Vsetín – HK MD Šumperk 3:4 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Slavia 0:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
HC Slavia Praha
Pátek 30.09.2022, 20:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 6. kolo
Partner:
     
    Příjemný páteční večer! Ze zimního stadionu v Kotlině vás srdečně vítám u sledování on-line přenosu zápasu BK Havlíčkův Brod – HC Slavia Praha, který se odehraje v rámci 6. kola Ligy juniorů. Utkání začíná v 20:00.
     
    BK Havlíčkův Brod

    Mladí Bruslaři vstoupili do nového soutěžního ročníku velmi dobře! V úvodním zápasu doma ve vyrovnané bitvě přetlačili Havířov 2:1 po samostatných nájezdech. Potom v domácím dvojutkání pořádně potrápili silný Salzburg. Nejdříve rakouského soupeře po fantastickém obratu zdolali 4:3 po samostatných nájezdech a o den později prohráli těsně 1:2. V minulém duelu se parta z Kotliny představila na ledě ambiciózní Chrudimi a zvítězila 5:4 po penaltové loterii. Svěřenci trenérů Václava Adama a Tomáše Harta tak stále čekají na první výhru za tři body. V tabulce drží se ziskem šesti bodů 5. místo.
     
    HC Slavia Praha

    Pražané odstartovali nový soutěžní ročník na jedničku, když v domácím prostředí porazili 1:0 Písek a výhrou 5:0 smetli Šumperk. Potom se však Slavii přestalo dařit a musela skousnout tři porážky za sebou. V Chomutově padla těsně 2:3, doma prohrála s Kladnem 4:5 po samostatných nájezdech a s nepořízenou se vracela z hokejového stánku Techniky Brno, kde utrpěla porážku 1:3. Sešívaní zatím mají na kontě 7 bodů a v tabulce jim patří 3. příčka.
     
    Vzájemný zápas v přípravě:

    BK Havlíčkův Brod – HC Slavia Praha 0:2
    (0:1, 0:0, 0:1)


    Branky a nahrávky: 5. Holaník, 41. Štípek (Tichý). Vyloučení: 6:7. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 80. Průběh utkání: 0:2.

    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Havlík) – Zych (C), Vaněček, Besmák, Topol, Kutlvašr, Jeletz, Bezpalec – Krejčí, Niederhafner, Coufal – Janko, Holenda, Hrdlička – Mach, Kuprijanov, Klapica – Prchal, Routa, Machovský.

    HC Slavia Praha: Volevecký (Vavřena) – Kluch (C), Hrdlička, Stejskal, Dráb, Málek, Kříženecký, Sýkora, Kulinič – Vosmík, Holaník, Kvasnička, Dobner, Tichý, Štípek, Jokl, Hasman, Fibigr, Rejna.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Kukeně) – Zych (C), Vaněček, Besmák (A), Kuchta, Topol, Kutlvašr, Bezpalec – Coufal, Kuprijanov, P. Hrdlička – Janko, Holenda (A), Krejčí – Mach, Trejbal, Kudrna – Jeletz, Niederhafner, Routa.
    Trenér: Václav Adam

    HC Slavia Praha: Pittr (Hodic) – Kluch (C), Stejskal, Kulinič, Kříženecký, Hron, Dráb, J. Hrdlička (A) – Skoupý, Fibigr, Štípek, Šachl, Jokl, Tichý (A), Holanik, Rejna, Dobner, Kvasnička, Hasman, Vosmík.
    Trenér: Vladimír Machulda

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Jiří Roupec, Patrik Augusta.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Hosté začali hodně aktivně, brankář Sigmund hned musel řešit rychlou střelu z levé strany, ale poradil si. Hra je přerušena.
     
    01:08
    Slavia získala kotouč a opět se natlačila do útočného pásma.
     
    01:20
    Brankář Sigmund byl opět v permanenci. Ránu zápěstím z pravého kruhu schoval u první tyčky do lapačky a přerušil hru.
     
