Sparta – K. Vary 4:5 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kladno 4:0 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
Pardubice – Motor ČB 6:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 5:4 (5:4 po s.n.) | Třinec – Liberec 3:4 (po pr.)
Litvínov – Mountfield HK 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
3:4 (2:1, 1:2, 0:0 - 0:1)
HC Kometa Brno
Neděle 02.10.2022, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:47 Radek KOBLÍŽEK - 3:4
     
    62:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je RADEK KOBLÍŽEK. Radek Koblížek rozhoduje a Kometa si odváží z Plzně dva body. Útočník hostí projel s pukem až před Svobodu, odkud ho prostřelil na zadní tyč.
    37:06 Kryštof HRABÍK - 3:3
     
    37:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KRYŠTOF HRABÍK. Teď už se ale Plzni skórovat podařilo! Kryštof Hrabík si našel volný puk po střele Baránka na hranci brankoviště a dorazil ho za Čiliakova záda. Asistence: Marek Baránek a Filip Suchý.
    36:04 Jakub FLEK - 2:3
     
    36:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAKUB FLEK. Obrovskou chybu plzeňské obrany dokázal potrestat Jakub Flek, jehož našel parádním pasem do prázdné Petr Holík. Asistence: Petr Holík a Luboš Horký.
    28:25 Martin ZAŤOVIČ - 2:2
     
    28:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MAREK ZAŤOVIČ. Je vyrovnáno! Kometa využívá další přesilovku. Krásnou přihrávku vymyslel Luboš Horký, když našel před bránou volného Marka Zaťoviče, kterému už jen stačilo vložit do jeho pobídky hůl. Asistence: Luboš Horký a Adam Zbořil.
    17:03 Aleksi REKONEN - 2:1
     
    17:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ALEKSI REKONEN. Indiáni svou přesilovou hru rychle využívají. Jan Schleiss poslal křižný pas na ránu z první Aleksimu Rekonenovi, který vymetl horní růžek Čiliakovy svatyně. Asistence: Jan Schleiss a Petr Zámorský.
    03:37 Tomáš MERTL - 1:1
     
    03:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ MERTL. A rázem máme vyrovnáno! Škodovka si vypracovala tlak v útočné třetině a Tomáš Mertl propálil Marka Čiliaka parádním pokusem z mezikruží. Západočeši tak rychle odpovídají na branku hostí a vyrovnávají. Asistence: Petr Zámorský.
    03:00 Petr HOLÍK - 0:1
     
    03:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je PETR HOLÍK. O chvíli později se Holík opět dostal k puku v téměř totožné situaci, kdy mu po odrazu posunul kotouč Tomáš Vincour a útočník hostí se projektilem k levé tyči nemýlil. Asistence: Tomáš Vincour a Marek Zaťovič.
    Marken.cz

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky a nahrávky: 4. Mertl (Zámorský), 18. Rekonen (Schleiss, Zámorský), 38. Hrabík (Baránek, Suchý) – 3. Holík (Vincour, Zaťovič), 29. Zaťovič (Horký, Zbořil), 37. Flek (Holík, Horký), 63. Koblížek


    HC Škoda Plzeň: Mi. Svoboda (Pavlát) – Kaňák, Zámorský, Baránek, Kvasnička, Budík, Vitaloš – Kodýtek (A), Schleiss (C), Rekonen – Blomstrand, Suchý, Hrabík – Meyer, Mertl (A), Adamec – Lang, Malát, Sedlák.
    Trenér: Petr Kořínek

    HC Kometa Brno: Čiliak (Furch) – Ščotka (A), Kučeřík, Holland, Gulaši (A), Hrbas, Fajmon – Flek, Holík, Horký – Zaťovič, Sallinen (C), Koblížek – Kollár, Zbořil, Šalé – Dufek, Malý, Vincour.
    Trenér: Martin Pešout

    Rozhodčí: Hejduk, Vrba – Brejcha, Malý
    thejrc.org