HC MUNI – Black Dogs Budweis 9:2 (kon.)
konec
HC MUNI
9:2 (2:0, 4:1, 3:1)
Black Dogs Budweis
Středa 28.09.2022, 20:30 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Univerzitní liga ledního hokeje • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:54 KAISLER - 9:2
     
    52:54
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!

    A daří se jim snížit! Po Přivozníkově střele se gólman Holub v brance postavil, jenomže si nevšiml, že kotouč se mezitím dostal k DOMINIKU KAISLEROVI, který doklepl puk do prázdné brány. Asistence: Michal Přívozník a Petr Hrůša.
    47:08 DRLÍK - 9:1
     
    47:08
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    A další víko! MATĚJ DRLÍK dostal přihrávku na podobné místo jako Tadeáš Jakubec a jen více prohlubuje černý start Black Dogs. Asistence: Tomáš Bartkovský.
    46:12 TOMANÍK - 8:1
     
    46:12
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    No a tragédie Black Dogs pokračuje! Hostující obrana se srazila a nechala samotného jednoho hráče proti PAVLU TOMANÍKOVI, který neskutečnou dělovkou nedal Ludvíkovi žádnou šanci. Bez asistence.
    45:55 JAKUBEC - 7:1
     
    45:55
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    Hattrick pro TADEÁŠE JAKUBCE! Forward dostal přihrávku na vrcholky kruhů, zpracoval si bruslí puk a následně vypálil jednoduchou ránu do víka! Asistence: Patrik Vašíček.
    39:15 JAKUBEC - 6:1
     
    39:15
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    A MUNI se prosazuje v oslabení! Mirek Bazala velmi zkušeně nachytal při přečíslení dva na jednoho obránce naznačením střely, načež nahrál křižně TADEÁŠI JAKUBCOVI tak, že mu stačilo jen nastavit hokejku a Ludvík neměl žádnou šanci! Asistence: Mirek Bazala.
    30:51 JAKUBEC - 5:1
     
    30:51
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    Ale MUNI hraje na góly a to se počítá více! Jakub Voříšek dostal přihrávku k modré, vypálil z první a střelu ještě tečoval TADEÁŠ JAKUBEC, takže pro Dvořáka to nebylo jednoduché. Asistence: Jakub Voříšek.
    28:59 MALENOVSKÝ - 4:1
     
    28:59
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    Jenomže MUNI se opět prosazuje! Hostující obrana vůbec nezvládla situaci před Dvořákem, který první střelu Hasoně vyrazil před sebe, načež ŠIMON MALENOVSKÝ doklepl puk k pravé tyči. Asistence: Jan Hasoň a Pavel Tomaník.
    26:01 GONOS - 3:1
     
    26:01
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    Jenomže MUNI se opět raduje! Po souboji v budějovickém brankovišti zůstal Marek Dvořák ležet v brankovišti, kde vznikla nepřehledná situace. Puk se ale zničehonic dostal na modrou k JANU GONOSOVI, který celou situaci dokázal využít střelou z dálky. Asistence: Vojtěch Kadlic a Tadeáš Jakubec.
    21:02 MASOPUST - 2:1
     
    21:02
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!

    Blaci nastoupili do třetiny s velkou razancí a slaví snížení! Hrůša napálil od mantinelu puk na branku, ještě to tečoval Krcho a ŠIMON MASOPUST dorazil do odkryté části brankoviště! Asistence: Vojtěch Krcho a Albert Hrůša.
    14:27 TOMANÍK - 2:0
     
    14:27
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    A MUNI jde do dvoubrankového vedení! Kapitán domácích PAVEL TOMANÍK sebral hostím rozehrávku, udělal dva kroky a trefil se Dvořákovi mezi nohy! Bez asistence.
    12:40 GONOS - 1:0
     
    12:40
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    Už to není v přesilovce, ale Masaryčka slaví gól! Střelu Voříška ještě Dvořák pokryl, za odraženým kotoučem ale dojel JAN GONOS, nahodil ho z otočky na bránu a budějovickému gólmanovi propadl! Asistence: Jakub Voříšek a Robert Věžník.
    Marken.cz

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 13. Gonos (Voříšek, Věžník), 15. Tomaník, 27. Gonos (Kadlic, Jakubec), 29. Malenovský (Hasoň, Tomaník), 31. Jakubec (Voříšek), 40. Jakubec (Bazala), 46. Jakubec (Vašíček), 47. Tomaník, 48. Drlík (Bartkovský) – 22. Masopust (Krcho, A. Hrůša), 53. Kaisler (Přívozník, P. Hrůša)


    HC MUNI: Holub (Král) – Bláha, Gonos, Uhříček, Věžník, Vašíček, Bazala, Surán – Kadlic, Machala, Hasoň – Tomaník (C), Voříšel, Gergel – Jakubec, Malenovský, Drlík – Bartkovský
    Trenér: Jiří Čtvrtníček

    Black Dogs Budweis: Dvořák (30. Ludvík) – A. Hrůša, Bouška, Hubáček, P. Hrůša, Svoboda (C), Kubeš (A) – Kaisler, Kronus, Janoch – Krcho, Ryba, Rolínek – Šafář, Masopust, Anderle – Vochozka (A), Přívozník
    Trenér: David Oulík

    Rozhodčí: Kohoutek – Vašíček, Smetková

    Diváci: 112
    bahis siteleri