    01:55
    Sešívaní jsou zatím aktivnější. Častěji se drží na puku a často kombinují v útočném pásmu.
     
    02:35
    Jokl zachytil nepřesnou nahrávku Bruslařů, najel si po levém křídle do pásma a vypálil z kruhu ke vzdálenější tyčce, kterou o kousek minul. Bruslaři mohou rozehrát.
     
    03:40
    Obrázek hry se nám v Kotlině nemění. Za delší konec pomyslného provazu zatím tahají hosté, kteří hýří pohybem i aktivitou. Bruslaři se zatím nemohou dostat do tempa.
     
    04:00
    A nepovede se jim to ani teď. Po zisku kotouče rozehráli nepřesně a provinili se zakázaným uvolněním.
     
    04:24
    Pražané dvakrát v krátkém časovém sledu zkusili přejít do útočného pásma, ale ani v jednom případě se jim to nepovedlo.
     
    05:01
    Hra se nám rychle přesunula na druhou stranu hrací plochy. Hráči obou týmů dlouho bojovali o puk za bránou gólmana Pittra. Nakonec získali puk sešívaní.
     
    05:50
    Hra má hodně rychlý spád, ale zatím jsme větší šanci neviděli.
     
    06:02
    Brankář Sigmund si poradil s nahozením od pravého mantinelu. Rychle k němu dojížděli útočníci Slavie, proto raději přerušil hru.
     
    06:31
    Mladí Bruslaři se na chvilku dostali s pukem k bráně soupeře, ale byli velmi rychle odzbrojeni. Hrát tak mohou znovu hosté.
     
    06:45
    Domácím nevyšla rozehrávka a kotouč poslali přes celou délku hřiště jen na zakázané uvolnění. Buly proběhne v brodském pásmu.
     
    07:14
    Hra se nám v těchto chvílích hodně rychle přelévá ze strany na stranu. Moc zajímavých situací ale v Kotlině zatím nevidíme.
     
    07:47
    Další icing Bruslařů. Buly proběhne v kruhu po pravici gólmana Sigmunda.
     
    08:19
    Před Topolem se otevřela trocha volného prostoru. Najel si tak až do prostoru levého kruhu útočného pásma a rychle vystřelil zápěstím. Brankář Pittr ukryl kotouč v lapačce až do hvizdu sudího.
     
    08:48
    Bruslaři se snažili nacpat do útočné zóny, ale na modré čáře jim vystavila Slavia stopku. Hrát tak mohou hosté z Prahy.
     
    09:17
    Brankář Sigmund dobře viděl nahození od modré čáry. Kotouč ukryl v náruči a před dojíždějícími útočníky soupeře raději přerušil hru.
     
    09:54
    Štípek přihrál do prostoru mezi kruhy na hůl Jokla, který rychlou střelou vyprášil připravené betony gólmana Sigmunda. Slavia dál drží puk.
     
    10:44
    Dobner se ocitl v dobré palebné pozici v kruhu a pálil do protipohybu gólmana Sigmunda! Maskovaná opora Bruslařů však dokázala včas zareagovat a vykopla nepříjemnou střelu betonem!
     
    11:08
    Slavia má zatím více ze hry. Tlačí se pravidelně do zakončení, ale brankář Sigmund je zatím naprosto koncentrovaný a drží střelce Pražanů na uzdě.
     
    11:38
    Obrázek hry se nám v Kotlině nemění. Slavia diktuje tempo hry, drží Bruslaře pod tlakem a neustále se tlačí do koncovky.
     
    12:04
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Kluch – 2 min., krosček.
     
    12:16
    Bruslaři vyhráli vhazování a drží se v útočném pásmu.
     
    12:37
    Domácí nakonec při postupné kombinaci ztratili kotouč a soupeř toho využil k okamžitého vyhození až do hájemství gólmana Sigmunda.
     
