Boston – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Carolina – Tampa 5:1 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 2:1 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 2:6 (kon.) | Dallas – Arizona 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Ottawa 5:3 (kon.) | Chicago – St. Louis 1:4 (kon.) | Colorado – Minnesota 2:5 (kon.)
Seattle – Calgary 3:0 (kon.) | San Jose – Anaheim 5:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:4 (3:1, 1:2, 1:1)
Anaheim Ducks
Středa 28.09.2022, 04:30 • SAP Center, San Jose • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:37 GAWDIN - 5:4
     
    58:37
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se prosazují v oslabení! Silfverberg velmi dobře dojel vyhození kotouč a následně z rohu ihned přihrál před bránu najíždějícímu GLENU GAWDINOVI, který Reimera překonal se svou kličkou do forhendu, a rázem je to opět jen o jednu branku. Asistence: Jakob Silfverberg, Kevin Shattenkirk.
    42:36 VERONNEAU - 5:3
     
    42:36
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak tohle se Stolarzovi příliš nepovedlo, když se před ním zjevil Gusčin, jenž zkusil brankáře Anaheimu překonat už z trochu většího úhlu, ale Stolarz nepředvedl vůbec jistý zákrok, když puk zůstal ležet za ním, čehož využil MAX VERONNEAU, který už jej pouze doklepl do brány Ducks. Asistence: Danil Gusčin, Andrew Agozzino.
    30:49 LOPINA - 4:3
     
    30:49
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři se přibližují na rozdíl jediné branky, když zpoza klece zkusil nejprve zakončit Regenda, jehož střelu Reimer vyrazil před sebe. Zde se však kotouč dostal až k obránci Hindsovi, jehož pokus byl též ještě zachycen domácím brankářem, jenže na další dorážku z hole JOSHE LOPINY už byl krátký. Asistence: Tyson Hinds, Pavol Regenda.
    28:10 GAWDIN - 4:2
     
    28:10
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři nahodili puk za bránu San Jose, kde skvěle zabojoval Grimaldi, který zde kotouč získal a následně přihrál před Reimera na zcela volného GLENNA GAWDINA, jenž okamžitou střelou překonal Reimera. Asistence: Rocco Grimaldi.
    22:04 GADJOVICH - 4:1
     
    22:04
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté odskakují na rozdíl tří branek, když Reedy i s pomocí Robinse dokázal zpoza klece dostat puk na modrou čáru k Vlasicovi, jehož následnou střelu skvěle tečoval JONAH GADJOVICH a Stolarz už na změnu směru nedokázal reagovat. Asistence: Marc-Eduard Vlasic, Tristen Robins.
    17:46 GUSČIN - 3:1
     
    17:46
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté opět odskakují na rozdíl dvou branek, když průnik Gusčina nejprve Ducks dokázali zastavit, ale kotouč se dostal za něj na Veronneaua, jehož zblokovaná střela skončila přesně na holi DANILA GUSČINA, jenž už jen musel trefit odkrytou bránu Anaheimu. Asistence: Max Veronneau.
    12:16 DREW - 2:1
     
    12:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se dostali do rychlého protiútoku dvou na jednoho, kde nakonec Kirkland nahrál HUNTEROVI DREWOVI, jenž si kotouč v poklidu zpracoval a následně jej poslal pod horní tyčku domácí klece. Asistence:
    01:56 REEDY - 2:0
     
    01:56
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté jsou tedy hodně při chuti. Robins dokázal získat kotouč za bránou Anaheimu a následně ho poslal na hranici pravého kruhu, kde byl zcela volný CONNOR REEDY, jenž svou střelou prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Robins, Gadjovich.
    00:19 GREGOR - 1:0
     
    00:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to byl bleskový start domácích hokejistů, kteří jdou hned po devatenácti vteřinách do vedení! NOAH GREGOR dostal puk do jízdy a díky své rychlosti se natlačil před posledního obránce Anaheimu a následně kličkou do bekhendu překonal Stolarze. Asistence: Nick Boninno, Luke Kunin.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 1. Gregor (Bonino, Kunin), 2. Reedy (Robins, Gadjovich), 18. Gusčin (Veronneau), 23. Gadjovich (Vlasic, Robins), 43. Veronneau (Gusčin, Agozzino) – 13. Drew (Kirkland, Gaucher), 29. Gawdin (Grimaldi), 31. Lopina (Hinds, Regenda), 59. Gawdin (Silfverberg, Shattenkirk)


    San Jose Sharks: Reimer (Emond) – Merkley, Megna, Ferraro, Vlasic, Pouliot, Cicek – Sturm, Bonino, Kunin, Lorentz, Lindblom, Agozzino, Gadjovich, Robins, Reedy, Gregor, Veronneau, Gusčin, Gurijev, Nieto.
    Anaheim Ducks: Stolarz (Eriksson Ek) – Zellweger, Shattenkirk, Hinds, Mahura, Cote, Andersson, White – Comtois, Gaucher, Silfverberg – Jones, Grant, Regenda – Tschigerl, Lopina, Grimaldi – Kirkland, Gawdin, Drew.
    bahis siteleri