Prachatice – Ústí n/L 5:4 (1:0 po s.s.) | Dobřany – Plzeň 4:2 (kon.) | Hr. Králové – Hostivař 3:6 (kon.)
Svítkov – Kladno 1:2 (po pr.) | Karviná – Letohrad 2:4 (kon.) | Kert Park Praha – Pardubice 3:4 (0:2 po s.s.)
po s.s. (0:2)
HC Kert Park Praha
3:4 (0:0, 0:2, 3:1 - 0:0)
HBC Pardubice
Středa 28.09.2022, 16:00CROSSDOCK Extraliga • 5. kolo
    50:00 Nicolas LANGR - 3:4
     
    50:00
    V samostatných stříleních zvítězil tým HBC Pardubice.
    Autorem vítězné branky je NICOLAS LANGR.
    Jan BÍLÝ
     
    3. série
    0:2
    Je konec! Jan Bílý mohl rozhodnout a to se také stalo. Behendový blafák provedl dokonale, rychlou kličku završil střelou nad Návarovu lapačku.
    Nicolas LANGR
     
    1. série
    0:1
    Samostatná střílení otevřel pardubický útočník Nicolas Langr. Těsně před gólmanem si míček posunul do bekhendu, aby si nakonec stáhl balónek zpět na forhend a zakončil nad pravý beton Návary.
     
    40:54
    Domácím se zatím přesilovky tolik nedaří, ale přesto je další darovaná příležitost vítanou možností k dokonání obratu. Pardubice pykají za zdržování při vhazování, frustrovaný Josef Česák si navíc vykoledoval desetiminutový osobní trest. Trest za zdržování hry odpyká Michal Šimek.
    39:38 Jakub KOVÁRNÍK - 3:3
     
    39:38
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Početní převahu sice domácí nevyužili, avšak jejich tlak pokračoval, aby nakonec kýžené srovnání přišlo! Na modré čáře natáhl ke střele zápěstím JAKUB KOVÁRNÍK, Jakub Třináctý na balónek směřující k pravé tyči nedosáhl. Asistence: Patrik Novák a Lukáš Plzák.
     
    37:27
    Hosté míří do čtyř. Na trestnou lavici usedl Pavel Kubeš, tento forvard zabránil protihráči v zakončení pouze za cenu hákování.
    35:08 Nicolas LANGR - 2:3
     
    35:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ale jsou to právě Pardubice, jež mají zase navrch! Martin Janeček v těsném bránění zvládl propasírovat míček před soupeřovu bránu na hokejku domácí defenzivou opomenutého NICOLASE LANGRA a ten z bezprostřední blízkosti zametl hrací předmět za Návarova záda. Asistence: Martin Janeček.
    33:44 Matěj ŠTEFKA - 2:2
     
    33:44
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Druhý gól v rozmezí devětadvaceti vteřin, rázem je vyrovnáno! Vojtěch Jágr vystihl špatnou rozehrávku obránce, načež posunul balónek doprava na MATĚJE ŠTEFKU, jenž střelou z ostrého úhlu našel mezeru mezi bližší tyčí a tělem brankáře. Asistence: Vojtěch Jágr.
    33:15 Tomáš ŘÍPA - 1:2
     
    33:15
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Pardubický gólman Jakub Třináctý si vybral slabší chvilku a Kert Park je rázem na dostřel! TOMÁŠ ŘÍPA jen tak ledabyle nahodil z obranné modré čáry a míček k překvapení všech skončil až za brankovou čárou. Asistence: Radomír Vaněk.
     
    26:06
    Tenhle faul by Ondřeje Březinu a celé Pardubice ještě mohl hodně mrzet. Hostující útočník totiž fauloval v útočném pásmu, kde sekl přes ruku gólmana Návaru, který už měl míček plně pod kontrolou.
     
    20:56
    Kert Park navíc míří do oslabení. Podruhé v utkání je vyloučen Lukáš Plzák, v tomto případě se dle výroku rozhodčího provinil hrubostí.
    16:48 Nicolas LANGR - 0:2
     
    16:48
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A rozdíl ve skóre je rázem dvoubrankový! Pavel Kubeš získal v levém kruhu obranného pásma míček a křižným pasem vyslal do úniku NICOLASE LANGRA, jenž si zkušeně položil Návaru, aby následně forhendem zakončil přes jeho položený pravý beton. Asistence: Pavel Kubeš.
    15:49 Václav ŠKOLOUDÍK - 0:1
     
    15:49
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak pozor, vedení se překvapivě ujímají Pardubice! Na útočné modré čáře si na levé straně našel prostor ke střele VÁCLAV ŠKOULOUDÍK, zakončení z otočky tečoval jeden z obránců mimo dosah gólmana Vargy. Bez asistence.
     
    11:52
    Premiérová početní převaha čeká na Kert Park. Menší dvouminutový trest za držení inkasoval pardubický útočník Ondřej Dostál.
     
    06:16
    První přesilovou hru si zahrají Pardubice. Ve střením pásmu se proti pravidlům provinil Lukáš Plzák, když sekl do hokejky Zajíčka.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 34. Řípa (Vaněk), 34. Štefka (Jágr), 40. Kovárník (Novák, Plzák) – 16. Školoudík, 17. Langr (Kubeš), 36. Langr (Janeček), rozh. náj. Langr

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Langr (PCE)
    0:1   Jágr (KER)
    2. série:
    0:1   Zajíček (PCE)
    0:1   Zvonek (KER)
    3. série:
    0:2   Bílý (PCE)


    HC Kert Park Praha: Návara (Varga) – Dejneka, Kovárník, Laurinc, Novák, Peschout, Řípa, Rozenberg (A), Vrabec – Danko (C), Jágr, Kruček, T. Lhota, Plzák, Štefka, Vaněk, Zvonek (A).
    HBC Pardubice: Třináctý (Foršt) – Geisler, Hálek, Novotný, Šimek, Školoudík, Zajíček (C) – Bílý, Bolek, Březina, Česák (A), Dostál, Janeček, Kubeš, Langr, Strouhal (A).

    Rozhodčí: Koskuba, Hrubý

    Diváci: 52
    bahis siteleri