Slavia – Vsetín 2:1 (kon.) | Písek – Technika Brno 2:5 (kon.) | Chomutov – HK MD Šumperk 3:4 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Poruba 2011 2:1 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Neděle 02.10.2022, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • Liga juniorů • 7. kolo
Partner:
     
    64:45
    Mladí Draci právě vstřelili branku! JOSEF HAAS teď prostě jel a vystřelil a přineslo to hostům dva body! Asistence: Marek Compel
     
    45:10
    Piráti právě vstřelili branku! A je opět srovnáno. Jakmile se na led dostane první chomutovská lajna, je třeba se mít jako soupeř na pozoru. Nyní dostal příliš mnoho prostoru DOMINIK MIŠOVIC, který se prosadil přesnou ranou mezi betony Stránského. Asistence: Ondřej Příhoda a Pavel Šugár.
     
    42:24
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Šumperk střílí branku v oslabení. Piráti byli v přesilovce nebezpeční, ale Mladí Draci je zaskočili, jmenovitě MIROSLAV SLOVÁČEK poslal puk po Haasově přihrávce za Tučkova záda. Šumperk si bere vedení v utkání opět na svou stranu. Asistence: Josef Haas.
     
    38:30
    Piráti právě vstřelili branku! Chomutov si o srovnání říkal dlouho, až na něj došlo. Střelci a asistenti jsou totožní jako u první branky. Domácí nedali Stránskému svou kombinací šanci a z bezprostřední blízkosti srovnal za záda šumperského gólmana ONDŘEJ PRÍHODA. Asistence: Dominik Mišovic a Pavel Šugár.
     
    33:07
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Domácí vytvořili hrubku v obraně, který využil TOMÁŠ LICHNER, který nekompromisně vypálil do horní části Tučkovy branky, Hosté se tímto ujímají vedení. Asistence: Martin Izák.
     
    28:42
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Nakonec je v přesilovce hostů přece jen vyrovnáno. Lichner vyslal do akce TOMÁŠE MINAŘÍKA, který byl v koncovce nekompromisní, a tak je na malé hale chomutovské ROCKNET arény srovnáno 1:1. Asistence: Tomáš Lichner.
     
    11:22
    Piráti právě vstřelili branku! Domácí otevírají skóre zápasu Chomutov vyrazil do akce dva na jednoho. Mišovic poslal puk na ONDŘEJE PRÍHODU, který vymetl z hranice kruhu levý horní roh Stránského brány. Asistence: Dominik Mišovic a Pavel Šugár.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 12. Príhoda (Mišovic, Šugár), 39. Príhoda (Mišovic, Šugár), 46. Mišovic (Príhoda, Šugár) – 29. Minařík (Lichner), 34. Lichner (Izák), 43. Slováček (Haas), 65. Haas (Compel)


    Piráti Chomutov: Tuček (Suk) – Hynek, Sýkora, Svoboda, Hynek, Žižka, Filip – Klobouček, Bár, Mišovic, Rindoš, Vondrášek, Šugár, Vostrňák (C), Starý, Dej, Príhoda (A), Sčislák.
    Trenér: Petr Jíra

    HK Mladí Draci Šumperk: Stránský (Ryšavý) – Minařík (C), Cekr, Mudrák, Netolický (A), Šlahora, Compel, Křivohlávek (A) – Slováček, Lichner, Kučera, Ševčík, Tomeš, Szabó, Křemen, Slabý, Haas, Najman, Izák.
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Marek Domský — Pavel Beneš, František Pěkný
    thejrc.org