Slavia – SKUP Olomouc 8:4 (kon.) | Chrudim – Interobal Plzeň 3:3 (kon.)
konec
FK Chrudim
3:3 (2:1)
SK Interobal Plzeň
Středa 28.09.2022, 20:15 • MSH Chrudim • 1. Futsal liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    34:27
    Seidler si dovolil kličku proslavenou mistrem světa 1998 a bývalým trenérem Realu Madrid, který ukončil svou kariéru vyloučením ve finále MS. Presující Doša mu pak zasáhl Achillovku.
     
    32:58
    Rick dlouho držel míč, Holý mu chtěl otevřít pravou stranu odstavením bránícího hráče. Rick pak posílal lob na levou stranu a Buchta sklepával hlavou pod sebe, Dudu vystihl míč a hodil si ho do běhu. Chrudim útočila, Plzeň neměla klasického gólmana na place až se pískal útočný faul domácích, když Dudu odehrál balón a potom v důsledku zákonu setrvačnosti zasáhl ve skluzu Kozára. V součtu s protesty si řekl o kartu.
     
    28:23
    Chrudim se dožadovala faul Künstnera po ztrátě míče na levé straně na Capinhu, Rešetár pak vyhrál jeden na jednoho zprava a viděl, že Capinha leží na zemi, takže zakopl. Protestující kouč Conde si prohlédl kartu.
     
    21:21
    Radovanovič se otáčel při rozehrávce kolem presujícího Künstnera a zasáhl ho levou rukou do obličeje. Srbský pivot vidí žlutý trest.
     
    20:52
    Holý fauloval na levé straně Radovanoviče a dostává kartu na úvod druhého poločasu. Rešetár ještě debatuje se sudím a spokojen s výrokem hlavního arbitra není ani vedoucí mužstva Jakub Hodek.
     
    13:52
    Protestující Rešetár sedící na lavičce dostal kartu za protesty.
     
    09:11
    Němec vybíhal z pravé strany z brankoviště a ve skluzu fauloval u lajny Drozda, sudí Černý víceméně musel vytáhnout první žlutou kartu duelu.

    Vít Muzikář

    Branky: 3. Max (D. Drozd), 16. P. Drozd (Koudelka), 30. D. Drozd (Koudelka) – 19. Kozár (Holý), 32. Holý (Rick), 38. Seidler (Rešetár)

    Karty:   22. Radovanovič (CHR), 29. Conde (trenér) (CHR), 33. Dudu (CHR), 35. Doša (CHR) – 10. Němec (PLZ), 14. Rešetár (PLZ), 21. Holý (PLZ)


    FK Chrudim: Dudu (Javorski) – Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd – Capinha, Doša, Everton, Radovanovič – Slováček (C), Balog, R. Mareš, Kubát.
    Trenér: Felipe Conde

    SK Interobal Plzeň: Němec (Vahala) – Holý, Seidler, Rešetár (C), Künstner – Buchta, Kozár, Rick, Křivánek – Štrajt, Knobloch, Maur.
    Trenér: Marek Kopecký

    Rozhodčí: Čep, Černý – Jurča

    Diváci: 397
    thejrc.org