    12:58
    Bruslaři se tlačili do útočného pásma, ale jejich rychlý postup zastavil hvizd sudího kvůli postavení mimo hru. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    13:18
    Havlíčkův Brod se po tuhém boji natlačil do útočného území a hledá si prostor ke střele.
     
    13:52
    Besmák dostal nabito na modrou čáru a vypustil ze své hole rychlou střelu. Tečovat se snažil útočník Krejčí, ale gólman Pittr vytáhl letící puk holí do bezpečí.
     
    14:21
    Fibigr využil chyby v rozehrávce Bruslařů a našel v pravém kruhu volného Šachla, jehož rychlou ránu bez přípravy vyrazil brankář Sigmund betony do rohu pásma.
     
    14:50
    Slavia má stále více ze hry a svírá Bruslaře v blízkosti gólmana Sigmunda, který se musí mít neustálena pozoru.
     
    15:24
    Kulinič pálil z pozice na okraji levého kruhu a vypustil ze své hole jedovatý projektil, který jen o kousek minul vzdálenější tyčku!
     
    16:04
    Slavia si vynutila mohutný tlak a sevřela Bruslaře do pevného objetí. Puky létají kolem brodské brány, jen to sviští. Brankář Sigmund má však minimum práce, hosty trápí nepřesná koncovka.
     
    16:44
    Slavia odrazila další havlíčkobrodský útočný výpad a přesunula děj hry do středního pásma.
     
    17:14
    Tento obrázek jsme v úvodní dvacetiminutovce zatím moc neviděli. Domácí se nastěhovali do útočného pásma, jenže dobře bránící sešívaní jim nic nedovolili a brzy získali puk.
     
    17:44
    Pražané se snaží rozehrát z blízkosti své brány, ale parta z Kotliny se prezentuje aktivním napadáním rozehrávky a hosté mají problémy.
     
    18:18
    Kulinič měl dostatek času a prostoru v blízkosti modré čáry a po nahrávce vypálil z první. Jeho dělovku brankář Sigmund dobře viděl a zasáhl betony.
     
    18:43
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Topol – 2 min., krosček.
     
    19:05
    J. Hrdlička vypálil z pravé strany, brankář Sigmund kotouč vyrazil před sebe a musel řešit rychlé dorážky číhajících útočníků! Poradil si znamenitě a podržel v těžké chvíli svůj tým!
     
    19:24
    Hosté jsou i nadále zabydleni v útočném pásmu a zle dotírají na brodskou bránu. Gólman Sigmund má spoustu práce, ale náporu na svou osobu zatím odolává!
     
    19:44
    Pražané mají v závěru první třetiny obrovský tlak! Ránu od modré čáry brankář Sigmund vyrazil jen vedle sebe a musel likvidovat bleskovou dorážku Tichého k přední tyčce! Poradil si a vyrazil kotouč do bezpečí!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka už je v Kotlině minulostí. Hosté byli aktivnější a sahali po vedení, ale vylámali si zuby na horší koncovce a skvěle chytajícím gólmanovi Sigmundovi, kterému mohou spoluhráči hodně děkovat, že i nadále drží bezbrankový stav. Prostřední část začne zhruba ve 20:42.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Slavia získala kotouč po vhazování a tlačila se do pásma. Její postup však zastavil hvizd sudího kvůli ofsajdu.
     
    20:53
    Bruslaři už jsou kompletní. Vpřed se tlačil P. Hrdlička, který se snažil prokličkovat do palebné pozice, ale kotouč mu utekl až k brankáři Pittrovi.
     
    21:23
    Bruslaři se natlačili do útočného pásma, ale ztratili kotouč v rohu a vpřed se ženou sešívaní.
     
    21:43
    Slavia získala puk a zabydlela se v útočném pásmu. Brankář Sigmund se musel ohánět, přiletěla na něj střela z pravého kruhu.
     
