HK MD Šumperk – Písek 3:2 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
IHC Králové Písek
Středa 28.09.2022, 13:15 • Škoda aréna, Šumperk • Liga juniorů • 5. kolo
Partner:
     
    58:16
    Písek opět bez gólmana.
     
    57:47
    Křivohlávek šel na trestnou lavici sám, přesto, že na ledě zůstal v bolestech po totožném nárazu ležet i domácí Lichner, a tak nakonec Vepřovský usoudil, že nešlo o férový úsudek, a i za Písek si půjde sednou Řehoř.
     
    57:31
    Písek odvolal, Tesař je na střídaččce a Jihočeši v šesti v poli.
     
    52:35
    Velké problémy pro domácí. Hlavní sudí posoudil zákrok ve středním na píseckého hráče jako zásah do oblasti hlavy a krku. Následně si jej tento faul vyříkat domácí kapitán, to se sudím nelíbilo a Šumperk jde do tří.
     
    49:50
    Domácí půjdou za podražení Netolického do čtyř.
     
    48:39
    Písek právě vstřelil branku! Je tady kontaktní branka. Písek si moc dobře uvědomuje, že se musí vrátit do utkání a přesto, že domácí byli čtyřicet minut na koni. Nyní tomu tak není. Jihočeši zahustili prostor před domácí klecí. Ryšavý neviděl vůbec nic a toho využil ONDŘEJ SABINIOK. Stav zápasu 2:3. Asistence: Filip Cháb a Jan Zátopek.
     
    47:28
    Ve středním pásmu se Mudrák setkal s jedním z hostů, kterého nabral na svá záda, Bude si muset odsedět dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    45:40
    Písek právě vstřelil branku!
    Poprvé v zápase se dostali ke slovu i hosté. Ti to ve třetí třetině zkoušeli spíše individuálně a tato snaha přinesla své ovoce. RICHARD PITEL překonal Ryšavého svou kličkou. Stav zápasu na ukazateli ve Škoda aréně je 3:1. Asistence: Denis Řehoř a Tomáš Hlaváček.
     
    44:17
    Domácí ztratili ve středním pásmu kontrolu nad pukem a na Ryšavého pelášil Řehoř. V koncovce klec netrefil a pouze rozduněl mantinel Škoda arény.
     
    36:02
    Přečíslení v oslabení. Lichner pelášil dopředu s Izákem. V koncovce to vzal na sebe a pálil, pokus šel mimo.
     
    34:52
    Jeden z hostujících forvadů se pokoušel projít čtyřmi Mladými Draky, narazil na Cekra, který jej zastavil až za hranicí pravidel a bude si muset odsedět dvě minuty za napadení.
     
    33:48
    Tomu se říká spálená šance! Slováček mířil se svým kolegou do přečíslení dva na nula. Z ťukané nakonec nic nevzniklo.
     
    29:36
    Pár sekund v pěti a Písek míří zase do čtyř. Cháb se provinil hákováním.
     
    29:19
    Za zmínku stojí ještě šance, která byla k vidění na šumperské straně ke konci první přesilovky. Tomeš šel v kombinaci s Minaříkem na Tesaře, druhému jmenovanému se koncovka nepodařila.
     
    28:53
    Na druhé straně se v oslabení uvolnil Řehoř a uháněl na Ryšavého. Opět zůstalo jen u šance.
     
    27:30
    Hostů nebylo na ledové ploše moc. Na trestnou lavici míří za písecké Šipla.
     
    21:54
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Přesilovka je využita. Mladí Draci zatopili před Tesařem. Hostující beci netušili, kde kotouč je, rovněž ani maskovaný muž neměl ponětí, kde se touš nachází. První se k němu dostali Šumperští, konkrétně DAVID CEKR, který posílá Mladé Draky do tříbrankového vedení. Asistence: Tomáš Lichner a Tobias Tomeš.
     
    20:31
    V úvodních minutách vyrazil na branku jeden ze šumperských, proti němu se vehnal Tesař, podrazil útočníka a jeden z jeho spoluhráčů se musí odporoučet na trestnou lavici. Tesař vypadal otřeseně, nicméně po pár sekundách vypadá, že nešlo o nic váženého.
     
    18:04
    To byla chyba domácích a šance Písku! Řehoř využil špatné rozehrávky a pálil z blízka na Ryšavého. Domácí gólman byl ale dobře postavený a puk zneškodnil ramenem.
     
    16:41
    Další šance pro hosty, Minařík se provinil sekáním a Mladí Draci jdou do čtyř.
     
    14:46
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Šumperk jde v oslabení do dvoubrankového vedení. Jihočechům pláchl hned po vhazování MARTIN IZÁK, který vyzrál tváří v tvář Tesařovi. Bez asistence.
     
    14:21
    Hosté dostanou šanci v podobě přesilové hry, Křemen použil k zastavení soupeře vysokou hůl.
     
    08:18
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Mladí Draci otevírají skóre zápasu. Hra nebyla od počátku příliš atraktivní. Dopředu se více rvali hosté, ale nakonec jsou to domácí, kdo otevírá skóre. Lichner poslal pas na kapitána domácích TOMÁŠE MINAŘÍKA, a ten překonal Tesaře. Asistence: Tomáš Lichner.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 9. Minařík (Lichner), 15. Izák, 22. Cekr (Lichner, Tomeš) – 46. Pitel (Řehoř, Hlaváček), 49. Sabiniok (Cháb, Zátopek)


    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Stránský) – Minařík (C), Cekr, Mudrák, Netolický (A), Šlahora, Compel Křivohlávek – Slováček, Lichner, Izák, Ševčík, Tomeš, Szabó, Křemen, Slabý, Kučera, Najman, Šenk.
    Trenér: Petr Rutar

    IHC Králové Písek: Tesař (Jansa) – Polák, Velíšek, Šipla, Dohnal – Strnad, Mikeska, Řehoř, Hořejší, Pitel (C), Boušek, Zátopek, Sabiniok, Hlaváček, Kaiser, Sládek. Cháb, Šindelář, Lechnýř.
    Trenér: Lukáš Tramba

    Rozhodčí: Martin Vepřovský — Dominik Kalina, Pavel Kolář
    bahis siteleri