Vsetín – HK MD Šumperk 3:4 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Slavia 0:1 (kon.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
3:4 (1:0, 2:2, 0:1 - 0:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Pátek 30.09.2022, 19:15 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 6. kolo
Partner:
     
    60:46
    Mladí Draci právě vstřelili branku! A je dokonáno. Šumperk využil přesilové hry. A veze z dnešního zápasu 2 body. Vítězství vystřelil PETR ŠEVČÍK. Asistence: Milan Křivohlávek a Tomáš Minařík.
     
    44:50
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Minařík se dostal s pukem do pásma, kde domácí obránce zakopl, a tak šli Šumperští do přečíslení dva na jedna. Minařík přihrál TOBIASI TOMĚŠOVI, který vypálil ránu jako z děla a je srovnáno – 3:3. Asistence: Tomáš Minařík
     
    37:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zmatek na brankovišti, nakonec je puk v šumperské síti, tohle asi ani nemohlo dopadnout jinak, protože nekoordinovaný Ryšavý nemohl zasáhnout a hostující hráči nebyli tolik důrazní. Autorem branky Vsetína MATĚJ JUREK. Asistence: Lukáš Stodůlka a Tomáš Fencl
     
    35:37
    Vsetín právě vstřelil branku! Domácí využívají dvojnásobné přesilovky a srovnávají stav zápasu. Ryšavý neviděl vůbec nic, jelikož před ním stála hradba z těl protihráčů a spoluhráčů a MAREK MELENOVSKÝ nakonec zacílil přesně za záda šumperského gólmana. Asistence: Tobiáš Mošnička.
     
    30:38
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Šumperk otáčí zápas na svou stranu. Křivohlávek postupoval do útočného pásma, spadl, ale jakmile se dostal zpět na nohy zacílil z poměrně velké dálky do prostoru nad ramena a Tkadlec kapituloval. 2:1 pro hosty. Bez Asistence.
     
    27:09
    Mladí Draci právě vstřelili branku! To byla akce z holí hostů! Měl být pískán faul a Mladí Draci měli mít výhodu přesilové hry. Minařík zkušeně podržel kotouč v útočném pásmu, následně jej poslal Compelovi, který našel na hrotu brankoviště postaveného MIROSLAVA SLOVÁČKA. Ten se s ničím nepáral a vymetl všechny pavučinky v Tkadlecově bráně. Je srovnáno 1:1: Asistence: Marek Compel a Tomáš Minařík.
     
    02:13
    Vsetín právě vstřelil branku! Domácí jdou po první akci kupředu do vedení. Juráň to zkoušel sám, dostal se před hostující beky a následně chtěl vystřelit, jeho pokus byl zblokován hostujícími beky, ale na dorážku MARTINA JANÍČKA, už si nepřišli ani oni a ani gólman Ryšavý, Asistence: Matěj Juráň a Ondřej Fojtík.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 3. Janíček (Juráň, Fojtík), 36. Melenovský (Mošnička), 38. Jurek (Stodůlka, Fencl) – 28. Slováček (Compel, Minařík), 31. Křivohlávek, 45. Tomeš (Minařík), 61. Ševčík (Křivohlávek, Minařík)


    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Janura), Hamřík, Mojžíš, Zedek, Mošnička, Fojtík (C), Šedlbauer, Mlčoch – Dudín, Janíček (A), Stodůlka, Heinrich, Melenovský, Koláček, Rigo, Fencl, Jurek, Juráň.
    Trenér: Jan Dědek

    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Stránský) – Minařík (C),Cekr, Mudrák, Netolický (A), Šlahora, Compel, Křivohlávek (A) – Kučera, Tomeš, Šenk, Slováček, Křemen, Lichner, Slabý, Ševčík, Najman, Izák, Szabó, Haas.
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Tomas Šico — Pavel Mikšík, Tomáš Kučera
    thejrc.org