HC MUNI – Black Dogs Budweis 9:2 (kon.)
konec
HC MUNI
9:2 (2:0, 4:1, 3:1)
Black Dogs Budweis
Středa 28.09.2022, 20:30 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Univerzitní liga ledního hokeje • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:15
    Vyloučení v týmu HC MUNI:
    Ondřej Bláha – 2 min., podrážení.
     
    56:38
    Pak ale Šafář od modré vypálil šílenou dělovku mezi betony, což Holub pokryl. Následně se ale někdo z Blacků chytil dorážky a tu zastavil gólman bez hokejky!
     
    55:04
    Vyloučení v týmu HC MUNI:
    Vojtěch Kadlic – 2 min., podrážení.
    52:54 KAISLER - 9:2
     
    52:54
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!

    A daří se jim snížit! Po Přivozníkově střele se gólman Holub v brance postavil, jenomže si nevšiml, že kotouč se mezitím dostal k DOMINIKU KAISLEROVI, který doklepl puk do prázdné brány. Asistence: Michal Přívozník a Petr Hrůša.
    47:08 DRLÍK - 9:1
     
    47:08
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    A další víko! MATĚJ DRLÍK dostal přihrávku na podobné místo jako Tadeáš Jakubec a jen více prohlubuje černý start Black Dogs. Asistence: Tomáš Bartkovský.
    46:12 TOMANÍK - 8:1
     
    46:12
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    No a tragédie Black Dogs pokračuje! Hostující obrana se srazila a nechala samotného jednoho hráče proti PAVLU TOMANÍKOVI, který neskutečnou dělovkou nedal Ludvíkovi žádnou šanci. Bez asistence.
    45:55 JAKUBEC - 7:1
     
    45:55
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    Hattrick pro TADEÁŠE JAKUBCE! Forward dostal přihrávku na vrcholky kruhů, zpracoval si bruslí puk a následně vypálil jednoduchou ránu do víka! Asistence: Patrik Vašíček.
    39:15 JAKUBEC - 6:1
     
    39:15
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    A MUNI se prosazuje v oslabení! Mirek Bazala velmi zkušeně nachytal při přečíslení dva na jednoho obránce naznačením střely, načež nahrál křižně TADEÁŠI JAKUBCOVI tak, že mu stačilo jen nastavit hokejku a Ludvík neměl žádnou šanci! Asistence: Mirek Bazala.
     
    37:48
    Tomaník s Hasoňem hned zkraje oslabení ujeli do přečíslení dva na jednoho! Měli dobrou šanci, ale Ludvík velkými čárami odolal! Nejdříve si pohlídal mezeru mezi nohami, následně vyrážečkou zablokoval puk letící přes jeho nohu.
     
    37:30
    Vyloučení v týmu HC MUNI:
    Jan Gonos – 2 min., nedovolené bránění.
     
    30:51
    Pro Marka Dvořáka to už ale byla poslední kapka a přepouští místo v brance Dominiku Ludvíkovi!
    30:51 JAKUBEC - 5:1
     
    30:51
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    Ale MUNI hraje na góly a to se počítá více! Jakub Voříšek dostal přihrávku k modré, vypálil z první a střelu ještě tečoval TADEÁŠ JAKUBEC, takže pro Dvořáka to nebylo jednoduché. Asistence: Jakub Voříšek.
     
    29:48
    Black Dogs si ale přesilovku vůbec neužili. Útok zezadu na hráče bez puku a zbytečný faul za napadení pro Davida Svobodu.
     
    29:23
    Vyloučení v týmu HC MUNI:
    Tomáš Bartkovský – 2 min., podrážení.
    28:59 MALENOVSKÝ - 4:1
     
    28:59
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    Jenomže MUNI se opět prosazuje! Hostující obrana vůbec nezvládla situaci před Dvořákem, který první střelu Hasoně vyrazil před sebe, načež ŠIMON MALENOVSKÝ doklepl puk k pravé tyči. Asistence: Jan Hasoň a Pavel Tomaník.
    26:01 GONOS - 3:1
     
    26:01
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    Jenomže MUNI se opět raduje! Po souboji v budějovickém brankovišti zůstal Marek Dvořák ležet v brankovišti, kde vznikla nepřehledná situace. Puk se ale zničehonic dostal na modrou k JANU GONOSOVI, který celou situaci dokázal využít střelou z dálky. Asistence: Vojtěch Kadlic a Tadeáš Jakubec.
     
    25:32
    David Dvořák opět předvedl dva skvělé zákroky! Nejprve z přesunu vystihl střelu zblízka po křižném passu, následně musel hasit dorážku z kruhu.
    21:02 MASOPUST - 2:1
     
    21:02
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!

    Blaci nastoupili do třetiny s velkou razancí a slaví snížení! Hrůša napálil od mantinelu puk na branku, ještě to tečoval Krcho a ŠIMON MASOPUST dorazil do odkryté části brankoviště! Asistence: Vojtěch Krcho a Albert Hrůša.
     
    15:21
    Brno se dostalo do přečíslení 3 na 2, pěknou tutovku ale Dvořák dokázal po přesunu od tyče k tyči vystihnout!
    14:27 TOMANÍK - 2:0
     
    14:27
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    A MUNI jde do dvoubrankového vedení! Kapitán domácích PAVEL TOMANÍK sebral hostím rozehrávku, udělal dva kroky a trefil se Dvořákovi mezi nohy! Bez asistence.
    12:40 GONOS - 1:0
     
    12:40
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    Už to není v přesilovce, ale Masaryčka slaví gól! Střelu Voříška ještě Dvořák pokryl, za odraženým kotoučem ale dojel JAN GONOS, nahodil ho z otočky na bránu a budějovickému gólmanovi propadl! Asistence: Jakub Voříšek a Robert Věžník.
     
    10:36
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Vojtěch Krcho – 2 min., podrážení.
     
    01:01
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Radek Rolínek – 2 min., podrážení.
    Marken.cz

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 13. Gonos (Voříšek, Věžník), 15. Tomaník, 27. Gonos (Kadlic, Jakubec), 29. Malenovský (Hasoň, Tomaník), 31. Jakubec (Voříšek), 40. Jakubec (Bazala), 46. Jakubec (Vašíček), 47. Tomaník, 48. Drlík (Bartkovský) – 22. Masopust (Krcho, A. Hrůša), 53. Kaisler (Přívozník, P. Hrůša)


    HC MUNI: Holub (Král) – Bláha, Gonos, Uhříček, Věžník, Vašíček, Bazala, Surán – Kadlic, Machala, Hasoň – Tomaník (C), Voříšel, Gergel – Jakubec, Malenovský, Drlík – Bartkovský
    Trenér: Jiří Čtvrtníček

    Black Dogs Budweis: Dvořák (30. Ludvík) – A. Hrůša, Bouška, Hubáček, P. Hrůša, Svoboda (C), Kubeš (A) – Kaisler, Kronus, Janoch – Krcho, Ryba, Rolínek – Šafář, Masopust, Anderle – Vochozka (A), Přívozník
    Trenér: David Oulík

    Rozhodčí: Kohoutek – Vašíček, Smetková

    Diváci: 112
    bahis siteleri