    22:06
    V Kotlině sledujeme stále hodně podobný obrázek hry. Hosté jsou aktivnější a diktují tempo.
     
    22:24
    Kudrna nabral rychlost a probil se až ke střele. Pálil z těžkého úhlu a prostor u přední tyčky mu gólman Pittr nenechal.
     
    23:08
    Sledujeme hodně vyrovnaný hokej. Oba týmy se takřka s železnou pravidelností střídají o puk.
     
    24:18
    Slavia odrazila havlíčkobrodský útok a operuje s pukem v útočném pásmu.
     
    24:44
    Pražané se sice dostávají na dostřel brodské brány a snaží se o častou střelbu. Většině jejich střeleckých projektilů však chybí patřičná přesnost.
     
    25:08
    Gólman Sigmund nakonec musel zasahovat, ale jednalo se spíše o rutinní zákrok. Ránu z levého kruhu dobře viděl a ukryl puk v náruči.
     
    25:14
    Slavia má více ze hry a drží se v útočném pásmu. Havlíčkův Brod se snaží, ale zatím se horko těžko prosazuje.
     
    26:09
    Hra je přerušena, na ledě zůstal ležet jeden z hostů.
     
    26:09
    Oním hráčem je útočník Kříženecký. Nevypadá to s ním moc dobře a doktor Martin Pertl má hodně práce.
     
    26:09
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Mach – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    26:09
    Kříženecký nakonec za pomoci spoluhráčů dojel na střídačku. Doufejme, že nepůjde o nic vážnějšího a zapojí se znovu do hry.
     
    26:32
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kuchta – 2 min., krosček.
     
    26:50
    Slavia právě vstřelila branku! Máme tady první branku utkání, Pražané dvojnásobnou přesilovku hodně rychle využívají a jdou do vedení! Tomáš Kluch vypálil od modré čáry, brankář Sigmund měl hodně zakrytý výhled, ale i přesto vyrazil střelu betonem před sebe. Tam už však číhal připravený VIKTOR ŠTÍPEK a pohotovou dorážkou zametl puk do sítě! Asistence: Tomáš Kluch, Stanislav Tichý.
     
    27:34
    Bruslaři se snaží rychle odpovědět, ale Slavia je koncentrovaná a soupeře nepouští do šancí.
     
    28:34
    Pražané stále tahají za delší konec pomyslného provazu. Hýří pohybem a daří se jim i v kombinaci, zatímco Bruslařům to dnes zatím moc nelepí.
     
    29:34
    Havlíčkův Brod opět vyjel k útočnému výpadu, ale parta z hlavního města odrazila rychlý útok.
     
    30:14
    A znovu se Bruslaři vydali kupředu s kotoučem na holích, jenže sešívaní vystavěli na modré čáře svého pásma val a získali puk.
     
    31:14
    Adamovi svěřenci se stále nemohou dostat do tempa. Sluší se dodat, že Slavia hraje dnes opravdu výborně a svému soupeři zatím takřka nic nedovolila.
     
    31:44
    Bruslaři pod tlakem vyhodili jen na icing. Buly u brankáře Sigmunda.
     
    32:17
    Brankář Sigmund se musel mít znovu na pozoru. Rána od modré čáry však byla hodně nepřesná a maskovaná opora domácích letící puk jen kontrolovala pohledem.
     
    32:48
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Dráb – 2 min., vysoká hůl.
     
    32:54
    Brod se usadil hned po buly v útočném pásmu. Kuprijanov stál na konci kombinace a pálil mezi kruhy, ale netrefil bránu.
     
    33:17
    Kapitán domácích Zych napřáhl na modré čáře. Brankář Pittr kotouč dobře viděl a vyrazil ho do rohu pásma Slavie. Havlíčkův Brod však zůstává u puku.
     
    33:58
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Mach – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    34:10
    Kudrna se snažil s pukem přejít do útočného pásma, ale byl odzbrojen už v blízkosti modré čáry. Vpřed se ženou sešívaní.
     
