Přerov – Pardubice B 4:3 (po pr.) | Slavia – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Kolín – Frýdek-M. 2:5 (kon.)
Sokolov – Vsetín 3:2 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 5:3 (kon.) | Třebíč – Zlín 2:1 (kon.)
Prostějov – Šumperk 5:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Berani Zlín
Sobota 01.10.2022, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Fenomenální zákrok Daniela Hufa! Třebíč jela 3 na 1, Ladislav Bittner dostal puk před úplně prázdnou klec, vyčapal jej však zlínský brankář!
     
    58:20
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Antonín Honejsek – 2 min., podrážení.

    Hloupá chyba Antonína Honejka jenž povalil soupeře těsně za modrou. Zlínský centr se hodně zlobí, nicméně jedno je jasné. Zlínská šance na body se smršťuje na minimum...
     
    45:00
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tenhle gól si Daniel Huf za rámeček nedá! Ex-zlínský ANTONÍN BOŘUTA si najel levým křídlem a přes obránce vystřelil, kotouč se překvapivě zastaví až v síti – 2:1. Asistence: Ladislav Bittner.
     
    42:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Michal Gago podstoupil za brankou ostrý souboj, který vyhrál a poslal na Bedřicha Köhlera. Köhler jen předal do mezikruží kde byl nikým nehlídán JAKUB ILLÉŠ a zlínská "42" se nemýlila – 1:1. První Illéšův gól ve žlutomodrém dresu. Asistence: Bedřich Köhler a Michal Gago.
     
    35:52
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Jakub Illéš – 2 min., hákování.
     
    34:27
    Miroslav Holec se uvolnil na levém křídle a prokousal s až ke střele! Puk ještě poskakoval brankovištěm, Michal Vodný jej ale do brány nedoklepl. Nicméně další tutovka!
     
    32:59
    Kotouč se po střele z pravého kruhu odrazil od Daniela Hufa k úplně volnému Davidu Michalčukovi, jenž ale skákající kotouč nedokázal zpracovat a do zcela odkryté sítě jej tak nezamete.
    25:55 Ladislav BITTNER - 1:0
     
    25:55
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle bylo rychlé! Antonín Bořuta viděl, že by to střelou od modré mohlo vyjít, srovnal si puk na holi a vystřelil. Do dráhy střely ještě sáhl LADISLAV BITTNER a Třebíč dává důležitý první gól! Asistence: Antonín Bořuta.
     
    25:48
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Jan Bartko – 2 min., nedovolené bránění.
     
    25:30
    Václav Krliš poodstoupený v mezikruží! Domácí forvard nikým nehlídán vypálil, Huf vyráží.
     
    24:21
    Václav Krliš dostal puk zpoza brány, kde jeden z třebíčských vyhrál souboj a hned pálil. Daniel Huf opět podržel svůj tým, obrana Zlína teď hoří jak papír..
     
    23:08
    Další tutovka! Jan Bartko udělal chybu na modré a Třebíč jela 3 na 2! Kotouč se nejprve dostal od Matěje Nováka na střed, následně zadovkou až na pravý kruh kde byl Filip Kovář úplně sám! Vyčapal jej Daniel Huf.
     
    21:12
    Obrovská šance! Matyáš Svoboda využil okénka ve zlínské obraně, od Vodného dostal puk a mohl pálit! Výtečným reflexem a zakročením lapačkou se prezentoval Daniel Huf!
     
    11:15
    Ladislav Bittner má šikovné ruce! Domácí lídr se projel obranou soupeře, nakonec to ale přehnal když hledal před prázdnou bránou Dočekala. Je po šanci..
     
    08:24
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    David Michalčuk – 2 min., podrážení.
     
    07:51
    Kotouč z ničeho nic vyplaval na v mezikruží poodstoupeního Davida Michalčuka který pálí, svým betonem zaskvěl se Daniel Huf!
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 26. Bittner (Bořuta), 45. Bořuta (Bittner) – 43. Illéš (Köhler, Gago)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Bořuta, Tureček, Doudera, Hunkes, Forman, Poizl, Furch, Kovář – Dočekal, Bittner, Meluzín – Holec, Vodný, Svoboda II – Krliš, D. Michálek, Ferda – Michalčuk, Mat. Novák.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Berani Zlín: Huf – Bartko, M. Novotný, Husa, Zbořil, Gazda, Suhrada, Talafa – Gago, Kindl, Mrázek – Pospíšil, Honejsek, Ondráček (A) – P. Sedláček, Hejcman, Frömel – Köhler (C), Chludil, Illéš.
    Trenér: Rostislav Vlach

    Rozhodčí: Hucl, Grygera – Polák, Roupec
    thejrc.org