Sparta – K. Vary 4:5 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kladno 4:0 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
Pardubice – Motor ČB 6:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 5:4 (5:4 po s.n.) | Třinec – Liberec 3:4 (po pr.)
Litvínov – Mountfield HK 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
4:5 (1:0, 1:2, 2:2 - 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 02.10.2022, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:40
    Tak pozor, na trestnou lavici odjel Miroslav Forman (SPA) s Michalem Plutnarem (KVA), kteří vyfasovali "dvojku" za hrubost. Dalším vyloučeným hráčem je Vladimír Sobotka (SPA), který se provinil napadením.
     
    48:51
    Sparťané svou přesilovou hru nevyužili a vzápětí se budou bránit! Sudí vylučují ze hry Miroslava Formana (SPA), který se provinil hákováním.
     
    46:48
    Na trestnou lavici tentokrát usedne Lukáš Pulpán (KVA), který vyfasoval od rozhodčích dvě minuty za podrážení. Sparta bude hrát po komerční pauze přesilovou hru.
     
    41:49
    Hosté se snaží být aktivní a jsou odměněni, jelikož na trestnou lavici usedl domácí obránce Martin Jandus (SPA) za držení. Vary hrají přesilovou hru.
     
    32:55
    Bude se vylučovat a sparťané si zahrají klasickou početní výhodu. Na trestnou lavici tentokrát zavítal Jozef Baláž (KVA), který odpyká trest za napadání rozhodčích.
     
    24:26
    Sparťanský obránce Milan Jurčina (SPA) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za sekání a už sedí na lavici hanby. Hosté pokračují v přesilovce.
     
    22:24
    Bude se vyučovat a hosté si zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl domácí Ostap Safin (SPA), jenž jede odpykat trest za příliš mnoho hráčů.
     
    18:13
    Dominik Simon se neprotáhl do útočného pásma před tři protihráče a bude se vylučovat. Na trestnou lavici usedl za sekání útočník Jiří Černoch (KVA).
     
    14:06
    Ne, omlouvám se. Jedná se o vzájemné vyloučení. Na straně domácích je to obránce Ondřej Mikliš (SPA) a na straně hostí Petr Koblasa (KVA).
     
    13:43
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Roman Horák – 2 min., nedovolené bránění.
     
    13:37
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Martin Kohout – 2 min., hákování.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 15. Němeček (Kaše), 32. Řepík (Sobotka, Horák), 51. Němeček (Forman, G. Thorell), 60. Krejčík (Tomášek, Sobotka) – 26. O. Beránek (Plutnar), 27. Havlín (Redlich, Pulpán), 46. Černoch (Kohout, Plutnar), 54. Rachůnek (Hladonik), 63. Koblasa (Bernad)


    HC Sparta Praha: J. Kovář (Kořenář) – Graňák, Krejčík, Polášek (A), Mikliš, Němeček, Jandus, Jurčina – Sobotka (A), Horák, Řepík (C) – Safin, Tomášek, Kaše – D. Simon, G. Thorell, E. Thorell – Forman, Vitouch, Přibyl.
    Trenér: Pavel Patera

    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Lukeš) – Bartejs, Plutnar (A), Bernad, Dlapa, Havlín, Pulpán, Rohan – Rachůnek (A), Gríger, Hladonik – Koblasa, Černoch, Kohout – O. Beránek, J. Baláž, Redlich – Jiskra, Vondráček (C).
    Trenér: David Bruk

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Svoboda, Špůr

    Diváci: 7 345
    thejrc.org