    34:34
    Gólman Sigmund musel zasahovat proti střelám ze stran, ale nejednalo se o nic nebezpečnějšího. Hosté však i nadále operují s pukem na holích na dostřel brodské brány.
     
    35:08
    J. Hrdlička se opřel do puku a k modré čáře a brankář Sigmund puk vyrazil před sebe. Rychle však zalehl kotouč, než hosté mohli dorážet.
     
    35:24
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Holanik – 2 min., nedovolené bránění.
     
    35:48
    Práci teď měl i gólman Pittr. Ránu z blízkosti modré čáry dobře viděl a v pohodě ji schoval v klíně do hvizdu sudího.
     
    36:10
    Bruslařům nevyšel postupný útok a hrát mohou od své brány hosté.
     
    36:32
    Brankář Pittr teď musel vyjet proti nahozenému puku a neměl úplně lehkou pozici, když musel rozehrávat přes tři protihráče. Obloučkem však poslal puk do středního pásma.
     
    37:08
    Bruslařům se nedá zatím upřít snaha, ale kvalita je zatím na holích pražské Slavie. Havlíčkův Brod se horko těžko probíjí do útočného pásma, natož do zakončení. Hosté hrají opravdu velmi dobře.
     
    37:55
    Až teď se Bruslaři natlačili s kotoučem do útočného území. Nemělo to však pozitivní efekt. Obrana Slavie opět zapracovala spolehlivě a brzy získala kotouč.
     
    38:37
    Domácí se znovu dopustili zakázaného uvolnění. Vhazovat se bude v kruhu po pravé ruce brodského brankáře Sigmunda.
     
    39:05
    Kudrna měl puk na holi ve středním pásmu. Jeho spoluhráči šli střídat, ale i přesto se pustil neohroženě mezi přesilu protihráčů. Za troufalý kousek však kýženou odměnu nesklidil, hosté ho obrali brzy o puk.
     
    39:51
    Kuchta se vydal z pozice obránce na útočný výlet, Hezky objel protihráče a z pravého kruhu mířil k přední tyčce. Se svou ranou však ztroskotal na Pittrových připravených betonech.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prostřední části se hosté ujali ve 27. minutě zaslouženého vedení, když dlouhou přesilovku 5 na 3 brzy využil přesnou dorážkou Viktor Štípek. Bruslaři se snaží držet se svým soupeřem krok, ale zatím si vytvořili jen minimum šancí. Slavia byla v obou třetinách na ledě pánem. Drží sice vedení, ale jen jednobrankové, což je vždy zrádné. Uvidíme, jak zkušení havlíčkobrodští trenéři Václav Adam a Tomáš Hart na dění na ledě zareagují během druhé přestávky. Třetí třetina začne zhruba ve 21:26.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Bruslaři se hned po úvodním vhazování dostali do pásma a z prostoru mezi kruhy pálil Kuprijanov. Našel však jen připravené Pittrovy betony.
     
    40:37
    Slavia získala puk a usadila se v útočném pásmu. Na dostřel gólmana Sigmunda si vyměňuje puk.
     
    41:17
    Skoupý nabral rychlost na pravé straně, protáhl se až k bráně a z ostrého úhlu vypálil. Mířil dobře ke druhé tyčce, ale tam byl jen připravený Sigmundův beton.
     
    41:26
    Bruslaři získali v obranném pásmu puk a zkusili se dostat do rychlého protiútoku. Nakonec z něj vytěžili alespoň buly v útočném pásmu, když brankář Pittr přerušil hru po nahození z levého kruhu.
     
    41:50
    Slavia vybojovala hrací předmět a drží se na dostřel gólmana Sigmunda.
     
    42:37
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    P. Hrdlička – 2 min., podrážení.
     
    42:47
    Broďáci vyhráli vhazování a okamžitě odpálili kotouč až do útočného pásma.
     
