Slavia – SKUP Olomouc 8:4 (kon.) | Chrudim – Interobal Plzeň 3:3 (kon.)
konec
FK Chrudim
3:3 (2:1)
SK Interobal Plzeň
Středa 28.09.2022, 20:15 • MSH Chrudim • 1. Futsal liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    37:02
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Kozár vystřelil k levé tyči, kde vyrážel Dudu, Rešetár mohl dorážet, ale ještě posunul po levé straně, MICHAL SEIDLER z úhlu nachytal brankáře na zadní tyč. Asistence: Lukáš Rešetár.
     
    34:27
    Seidler si dovolil kličku proslavenou mistrem světa 1998 a bývalým trenérem Realu Madrid, který ukončil svou kariéru vyloučením ve finále MS. Presující Doša mu pak zasáhl Achillovku.
     
    32:58
    Rick dlouho držel míč, Holý mu chtěl otevřít pravou stranu odstavením bránícího hráče. Rick pak posílal lob na levou stranu a Buchta sklepával hlavou pod sebe, Dudu vystihl míč a hodil si ho do běhu. Chrudim útočila, Plzeň neměla klasického gólmana na place až se pískal útočný faul domácích, když Dudu odehrál balón a potom v důsledku zákonu setrvačnosti zasáhl ve skluzu Kozára. V součtu s protesty si řekl o kartu.
     
    31:07
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Rick přihrál do pravé poloviny brankoviště a zakončení, možná i centr MICHALA HOLÉHO si srazil Pavel Drozd k bližší tyči do protipohybu přesouvajícího se gólmana. Asistence: Gabriel Rick.
     
    29:12
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Koudelka nahrál DAVIDU DROZDOVI na pravou stranu, ten zasekl kolem Buchty a než ho zdvojil Rick, tak zakončil levačkou na přední tyč. Asistence: Tomáš Koudelka.
     
    28:23
    Chrudim se dožadovala faul Künstnera po ztrátě míče na levé straně na Capinhu, Rešetár pak vyhrál jeden na jednoho zprava a viděl, že Capinha leží na zemi, takže zakopl. Protestující kouč Conde si prohlédl kartu.
     
    21:21
    Radovanovič se otáčel při rozehrávce kolem presujícího Künstnera a zasáhl ho levou rukou do obličeje. Srbský pivot vidí žlutý trest.
     
    20:52
    Holý fauloval na levé straně Radovanoviče a dostává kartu na úvod druhého poločasu. Rešetár ještě debatuje se sudím a spokojen s výrokem hlavního arbitra není ani vedoucí mužstva Jakub Hodek.
     
    18:23
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Interobal tu powerplay prostě umí i proti týmu jako je Chrudim! Plzeň si pomohla clonou na pravé straně, Holý následně centroval levačkou přes Koudelku do brankoviště, kde PETER KOZÁR napodruhé pod tělem Duda dorážel ze svého pohledu k pravé tyči. Asistence: Michal Holý.
     
    15:52
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Celé to začalo tím, že hosté chybovali na polovině hřiště a domácí běželi do otevřené obrany, Seidler se vracel, ale vypíchl míč jen ke Koudelkovi, ten nahrál křížem na levou stranu, PAVEL DROZD zakončil napoprvé do zadní tyče a potom dorážel do vzdálenější šibenice. Asistence: Tomáš Koudelka.
     
    13:52
    Protestující Rešetár sedící na lavičce dostal kartu za protesty.
     
    13:26
    Rešetár fauloval z levé strany Capinhu a hosté hrají pod hrozbou desítky.
     
    13:03
    Holý se položil ve skluzu proti centru Capinhy z pravé strany před prázdnou branku.
     
    12:47
    Rešetár si stáhl míč hrudí na nohu a nastřeloval zleva na vzdálenější tyč. Posléze zabojoval Rešetár ve skluzu a míč se odrazil k Holému, ten posouval ze středu na levou stranu, odkud Seidler trefil balón nečistě a překopl prázdnou branku.
     
    09:11
    Němec vybíhal z pravé strany z brankoviště a ve skluzu fauloval u lajny Drozda, sudí Černý víceméně musel vytáhnout první žlutou kartu duelu.
     
    08:38
    Plzeňské harakiri v rozehrávce, jeden z Drozdů pak chtěl trefit zleva prázdnou bránu, ale Holý zakročil.
     
    02:01
    Chrudim právě vstřelila branku!
    David Drozd centroval z levé strany přes Křivánka a odražený míč napálil MAX z brankoviště nad pravou rukou Němce pod břevno. Asistence: David Drozd.
     
    00:28
    Parádní akce Dušana Künstnera na úvod, prošel středem přes dva hráče a střílel na pravou ruku, Dudu zasáhl na šestce.

    Vít Muzikář

    Branky: 3. Max (D. Drozd), 16. P. Drozd (Koudelka), 30. D. Drozd (Koudelka) – 19. Kozár (Holý), 32. Holý (Rick), 38. Seidler (Rešetár)

    Karty:   22. Radovanovič (CHR), 29. Conde (trenér) (CHR), 33. Dudu (CHR), 35. Doša (CHR) – 10. Němec (PLZ), 14. Rešetár (PLZ), 21. Holý (PLZ)


    FK Chrudim: Dudu (Javorski) – Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd – Capinha, Doša, Everton, Radovanovič – Slováček (C), Balog, R. Mareš, Kubát.
    Trenér: Felipe Conde

    SK Interobal Plzeň: Němec (Vahala) – Holý, Seidler, Rešetár (C), Künstner – Buchta, Kozár, Rick, Křivánek – Štrajt, Knobloch, Maur.
    Trenér: Marek Kopecký

    Rozhodčí: Čep, Černý – Jurča

    Diváci: 397
    thejrc.org