Buffalo – Carolina 4:2 (kon.) | Montreal – Ottawa 4:5 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 3:4 (po pr.)
St. Louis – Minnesota 4:2 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 5:4 (kon.) | Vegas – Arizona 4:3 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
4:5 (0:1, 2:3, 2:1)
Ottawa Senators
Středa 05.10.2022, 01:10 • Bell Centre, Montreal • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:19
    Thomas Chabot (OTT) míří na trestnou lavici, kde si odsedí dvouminutový trest za podrážení.
     
    50:29
    Kaiden Guhle (MTL) nyní u mantinelu dohrál Tima Stüzleho (OTT), jenž tento hit neusnesl a ihned se pustil do svého soupeře a navíc se do tohoto souboje připletl i Scott Sabourin (OTT), jenž dostává osobní desetiminutový trest.
     
    41:27
    Dvě minuty za nedovolené bránění si bude muset odsedět Brady Tkachuk (OTT).
     
    14:20
    Rafael Harvey-Pinard (MTL) nyní hodně nevybíravě poslal na mantinel Thomase Chabota (OTT), jenž si to však nenechal líbit a hned se do domácího borce pustil, a tak si nakonec oba odsedí dvě minuty na trestné.
     
    12:51
    Utkání nám nyní zpestřila bitka mezi Arberem Xhekajem (MTL) a Markem Kastelicem (OTT), kterou nakonec vyhrál domácí hráč, ale nic to nemění na tom, že si nyní oba borci odpočinout pět minut na trestné lavici. Dvě minuty za hrubost však navíc ještě dostává hráč Ottawy a Montreal bude hrát přesilovou hru.
     
    02:43
    Aktivni Ottawa si však vybojoval první přesilovou hru v utkání, když je na dvě minuty za krosček vyloučen David Savard (MTL).

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 29. Armia (Suzuki), 30. Savard (Evans, Pitlick), 55. Caufield (Suzuki, Wideman), 57. Xhekaj (Pezzetta, Gignac) – 4. DeBrincat (Giroux, Pinto), 26. Giroux (DeBrincat, Sanderson), 32. Motte (Joseph, Zub), 39. Pinto (Joseph), 57. Tkachuk (Batherson)


    Montreal Canadiens: Montembault (Primeau) – Schueneman, Harris, Xhekaj, Wideman, Guhle, Savard – Caufiled, Suzuki, Slafkovský – Pitlick, Evans, Harvey-Pinard – Heineman, Beck, Armia – Pezzetta, Gignac, Ylonen.
    Ottawa Senators: Forsberg (Sogaard) – Chabot, Zub, Sanderson, Hamonic, Brannstrom, Holden – Tkachuk, Norris, Batherson – DeBrincat, Stützle, Giroux – Motte, Pinto, Joseph – Kelly, Kastelic, Sabourin.
    bahis siteleri