Boston – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Carolina – Tampa 5:1 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 2:1 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 2:6 (kon.) | Dallas – Arizona 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Ottawa 5:3 (kon.) | Chicago – St. Louis 1:4 (kon.) | Colorado – Minnesota 2:5 (kon.)
Seattle – Calgary 3:0 (kon.) | San Jose – Anaheim 5:4 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
New York Rangers
Středa 28.09.2022, 01:00 • TD Garden, Boston • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:12 A.J GREER - 3:2
     
    61:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    Rozhodnuto! Jacka Studnicku našel na útočné modré Mike Reilly, ten posunul na A.J GREERA, jenž proskočil do úniku středem, zvolil nekompromisní střelu k tyči a zařizuje svému týmu výhru! Krásná branka! Asistence: Jack Studnicka a Mike Reilly.
    46:40 Oskar STEEN - 2:2
     
    46:40
    Bruins právě vstřelili branku!
    Gól ve vlastním oslabení! Právě po poslední akci se nakonec k puku dostali přeci jen domácí, kteří se rozhodli vyvézt. Obrana hostí však zaspala, Koppanen přidal a vytvořil situaci 2 na 1. Pas na OSKARA STEENA a jeho zakončení bylo naprosto přesné. Máme vyrovnáno! Asistence: Joona Koppanen a Hampus Lindbolm.
    27:17 Alexis LAFRENIERE - 1:2
     
    27:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak tohle je hodně zvláštní gól... Puk se po odrazech doloudal pod Swaymana a vše nasvědčovalo tomu, že medvědí brankář jej má pod kontrolou. Jediný kdo si všiml, že tomu tak není byl ALEXIS LAFRENIERE, jenž píchl pod beton a došťouchl kotouč do brány. Nicméně skvělá odpověď v podání Rangers – 1:2!
    25:01 A.J GREER - 1:1
     
    25:01
    Bruins právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno! Fantastickou práci odvedl při dojezdu za branku napadající Jack Studnicka, který dohrál svého soupeře a získal puk. Ten okamžitě nalil do brankoviště kde zůstal nikým nehlídaný A.J GREER a ten už se nemýlil! 1:1. Asistence: Jack Studnicka a Marc McLauglin.
    07:03 Adam FOX - 0:1
     
    07:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    Máme tu první gól! ADAM FOX si najel na pravém křídle a dostal až příliš mnoho času a prostoru. Forvard s číslem 23 si sjel až na kruh, počkal si zamíchal a naprosto precizně trefuje horní růžek Swaymanovy branky! 0:1. Asistence: Vincent Trocheck a Jimmy Vesey.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 26. Greer (Studnicka, McLauglin), 47. Steen (Koppanen, Lindbolm), 62. Greer (Studnicka, Reilly) – 8. Fox (Trocheck, Vesey), 28. Lafreniere


    Boston Bruins: Swayman (Keyser) – Reilly, Carlo, Lindholm, Stralman, Carrick, Callahan – Greer, Frederic, Smith, Coyle, Studnicka, McLaughlin, Merkulov, Kopannen, Brazeau, Asselin, Steen, Toporowski
    Trenér: Jim Montgomery

    New York Rangers: Halák (Domingue) – Tinordi, Fox, Emberson, Robbertson, Skinner, Lintgren – Guuthier, Lafreniere, Rydahl, Trocheck, Carpentner, Vesey, Elson, Hunt, Trivigno, Cullye, Kravtsov, Brodzinski
    Trenér: Gerard Galland

    Rozhodčí: Rooney, Joannette – Deschamps, Daisy
    thejrc.org