Zlín – Mountfield HK 2:1 (kon.) | Olomouc – Pardubice 4:5 (po pr.) | HC Litvínov – Kometa Brno 4:5 (kon.)
Plzeň – Mladá Boleslav 1:2 (1:2 po s.n.) | Vítkovice – Třinec 2:3 (kon.) | K. Vary – Jihlava 5:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Mountfield HK
Sobota 01.10.2022, 12:00DHL Extraliga juniorů • 10. kolo
Partner:
     
    59:48
    Matěj Beneš a jeho zadovka, kotouč jen o několik milimetrů minul pravou tyč. Málek už se přesouval, kdyby kotouč mířil do brány nechytil by jej...
     
    59:20
    Adam Laciga mohl rozhodnout, projel až do pásma, zakýval rameny a vystřelil. Trefuje beka a teď se na sebe hodně zlobí...
     
    59:10
    Hostující brankář peláší na střídačku.
     
    57:13
    Na pravou tyč si teď najížděl úplně volný Lukáš Král, Matěj Beneš, ale volí z druhé strany střelu. Kdo ví, možná to byl pokus odrazit kotouč o Málka na hůl hostující "22", každopádně Berani teď měli štěstí, soupeř jejich díru v obraně nepotrestal.
     
    51:55
    Vito Idžan teď šel hodně ostře do brány! Domácí brankář ses schoulil před čáru a zuby nehty držel. Puk do sítě neprojde, je přerušeno.
     
    46:32
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Martin Holba – 2 min., sekání.

    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Michal Beneš – 2 min., nedovolené bránění.
     
    40:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani vedou! Patrik Nábělek to na modré měl na střelu, pozici si vylepšil sjetím na osu a vypálil. Na brankovišti hrál výborně LUKÁŠ HEŠ, jenž puk usměrnil mezi tři tyče, Kasal neměl nárok – 2:1. Asistence: Patrik Nábělek a Richard Marek.
     
    38:05
    I Tomáš Málek dokáže podržet svůj tým! Michal Beneš se dostal do dobré pozice za modrou, zkusil stahovačku, ta mu vyšla a najednou byl u brány. Zuby si hostující forvard vylámal na gólmanovi ve žlutomodré. Neujala se ani dorážka.
     
    32:10
    Fenomenální Jan Kasal! Už se zdálo, že domácí soupeře přehráli, z dálky si pro puk dojel Matyáš Dědek, jenž chtěl z mezikruží trefit v podstatě prázdnou klec. Hradecký brankář se prezentoval tygřím skokem a puk lapil! Výtečný zákrok.
     
    30:00
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Michal Beneš – 2 min., faul kolenem.
     
    28:37
    Patrik Nábělek podruhé! Zlínský obránce tentokrát operoval na pravé tyči odkud chtěl zamést za Kasala. Kotouč se projel brankovištěm, ale v síti neskončil. Neujal se ani podobný pokus z druhé strany.
     
    27:56
    Tohle byla šance! Kapitán Patrik Nábělek si z pozice obránce sjel až těsně k bráně odkud dorážel! Kotouč letí nad bránu.
     
    26:55
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Matěj Giesl – 2 min., podrážení.
     
    20:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Parádní start pro hosty! Lukáš Král vedl průnik obranou Zlína, Tomáš Málek se natáhl na čáře a špičkou betonu výborně vykopl puk. Ten se ale odrazil zpět na modrou kde číhal MICHAL BENEŠ, jeho střela mezi betony už byla přesná. Vyrovnáno – 1:1. Asistence: Matěj Beneš a Lukáš Král.
     
    17:53
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Martin Hrbek – 2 min., držení.
     
    17:02
    Mohlo být vyrovnáno! Matěj Beneš nabral slušnou rychlost na levém křídle a za chvíli z toho byla dokonce možnost 2 na 1, přidal se totiž ještě Lukáš Král. Právě Král dostal přihrávku přesně na hůl, Málek se ale položil a dovolil soupeři trefit jen boční síťku.
     
    15:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    To je radosti! ADAM BURIAN dostal opět možnost z dálky vypálit, srovnal si kotouč a opravdu náramně trefil, před Kasalem navíc byla slušná clona. Berani po zásluze vedou – 1:0. Asistence: Adam Hamrla a Matyáš Dědek.
     
    13:45
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Šimon Táboský – 2 min., krosček.
     
    11:08
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Matěj Novotný – 2 min., podrážení.
     
    03:56
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Adam Laciga – 2 min., podrážení.
    GSA

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 16. Burian (Hamrla, Dědek), 41. Heš (Nábělek, Marek) – 21. Beneš (Beneš, Král)


    Berani Zlín: Málek (Synek) – Burian, Nábělek, Hamrla, Špaňhel,, Zavřel, Velikovský, Kráčalík – Kaláč, Holba, Babulík, Holba, Dědek, L. Heš, Marek, Matúšú, Laciga, Čechmánek, Ramert
    Trenér: Luboš Jenáček

    Mountfield HK: Kasak (Tichý) – Boukal, Táborský, Hrbek, Havlíček, Hušek, Pelda – Giesl, Prášek, Vencl, Nevšímal, Matěj Beneš, Novotný, Klíma, Kopecký, Idžan, Brožek, Král, Michal Beneš
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    Rozhodčí: Kubičík, Cabák – Gebauer, Rožánek
    thejrc.org