Vsetín – Třemošná 4:5 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
VHK ROBE Vsetín
4:5 (0:1, 1:2, 3:1 - 0:0)
HC Meteor Třemošná
Sobota 01.10.2022, 16:30 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 14. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Meteor Třemošná.
    Autorem vítězné branky je TOMÁŠ NEUHAUSEL.
     
    61:58
    Drozd se k zakončení nedostal a byl od kotouče tvrdě odstaven. Jenže přesilovku uvidíme na druhé straně. Štulc při dobruslování kotouče upadl. Hladoník jel v těsném závěsu za ním, ale nedotkl se jej nijak výrazně, přesto dostává dvouminutový trest.
     
    58:58
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Risk bez brankáře se vyplatil! MATYÁŠ BARTONĚK vystřelil od modré a do trajektorie jeho pokusu vložilo hokejku hned tři hráči Vsetína. Nakonec však žádná z nich kotouč netečovala a Bartoněk se může radovat z druhého důležitého gólu v utkání. Asistence: Marek Stodůlka.
     
    55:05
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Kačena – 2 min., podrážení.
     
    54:47
    Úplně stejná situace byla k vidění na druhé straně. Ostrčil ale střelou k levé tyči soupeřova gólmana nepřekonal.
     
    54:14
    Třemošná právě vstřelila branku!
    To ovšem neplatí o akci DANIELA KŘEPELA, který se prosmýkl mezi dvěma hráči Vsetína a kličkou a zakončím kolem levého betonu kompletuje hattrick. Asistence: Šimon Matoušek, Lukáš Lédl.
     
    50:32
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Capil – 2 min., sekání.
     
    46:57
    Hosté ztratili kotouč, který pomalu klouzal ven z útočného pásma. To by tolik nevadilo, kdyby Drozd právě v tu chvíli neopouštěl trestnou lavici. Přečíslení dva na jednoho zachránil vracející se Holý.
     
    44:53
    Vsetín jde do čtyř. Meteor je zdá se dvěma rychlými góly Vsetína zaskočen, takže teď má šanci vrátit se zpátky do hry.
     
    41:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A teď se role vyměnily. Filip Kovář zavezl kotouč do útočného pásma, kde nahodil do předbrankového prostoru. Tam byli nejen jeho dva spoluhráči, ale také čtyři hráči Třemošné. Od dvou hokejek se puk odrazil až k TOBIÁŠI OSTRČILOVI, který ve skrumáži zakončil k volné pravé tyči. Je vyrovnáno. Asistence: Matyáš Batoněk, Filip Kovář.
     
    40:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští začínají ve stylu i druhou třetinu. Tobiáš Ostrčil využil chybu v rozehrávce Třemošné a u mantinelu získal kotouč, který poslal na FILIPA KOVÁŘE. Ten se sám před brankářem nemýlil a střelou nad lapačku dává kontaktní branku. Asistence: Tobiáš Ostrčil.
     
    39:21
    Ze situace dva na dva se najednou stala akce jeden na nikoho, když Křepel vybídl přihrávkou přes bránícího Hladoníka svého spoluhráče Matouška. Ten zakončoval nad levý beton, ale Kroupa si tento prostor pohlídal.
     
    37:09
    Za vsetínským brankářem zvonila tyč. Následně musela obrana VHK hasit další šanci, kterou zastavila až na hranici brankoviště. Hraje se hodně rychle a v posledních minutách mají více šancí hosté.
     
    34:21
    Přichází také první vyloučení pro vsetínské barvy. Hráči budou potrestání za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Drozd.
     
    33:09
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Štulc – 2 min., faul loktem.
     
    31:06
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Kubový – 2 min., sekání.
     
    30:53
    Sám se před brankářem hostů ocitl Kovář, ale svou individuální akci neproměnil. Po střele Marka Stodůlky od modré čáry je hra přerušena, protože Houdek ukrývá kotouč ve své lapačce.
     
