Boston – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Carolina – Tampa 5:1 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 2:1 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 2:6 (kon.) | Dallas – Arizona 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Ottawa 5:3 (kon.) | Chicago – St. Louis 1:4 (kon.) | Colorado – Minnesota 2:5 (kon.)
Seattle – Calgary 3:0 (kon.) | San Jose – Anaheim 5:4 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
5:1 (0:0, 2:0, 3:1)
Tampa Bay Lightning
Středa 28.09.2022, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:23 Malte STROMWALL - 5:1
     
    58:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí ale rychle otočili hru na druhou stranu. Lane Pederson nahrál doprava MALTEMU STROMWALLOVI, který střelou zápěstím přes obránce vymetl vzdálenější horní růžek nad pravým ramenem Lagaceho – 5:1. Asistence: Lane Pederson a Dylan Coghlan.
    51:42 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 4:1
     
    51:42
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté se dočkali gólu! Ross Colton dokázal zpoza branky v pádu najít VLADISLAVA NAMĚSTNIKOVA. Ten napoprvé zblízka ještě nepřekonal Andersena, který zasáhl pravým betonem, ovšem proti dorážce už neměl šanci. Asistence: Ross Colton.
    46:29 Seth JARVIS - 4:0
     
    46:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Něco podobného, co před chvílí Aho, teď předvedl i SETH JARVIS! Rovněž on se vydal dopředu na levém křídle, prosadil se přes bránícího Černáka a z kruhu pro vhazování vymetl tentokrát vzdálenější růžek nad lapačkou Lagaceho – 4:0. Bez asistence.
    44:57 Sebastian AHO - 3:0
     
    44:57
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes zvyšují na rozdíl tří gólů! Na levém křídle se dostal k puku SEBASTIAN AHO. Ten nabral rychlost, pohrál si s obráncem Schmidtem a svou akci zakončil střelou do bližšího horního růžku Lagaceho svatyně. Bez asistence.
    35:46 Paul STASTNY - 2:0
     
    35:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí dnes podruhé využívají přesilovku a zdvojnásobují svůj náskok! Kotkaniemi nahrál na modrou Dylanovi Coghlanovi, který vypálil a puk skončil až za zády Lagaceho. Hostující brankář nedokázal zakročit i proto, že letící kotouč před ním ještě tečoval clonící PAUL STASTNY – 2:0. Asistence: Dylan Coghlan a Jesperi Kotkaniemi.
    31:50 Andrej SVEČNIKOV - 1:0
     
    31:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru využili a otevírají skóre utkání! Dylan Coghlan rozehrál z modré čáry doleva na Jesperiho Kotkaniemiho. Ten kotouč přiťukl z druhé vlny najíždějícímu ANDREJOVI SVEČNIKOVOVI, který se do něj opřel z první a napálil ho nad lapačku Lagaceho. Asistence: Jesperi Kotkaniemi a Dylan Coghlan.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 32. Svečnikov (Kotkaniemi, Coghlan), 36. Stastny (Coghlan, Kotkaniemi), 45. Aho, 47. Jarvis, 59. Stromwall (Pederson, Coghlan) – 52. Naměstnikov (Colton)


    Carolina Hurricanes: Andersen (Hamrla) – Pesce (A), Skjei, Chatfield, Coghlan, Honka, Mendel – Jarvis, Aho (A), Teräväinen – Nečas, Kotkaniemi, Svečnikov – Fast, Staal (C), Stastny – Pašin, Pederson, Stromwall.
    Tampa Bay Lightning: Lagace (Alnefelt) – Černák (A), Sergačjov (A), Foote, Fleury, Schmidt, Jones – Colton, Paul (A), Hagel – Barre-Boulet, Naměstnikov, Koepke – Fortier, Smith, Dumont – Edmonds, Finley, Goncalves.

    Rozhodčí: McIsaac, L'Ecuyer – Marquis, Flemington

    Diváci: 12 345
    bahis siteleri