Sparta – K. Vary 4:5 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kladno 4:0 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
Pardubice – Motor ČB 6:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 5:4 (5:4 po s.n.) | Třinec – Liberec 3:4 (po pr.)
Litvínov – Mountfield HK 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
4:5 (1:0, 1:2, 2:2 - 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 02.10.2022, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (18:28:12)
     
    Máme dobojováno! Vítěznou branku si připsal na své konto útočník Petr Koblasa, jenž svou střelou mířil přesně a zajistil Varům bonusový bod navrch. Sparťané se tentokrát musí spokojit s bodem.
     
    Konec zápasu.
    62:05 Petr KOBLASA - 4:5
     
    62:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Zrovna jsem to přivolal, máme hotovo! Bernad předal kotouč PETRU KOBLASOVI, který téměř z nulového úhlu překvapil brankáře Kováře. Energie vítězí. Asistence: David Bernad.
     
    61:39
    Hosté jsou zatím v prodloužení aktivnější a nepůjčují kotouč svému soupeři. Sparťané jsou však zatím připravení a nepouští Vary do bezpečných pozic.
     
    60:50
    Máme za sebou téměř minutu a nikdo z týmů se zatím do žádné velké příležitosti nedostal. Kovář musel řešit jednu ránu z hostující strany, kterou zneškodnil.
     
    60:20
    Michal Plutnar si sebral kotouč a zacouval za svou brankou. Energie rozjíždí svůj útok zpoza vlastní klece. Sparťanská trojice raději couvá do obranného pásma.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Vše je připraveno, jdeme na prodloužení.
     
    Ve třetí třetině jsme viděli celkem čtyři branky, dvě na každé straně. Energie byla několikrát blízko třem bodům, ale v samotném závěru poslal utkání do prodloužení obránce Jakub Krejčík. Kdo bude v prodloužení úspěšnější?
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:53
    Mohlo to být ještě zajímavé! Nejprve nepřesně střílel Rachůnek a posléze z úniku netrefil branku útočník Vitouch. Závěr je tady v O2 areně opravdu hektický.
    59:29 Jakub KREJČÍK - 4:4
     
    59:29
    Sparta právě vstřelila branku! Velký tlak Pražanů nakonec končí gólem! JAKUB KREJČÍK vyslal prudkou ránu od modré čáry, která se zastavila až v karlovarské síti. Máme vyrovnáno a zřejmě uvidíme prodloužení. Asistence: David Tomášek, Vladimír Sobotka.
     
    58:50
    Krejčík kombinoval na jedné straně s Tomáškem, na straně se Sobotkou, ale sparťané se zatím nemohou dostat k pořádnému zakončení. Čas se krátí.
     
    58:26
    Poslední dvě minuty třetí třetiny! Energie nyní vyhodila kotouč na zakázané uvolnění a sparťané posílají na led šestého hráče.
     
    57:52
    Sparťané už hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše a mohou se soustředit na útočení. Karlovarští hokejisté už jen pečlivě brání svou svatyni.
     
    57:17
    Karlovarští hokejisté se dostali k několika nebezpečným střelám včetně jedné rány z pravé strany kluziště, ale Kovář zatím bezchybný. Hra pokračuje dál.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 15. Němeček (Kaše), 32. Řepík (Sobotka, Horák), 51. Němeček (Forman, G. Thorell), 60. Krejčík (Tomášek, Sobotka) – 26. O. Beránek (Plutnar), 27. Havlín (Redlich, Pulpán), 46. Černoch (Kohout, Plutnar), 54. Rachůnek (Hladonik), 63. Koblasa (Bernad)


    HC Sparta Praha: J. Kovář (Kořenář) – Graňák, Krejčík, Polášek (A), Mikliš, Němeček, Jandus, Jurčina – Sobotka (A), Horák, Řepík (C) – Safin, Tomášek, Kaše – D. Simon, G. Thorell, E. Thorell – Forman, Vitouch, Přibyl.
    Trenér: Pavel Patera

    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Lukeš) – Bartejs, Plutnar (A), Bernad, Dlapa, Havlín, Pulpán, Rohan – Rachůnek (A), Gríger, Hladonik – Koblasa, Černoch, Kohout – O. Beránek, J. Baláž, Redlich – Jiskra, Vondráček (C).
    Trenér: David Bruk

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Svoboda, Špůr

    Diváci: 7 345
    thejrc.org