    28:14
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná:
    Kubový – 2 min., krosček.
     
    26:37
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Třemošná se dostává dostává do dvoubrankového vedení. Ve zmatku okolo vsetínské branky se jako první zorientoval Daniel Křepel, který u pravé tyče našel přihrávku Lukáše Lédla. Křepel kotouč postrčil směrem na durhou stranu brankoviště, kde už stál JAKUB KAČENA, který puk uklidil za přemísťujícího se gólmana. Asistence: Daniel Křepel, Lukáš Lédl.
     
    21:29
    Třemošná právě vstřelila branku! Ale Třemošná to nenechává bez odpovědi. Hyťha vystřelil od modré čáry, jeho pokus se zastavil o Kroupovy betony, ale ještě než stihl vsetínský brankář kotouč přikrýt, ujal se jej DANIEL KŘEPEL, který tak skóruje podruhé v zápase. Asistence: Martin Hyťha, Šimon Matoušek.
     
    20:32
    Vsetín právě vstřelil branku! MATYÁŠ BARTONĚK skóruje po chybě hostujícího obránce Štulce. Ten ztratil kotouč ve středním pásmu, čehož se Bartoněk okamžitě ujal. Vsetínský obránce prošel útočným pásmem a přehodil Houdkův levý beton. Asistence: Bez asistence.
     
    11:39
    Po akci Vsetína přišla menší potyčka v předbrankovém prostoru. Na trestnou lavici odchází Drábek a Hyťha, oba dostávají menší trest za hrubost. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    11:26
    Valaši se ocitli ve velké šanci. Ostřížek našel Miklase, který z první pálil k odkryté pravé tyči. Brankář Třemošné se stačil včas přemístit a puk vyrazil. Následně se k odraženému kotouči dostal dostal ještě Drábek, ale ani on Houdka nepřekonal.
     
    07:18
    Třemošná právě vstřelila branku! A do vedení se dostávají hosté. Lukáš Lédl vybídl v mezikruží stojícího DANIELA KŘEPELA, který kotouč lehce nesměroval do levého horního rohu vsetínské branky. Asistence: Lukáš Lédl.
     
    06:20
    Hladoník před se před kruhy vymanil ze sevření hostujících obránců a ocitl se sám před gólmanem. Neměl moc času na rozmýšlení, a tak pouze jednoduše vystřelil. Trefil připraveného Houdka.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 21. Bartoněk, 41. Kovář (Ostrčil), 42. Ostrčil (Bartoněk, Kovář), 59. Bartoněk (Stodůlka M.) – 8. Křepel (Lédl), 22. Křepel (Hyťha, Matoušek), 27. Kačena (Křepel, Lédl), 55. Křepel (Matoušek, Lédl), rozh. náj. Neuhausel

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Křepel (MTT)
    1:0   Bartoněk (VSE)
    2. série:
    1:1   Fehér (MTT)
    1:1   Kovář (VSE)
    3. série:
    1:2   Neuhausel (MTT)
    1:2   Drábek (VSE)
    4. série:
    1:2   Kačena (MTT)
    1:2   Stodůlka M. (VSE)
    5. série:
    1:2   Kubový (MTT)
    1:2   Ostřížek (VSE)


    VHK ROBE Vsetín: Kroupa (Cegliňski) – M. Stodůlka, Kotrla, D. Stodůlka, Zeťák, Kučný, Sadílek – Matějová, Drábek, Ostřížek, Miklas, Ostčil, Žárský, Bartoněk, Capil, Kovář, Drozd, Hladoník.
    Trenér: Jiří Weintritt

    HC Meteor Třemošná: Houdek (Maňas) – Šnajdr, Holý, Štulc, Šimon, Smolek – Křepel, Matoušek, Fehér, Hyťha, Kubový, Kubica, Neuhausel, Lédl, Kačena, Jurčík.
    Trenér: Martin Barčák

    Rozhodčí: Hykel — Tvrdý, Voznička
    bahis siteleri