Plzeň – Liberec 3:2 (kon.) | Zlín – Pardubice 3:5 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 4:2 (kon.)
HC Litvínov – Jihlava 5:1 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 4:6 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:5 (0:0, 1:2, 2:3)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 30.09.2022, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • DHL Extraliga juniorů • 9. kolo
Partner:
     
    59:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je konec. ADRIAN GROMADZKI dokázal na holi udržet kotouč, natlačil se před beka, přebruslil jej a naprosto jednoduše doveze puk až do brány..
     
    53:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nádherná rána! ŠIMON FRÖMEL si kotouč na levé straně srovnal, potáhl si jej, vypálil a náramně trefuje do horního růžku. Ve Zlíně se rodí drama – 3:4. Asistence: Adam Burian a Lukáš Chludil.
     
    47:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Studená sprcha pro domácí barvy... Hosté šli tvrdě do branky, ADRIAN GROMADZKI byl dostatečně důrazný a skóruje. Asistence: Mykyta Sydorenko a Martin Švec.
     
    47:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá početní výhoda! Burian nalil na ránu z první Chludilovi, tomu se střela nevydařila a zdálo se, že je po šanci. Kotouč ale nějak zaplul za brankáře Matěchu. Branka je připsána v brankovišti pracujícímu RICHARDU MARKOVI. Asistence: Lukáš Chludil a Adam Burian.
     
    40:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    MATĚJ KLOZ zaskočil poměrně lehkou střelou po přechodu modré čáry Tobiáše Synka a Pardubice odskakují! Synek se necítí, okamžitě vyrazil směr střídačka dnešní zápas dokončovat nebude. Asistence: Radek Tomas.
     
    39:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté si vedení berou rychle zpět! Dynamo šlo do protiakce, Radek Tomas předal na obránce ONDŘEJE CHABADU a ten dává druhý gól svého týmu – 1:2.. Asistence: Radek Tomas a Adrian Gromadzki.
     
    37:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Frömela vysunul LUKÁŠE CHLUDILA do úniku, domácí útočník pelášil na bránu sám, zvolil rychlou střelu a skóruje. Lukáš Matěcha si sice sáhl, udržet puk ve výstroji ale nedokázal. Důležitá branka – 1:1. Asistence: Šimon Frömel a Lukáš Heš.
     
    33:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak konečně jsme se dočkali taky nějakého gólu! Nejproduktivnější Východočech ADRIAN GROMADZKI potvrzuje svou roli lídra a po dorážce za bezmocného Synka dává svůj čtvrtý gól v sezoně. Asistence bude doplněna později.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 38. Chludil (Frömel, Heš), 48. Marek (Chludil, Burian), 54. Frömel (Burian, Chludil) – 34. Gromadzki, 40. Chabada (Tomas, Gromadzki), 41. Kloz (Tomas), 48. Gromadzki (Sydorenko, Švec), 60. Gromadzki


    Berani Zlín: Synek (Málek) – Burian, Nábělek, Hamrla, Špaňhel, Zavřel, Velikovský, Kráčalík – Kaláč, Babulík, Holba, Dědek, L. Heš, Frömel, Marek, Matúšú, Chludil, Laciga, Čechmánek, Ramert
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Dynamo Pardubice: Matěcha (Červinka) – Vachun, Švec, Bárta, Tvrdík, Rájek, Koudelka, Chabada – Helikar, Tomas, Fiala, Kloz, Burda, Novotný Sydorenko, Kalužík, Štetka, Gromadzki
    Trenér: Jiří Malinský

    Rozhodčí: Maršálek, Grygera – Komínek, Viskot
    thejrc.org