Nashville – Florida 3:4 (po pr.) | Montreal – New Jersey 1:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 4:1 (kon.)
Dallas – St. Louis 0:4 (kon.) | Nashville – Florida 4:0 (kon.) | Seattle – Edmonton 3:0 (kon.)
Vegas – Los Angeles 1:2 (po pr.)
konec
Seattle Kraken
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Edmonton Oilers
Úterý 27.09.2022, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:43 Morgan GEEKIE - 3:0
     
    40:43
    Seattle právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Toto rčení v utkání Krakena s Oilers rozhodně platí. Po neproměněné příležitosti v podání Ryana se v oslabení do přečíslení dva na jednoho dostali Brandon Tanev a MORGAN GEEKIE. Druhý jmenovaný dostal krásnou přihrávku, kterou už nezastavil Kailer Yamamoto, a příklepem nedal brankáři Fantimu žádnou šanci na to udržet v utkání čisté konto. Je to 3:0 a Seattle kráčí za výhrou. Asistence: Brandon Tanev.
    34:15 Ryan DONATO - 2:0
     
    34:15
    Seattle právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný začátek šichty právě prožil brankář Joey Daccord! Nahození od modré čáry schoval do lapačky, aby puk okamžitě vyklepal a poslal ho vzduchem přes dvě čáry až na RYANA DONATA. Ten vylákal z ideálního postavení Fantiho a vyvedenou otočkou kolem klece zařizuje druhou trefu Krakenů. Parádní hokejový moment, díky kterému se domácí odpoutávají na rozdíl dvou gólů. Taková asistence se od gólmana nevidí moc často. Asistence: Joey Daccord.
    22:12 Matty BENIERS - 1:0
     
    22:12
    Seattle právě vstřelil branku!
    To byla zcela perfektní rána. MATTY BENIERS z levého křídla zvedl kotouč úspěšně pod břevno a brankář Rodrigue zůstal v brankovišti naprosto konsternovaný. Blízko zastavení předchozího Seppäläova pasu byl sice Kesselring, ale poté, co kotouč pouze tečoval, otevřela se před Beniersem volná dálnice, po které prosvištěl až ke gólu. Kraken otevírá skóre zápasu na počátku druhé třetiny. Asistence: Peetro Seppälä.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 23. Beniers (Seppälä), 35. Donato (Daccord), 41. Geekie (Tanev)


    Seattle Kraken: Jones (33. Daccord) – Kempný, Schultz, Evans, Larsson, Seppälä, Rafferty – Donato, Beniers, Bjorkstrand – Burakovsky, Wennberg, Donskoi – Tanev, Geekie, Froden – McComrick, Petman, Melanson
    Trenér: Dave Hakstol

    Edmonton Oilers: Rodrigue (31. Fanti) – Broberg, Barrie, Niemelainen, Wanner, Peters, Kesselring – Janmark, Shore, Ryan – Benson, Hamblin, Yamamoto – Schaefer, McKegg, Virtanen – Esposito, Philp, Griffith
    Trenér: Jay Woodcroft
    thejrc.org