Boston – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Carolina – Tampa 5:1 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 2:1 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 2:6 (kon.) | Dallas – Arizona 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Ottawa 5:3 (kon.) | Chicago – St. Louis 1:4 (kon.) | Colorado – Minnesota 2:5 (kon.)
Seattle – Calgary 3:0 (kon.) | San Jose – Anaheim 5:4 (kon.)
konec
Seattle Kraken
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Calgary Flames
Středa 28.09.2022, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:06 Andrew POTURALSKI - 3:0
     
    59:06
    Seattle právě vstřelil branku!
    Za výkon v tomto přípravném zápase si ANDREW POTURALSKI zcela jistě zasloužil trefit prázdnou klec. Jeho sebevědomí je třeba ocenit, rána to nebyla vůbec snadná. Kotouč však bezpečně zaplul do prázdné klece a Kraken slaví jasné vítězství. Asistence: Jamie Oleksiak a Carson Soucy.
    37:01 Jaden SCHWARTZ - 2:0
     
    37:01
    Seattle právě vstřelil branku!
    Wow! Domácím se podařila fantastická akce, v oslabení udeřil JADEN SCHWARTZ. Velmi dobře vyřešené přečíslení dva na jednoho zcela vyšachovalo brankáře Dana Vladaře, který se stal nevinným divákem. Před Schwartzem se po dvou rychlých pasech objevila prázdná klec, tady už nebylo o čem. A zase Krakeni mohou vděčit svému defenzivnímu odhodlání, kdy Olofsson předvedl dobrý blok a ještě konstruktivně přihrál. Asistence: Jared McCann a Gustav Olofsson.
    32:30 Daniel SPRONG - 1:0
     
    32:30
    Seattle právě vstřelil branku!
    Přichází nečekaný úder. Ve chvíli, kdy se Flames konečně nadechli k ofenzivní aktivitě, dokázal si DANIEL SPRONG vyměnit přihrávku s Vincem Dunnem a luxusní střelou z první nedal Vladařovi žádnou šanci reagovat. Český brankář inkasuje poprvé v přípravě na nový ročník, čisté konto držel více než 60 minut hracího času. Vyzdvihnout je třeba předchozí blok Firkuse, který v obranném pásmu položil základy úspěšné akce. Asistence: Vince Dunn.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 33. Sprong (Dunn), 38. Schwartz (McCann, Olofsson), 60. Poturalski (Oleksiak, Soucy)


    Seattle Kraken: Grubauer (31. Hellberg) – Dunn, Borgen, Oleksiak, Fleury, Olofsson, Soucy – Schwartz, Wright, Eberle – McCann, Gourde, Kuhlman – Lind, True, Hayden – Firkus, Poturalski, Sprong
    Trenér: Dave Hakstol

    Calgary Flames: Vladař (Dansk) – Mackey, Meloche, Gilbert, DeSimone, Välimäki, Kuzněcov – Dube, Eakin, Duehr – Růžička, Zary, Milano – Pelletier, Jones, Philips – Gallant, Schwindt, Klapka
    Trenér: Darryl Sutter
    thejrc.org