    43:10
    Dobner nabral rychlost a z úhlu hledal nahrávkou před brankoviště někoho ze spoluhráčů. Hosté však nestihli dojet do dobrého palebného postavení a kotouč sebrali domácí.
     
    43:37
    Domácí vyhodili, ale Slavia už je opět zabydlena v útočné zóně.
     
    44:00
    Havlíčkův Brod se brání zatím ve čtyřech velmi dobře. Slavia si nevytvořila zatím v přesilovce zhola nic.
     
    44:42
    Domácí už v plném počtu drží puk a hledají si cestu vpřed.
     
    45:08
    Šachlova rána byla sice zblokovaná, ale ke kotouči se potom dostal Fibigr a z pravého kruhu prověřil Sigmundovu pozornost. Brankář Bruslařů zasáhl betony.
     
    45:42
    Domácí se natlačili vpřed a získali alespoň vhazování v útočném pásmu.
     
    46:18
    Slavia zavezla kotouč do útočného pásma, ale než stačila něco vymyslet, Bruslaři ji o puk připravili. Hru rychle přenesli na druhou stranu a zprava pálil Niederhafner, ale našel svou střelou jen Pittrovu lapačku.
     
    46:35
    Sešívaní získali kotouč a probili se přes neutrální zónu do útočného pásma. Zatím je však domácí důrazem u hrazení nepouštějí do souvislejší kombinace.
     
    47:14
    Sešívaní už kombinují na dostřel brodské brány. Zatím si však neví rady s aktivním napadáním Havlíčkova Brodu a ke střele se nemohou dostat.
     
    47:50
    Hra se nám rychle přesunula na druhou stranu. Bruslaři si však ani tentokrát nedokázali vynutit souvislejší územní převahu.
     
    48:15
    Sledujeme teď méně záživnou pasáž utkání. Kotouč rychle mění svého majitele a stěhuje se od jedné brány ke druhé. Na hřišti však dominují obě pozorné defenzivy.
     
    48:50
    Slavia zavezla puk do útočné třetiny hřiště, její hráči se však zatím marně snaží vyklouznout z obležení brodských hráčů v rohu pásma.
     
    49:28
    Domácí mají puk na holích a míří vpřed.
     
    49:59
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    J. Hrdlička – 2 min., podrážení.
     
    50:13
    Hosté vyhráli vhazování a rychle se osvobodili vyhozením až za brodskou bránu.
     
    50:34
    Ani na druhý pokus to Bruslařům nevyšlo. Hosté dobře zavřeli vlastní obranou čáru, vybojovali a puk a odpálili jen na druhou stranu hřiště.
     
    51:14
    Coufal (HBR) se dopustil chyby při rozehrávce, puk mu sebral Vosmík a tlačil se k bráně. Brodský útočník musel sáhnout po faulu a je vyloučen za držení protihráče.
     
    52:25
    Hosté v plném počtu při zkrácené přesilovce hned zahrozili. Ránu Hrona od modré čáry vyrážel brankář Sigmund nad horní tyčku. Neměl přitom úplně lehkou pozici, měl trochu zakrytý výhled.
     
    53:00
    Hosté po brodském vyhození získali puk a už se tlačí do útočného pásma.
     
    53:27
    Hraje se už 5 na 5. Hra je přerušena, buly proběhne v brodském pásmu.
     
    53:48
    Sešívaní jsou teď hodně střelecky aktivní. Marná sláva, pálí o sto šest, ale zatím mají značně vychýlenou mušku. Puky létají kolem brodské brány.
     
    54:12
    Dráv vypálil od modré čáry, ale ranou na přední tyč si na brankáře Sigmunda, který puk ukryl v náruči, nepřišel. Bruslařům už hodně rychle utíká čas na vyrovnání.
     
    54:40
    Domácí získali kotouč a rychle přesunuli děj hry k bráně soupeře.
     
