Joonas Donskoi se utopil v kličce za modrou čarou. Bývalý útočník Sharks nyní neohrozil Rodrigueho v brankovišti Oilers.
     
    03:19
    Sám pro sebe nahodil McComrick a tvrdě se tlačí za kotoučem. Jenže proti přesile neměl v rohu kluziště vůbec žádnou šanci. Hraje se ve velmi solidním tempu.
     
    02:11
    Za brankou se snažil zorientovat Geekie. Nakonec se domácím daří vyhodit alespoň za hostující svatyni, kde už s pukem operuje Broberg.
     
    01:20
    Na mantinelu ztroskotal Reid Schaefer. Hru rychle otočil Bjorkstrand a byly z toho dvě první zajímavější šance. Na vrátka klepal Rodri, jeho bekhend z bezprostřední blízkosti nicméně neskončil mezi třemi tyčemi.
     
    00:56
    U modré čáry zapracoval Alex Wennberg. Nejenže pomohl získat kotouč, ale nyní vymýšlí také rozehrávku.
     
    00:24
    Do pásma nahodil kotouč obránce Philip Broberg a Oilers si vytvářejí první tlak. Jenže ke střele vůbec nedošlo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Seattle Kraken: Jones (Daccord) – Kempný, Schultz, Evans, Larsson, Seppälä, Rafferty – Donato, Beniers, Bjorkstrand – Burakovsky, Wennberg, Donskoi – Tanev, Geekie, Froden – McComrick, Petman, Melanson
    Trenér: Dave Hakstol

    Edmonton Oilers: Rodrigue (Fanti) – Broberg, Barrie, Niemelainen, Wanner, Peters, Kesselring – Janmark, Shore, Ryan – Benson, Hamblin, Yamamoto – Schaefer, McKegg, Virtanen – Esposito, Philp, Griffith
    Trenér: Jay Woodcroft.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 23. Beniers (Seppälä), 35. Donato (Daccord), 41. Geekie (Tanev)


    Seattle Kraken: Jones (33. Daccord) – Kempný, Schultz, Evans, Larsson, Seppälä, Rafferty – Donato, Beniers, Bjorkstrand – Burakovsky, Wennberg, Donskoi – Tanev, Geekie, Froden – McComrick, Petman, Melanson
    Trenér: Dave Hakstol

    Edmonton Oilers: Rodrigue (31. Fanti) – Broberg, Barrie, Niemelainen, Wanner, Peters, Kesselring – Janmark, Shore, Ryan – Benson, Hamblin, Yamamoto – Schaefer, McKegg, Virtanen – Esposito, Philp, Griffith
    Trenér: Jay Woodcroft
    thejrc.org