Česko – IPH Team 2:3 (kon.) | USA – Kanada 4:0 (kon.)
konec
USA
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Kanada
Pátek 30.09.2022, 19:00 • RT TORAX Arena, Poruba • International Para Hockey Cup • Finále
Partner:
    41:25 GROVE - 4:0
     
    41:25
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Kanaďané to zkusili bez brankáře, ale tento risk jim nevyšel, protože přes celé kluziště trefil prázdnou bránu NOAH GROVE. Bez asistence.
    34:23 FARMER - 3:0
     
    34:23
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané přidávají další gól! Po neúspěšné ráně Wallaceho se k volnému puku dostal DECLAN FARMER, zbavil se dvou beků a efektní kličkou překonal kanadského brankáře. Asistence: Travis Dodson a Malik Jones.
    27:53 WALLACE - 2:0
     
    27:53
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    V přesilovce zvyšují Američané svůj náskok. Na levé straně zůstal sám JACK WALLACE, který poté tvrdou ranou skóroval přesně pod břevno. Asistence: Declan Farmer a Brody Roybal.
    05:22 PAULS - 1:0
     
    05:22
    Spojené státy právě vstřelily branku! Woodke a JOSH PAULS se vydali do úniku. Woodke pak přihrál před odkrytou branku právě Paulsovi, který dostal puk do branky. Asistence: John Woodke a Rob Easley.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 6. Pauls (Woodke, Easley), 28. Wallace (Farmer, Roybal), 35. Farmer (Dodson, Jones), 42. Grove


    USA: La Marre (McCoy) – Dequebec, Wallace, Pauls, Eustace – Roybal, Dodson, Bolton, Woodke, Easley, Musselman, Zych, Farmer, Jones, Witkowski, Grove, Misiewicz, McKee.
    Kanada: Kingsmill (Rietveld, Huneault) – Crane, Henry, Leblanc, Kovacevich, Armstrong – Dunn, Lavin, McGregor, Smith, Boily, Cozzolino, Auclair, Hickey, Swafford, Messaoudi, Jacobs-Webb, Halbert, Leliévre

    Rozhodčí: Rapák – Rundström, Vaněk
    thejrc.org