    55:02
    Slavia si počíná i nadále v zadních řadách nesmírně zodpovědně a koncentrovaně. Havlíčkobrodští hráči se snaží vyvinout tlak na brankáře Pittra, ale nemohou se dostat k zakončení.
     
    55:20
    Slavia přesunula děj hry k brankáři Sigmundovi, kterého však nedokázala ohrozit. Rána od modré čáry postrádala přesnost a o notný kus minula brodskou bránu.
     
    55:49
    Slavia si i nadále počíná v zadních řadách hodně obezřetně. V těchto chvílích hraje přesně to, co jí stačí. Zodpovědně střeží vlastní pásmo a posouvá při každé možnosti puky do brodského pásma.
     
    56:32
    Pražané se hrnuli v hojném počtu do útočného území. Nakonec je zastavil hvizd sudího kvůli postavení mimo hru.
     
    56:49
    Havlíčkův Brod získal chvíli po vhazování puk, znovu si však nedokázal poradit s kompaktním blokem Slavie na modré čáře.
     
    57:14
    Sražená rána ze strany skončila v ochranné síti. Buly proběhne v pásmu hostů. Brodští fanoušci si hlasitě žádají vyrovnávací gól.
     
    57:40
    Kudrna obdržel přesnou dlouhou nahrávku na útočnou modrou čáru a snažil se hru rychle přesunout zleva doprava na najíždějící spoluhráče. Bez úspěchu. Puk zachytili hosté.
     
    58:24
    Domácí drží útočné pásmo, ale o puk stále bojují. Nemohou tak ani zkusit hru v šesti bez brankáře.
     
    58:41
    Skoupý se prohnal po pravém křídle kolem brodských hráčů jako vítr a vypálil. Brankář Sigmund utěsnil prostor u bližší tyčky a přerušil hru.
     
    58:55
    Domácí nahodili puk dopředu, ale první u něj byli hosté a nahodili puk dopředu.
     
    59:10
    Havlíčkův Brod aktivně napadá rozehrávku Slavie.
     
    59:24
    Kutlvašr dostal nahrávku na modrou čáru a okamžitě střílel. Mířil však hodně nad horní tyčku.
     
    59:53
    Domácí ztratili puk ve středním pásmu. Tohle pro ně vypadá hodně zle.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Hodně skoupé utkání na góly rozhodla jediná trefa, a to útočníka Slavie Viktora Štípka, který rychlou a přesnou dorážkou využil dlouhou přesilovku 5 na 3. Domácí hokejisté sice bojovali ze všech sil, ale na skvěle fungující obranu soupeře dnes prostě nenašli účinný recept. Sluší se dodat, že hosté jim moc šancí dnes opravdu nedovolili. Sešívaní tak dnes naprosto zaslouženě v Kotlině zvítězili fotbalovým výsledkem 1:0 a odvážejí si domů všechny tři body. Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný víkend! Zároveň si vás dovoluji pozvat na sledování zítřejších on-line přenosů. Od 13:30 v Kotlině vyzve dorost Bruslařů Tábor a A-mužstvo od 17:00 čeká zápas s Kopřivnicí. Na shledanou! (21:56:40)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 27. Štípek (Tichý)


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Kukeně) – Zych (C), Vaněček, Besmák (A), Kuchta, Topol, Kutlvašr, Bezpalec – Coufal, Kuprijanov, P. Hrdlička – Janko, Holenda (A), Krejčí – Mach, Trejbal, Kudrna – Jeletz, Niederhafner, Routa
    Trenér: Václav Adam

    HC Slavia Praha: Pittr (Hodic) – Kluch (C), Stejskal, Kulinič, Kříženecký, Hron, Dráb, J. Hrdlička (A) – Skoupý, Fibigr, Štípek, Šachl, Jokl, Tichý (A), Holanik, Rejna, Dobner, Kvasnička, Hasman, Vosmík
    Trenér: Vladimír Machulda

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Jiří Roupec, Patrik Augusta
    bahis siteleri