Vítkovice – Poruba 6:3 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Motor ČB – Mountfield HK 5:2 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 2:4 (kon.) | Chomutov – Sparta 2:5 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:5 (kon.)
Jihlava – Havlíčkův Brod 2:3 (1:2 po s.n.) | Olomouc – Kometa Brno 0:4 (kon.) | Přerov – Zlín 0:1 (kon.)
HK MD Šumperk – Třinec 2:1 (po pr.) | K. Vary – Hvězda Praha 3:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:4 (2:2, 0:0, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 06.10.2022, 17:00 • Enteria arena, Pardubice • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    58:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    VOJTĚCH STEKLÝ přidává čtvrtou branku a zřejmě tím definitivně rozhoduje o třech bodech pro Mladou Boleslav – 2:4! Asistence: Matěj Vojáček a Rostislav Šilhavý.
     
    40:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to bylo hodně rychlé a nečekané! Sedm vteřin po úvodním vhazování ve třetí třetině propadla za záda Antoše střela OSKARA LISLERA, který podruhé v dnešním zápase posílá hosty do vedení – 2:3! Asistence: Patrik Král.
     
    18:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Minutu a půl před první sirénou se Mladoboleslavští přece jen radují ze vstřelené branky! Tentokrát byl i brankář Antoš bezmocný, přesně zamířil ADAM MARTIN HLINSKÝ – 2:2! Asistence: Matěj Vojáček.
     
    10:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé, domácí dorostenci otáčí během 89 vteřin skóre ve svůj prospěch! Po rychlém ťukesu Vápeník s Lempachem se ujalo zakončení TOMÁŠE KAŠTÁNKA, který vstřelil druhou branku Dynama – 2:1! Asistence: Teodor Vápeník a Štěpán Lempach.
     
    09:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Podařilo se! Brankář Kovář nedosáhl na zakončení ŠIMONA BARTONĚ, který tak v polovině první třetině srovnává stav utkání na 1:1! Asistence: Lukáš Korec a David Krčál.
     
    06:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A právě ve dvojnásobné početní výhodě se hostující celek dostává do vedení! Boleslav to sehrála velmi dobře, na konci kombinace byl kapitán PATRIK KRÁL, který prostřelil Antoše – 0:1! Asistence: Adam Martin Hlinský.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 10. Bartoň (Korec, Krčál), 11. Kaštánek (Vápeník, Lempach) – 7. Král (Hlinský), 19. Hlinský (Vojáček), 41. Lisler (Král), 59. Steklý (Vojáček, Šilhavý)


    HC Dynamo Pardubice: Antoš (Tuláček) – Kaštánek, Křečan, Úlehla, Švec, Vápeník, Oliva, Novosad – Pražan, Turena, Korec – Bartoň, Drahoš, Pilař – Vítek, Lempach, Kučera – Krčál.
    Trenér: Michal Mikeska

    BK Mladá Boleslav: Kovář (Vystrčil) – Tetiva, Šilhavý, Hlinský, Kubíček, Průšek, Křivánek – Hurt, Trefil, Beran – Šindelář, Steklý, Kristek – Král, Vojáček, Konobejl – Kurka, Lisler
    Trenér: David Vrbata

    Rozhodčí: Hacaperka – Karda, Hlinka
    thejrc.org