Zlín – Mountfield HK 2:1 (kon.) | Olomouc – Pardubice 4:5 (po pr.) | HC Litvínov – Kometa Brno 4:5 (kon.)
Plzeň – Mladá Boleslav 1:2 (1:2 po s.n.) | Vítkovice – Třinec 2:3 (kon.) | K. Vary – Jihlava 5:1 (kon.)
po prodl.
HC Olomouc
4:5 (1:1, 1:2, 2:1 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 01.10.2022, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • 10. kolo
Partner:
     
    61:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je konec! Pardubice využívají přesilovku a připisují bonusový bod do tabulky. Adrian Gromadzki nabil VOJTĚCHU TVRDÍKOVI, který ránou nad Nowakův beton rozhodl o dnešním vítězi.
     
    48:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice opět vyrovnávaní! Mykyta Sydorenko našel ADAMA FIALU mezi kruhy a ten střelou pod horní víko vrátil Pardubice do zápasu. Asistence: Mykyta Sydorenko.
     
    47:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci otáčí skóre! RADIM HRADIL se při závaru před pardubickou bránou nejlépe zorientoval a dorazil hrací předmět za záda bezmocně ležícího Matěcha. Asistence: Matyáš Fasner a Jan Kučera.
     
    45:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je opět vyrovnáno! ADAM TOMIGA se na modré čáře napřáhnul a tvrdou ránou propálil pardubického brankáře, jenž na jeho projektil nedokázal ani zareagovat. Asistence: Marek Matašovský.
     
    38:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc využívá první přesilovku! Po kombinaci se puk dostal k RADIMU HRADILOVI, ten nenápadnou střelou z ostrého úhlu na levé straně procedil kotouč za záda Matěcha. Asistence: Michal Tomeček a Šimon Groch.
     
    24:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po zmatku před olomouckou svatyní se k dorážce poskakujícího puku před Nowakem dostal VOJTĚCH TVRDÍK, který pouze hrací předmět usměrnil do olomoucké sítě. Asistence: Tadeáš Kalužík a Pavol Štětka.
     
    21:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo se ve vlastním oslabení dostalo do útoku, MATĚJ KLOZ překvapil Nowaka skrytou střelou. Olomouckému brankáři puk vypadl z výstroje a pomalu se dokutálel za brankovou čáru. Přijíždějící obránce Mory ho už nestačil včas vytáhnout. Asistence: Pavol Štětka a Daniel Burda.
     
    19:49
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Rozjetý Kloz vyslal z rohu kluziště perfektní pas na RADKA TOMASE, ten svou střelu z první přesně poslal k levé tyči Nowakovy klece. Bod za asistenci si připisuje Matěj Kloz
     
    01:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po nastřelené tyči se Hanáci přece jenom zmocnili kotouče, Patrik Janech našel osamoceného MARKA MATAŠOVSKÉHO mezi kruhy a ten střelou do horních pater brány otevřel skóre utkání. Asistence: Patrik Janech a Tobiáš Kuchta.
    Marken.cz

    Michal Jonáš

    Branky a nahrávky: 2. Matašovský (Janech, Kuchta), 39. Hradil (Tomeček, Groch), 46. Tomiga (Matašovský), 48. Hradil (Fasner, Kučera) – 20. Tomas (Kloz), 22. Kloz (Štětka, Burda), 25. Tvrdík (Kalužík, Štětka), 49. Fiala (Sydorenko), 62. Tvrdík (Gromadzki)


    HC Olomouc: Nowak (Frgál) – Groch, Tomiga, Sedláček, Panáček, Kočí, Drábek – Tomeček (A), Belan, Kusak – Janech, Adam, Havel – Hradil, Matašovský, Kučera (C) – Fasner (A), Kuchta, Pigl
    Trenér: Karel Beran

    HC Dynamo Pardubice: Matěcha (Červinka) – Bárta, Koudelka, Švec, Rájek, Tvrdík, Chabada (A), Helikar, Vachun – Burda, Sydorenko, Štětka (A) – Fiala, Novotný, Kloz (A) – Kalužík, Tomas, Gromadzki
    Trenér: Jiří Malinský

    Rozhodčí: Obadal, Vrba – Vašíček, Smetková
    thejrc.org