Motor ČB – Sparta 2:3 (po pr.) | Kometa Brno – Litvínov 5:4 (kon.) | Liberec – Olomouc 6:2 (kon.)
Kladno – Plzeň 0:4 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 0:0 (odl.)
konec
HC Kometa Brno
5:4 (1:0, 1:3, 3:1)
HC VERVA Litvínov
Pátek 07.10.2022, 18:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:38 Andrej KOLLÁR - 5:4
     
    44:38
    Kometa právě vstřelila branku! Kometa ve vlastním oslabení znovu odskakuje do vedení! Výborná akce v podání Adama Zbořila, jenž nasadil vysoké tempo a bekhendem předložil puk do slotu ANDREJI KOLLÁROVI, jenž nekompromisně zavěsil. Kometa se prosadila ve vlastním oslabení a Zajíček míří na střídačku! Asistence: Adam Zbořil.
    43:23 Michal GUT - 4:4
     
    43:23
    Litvínov právě vstřelil branku! Verva nachází rychlou odpověď a přestřelka pokračuje! Zpoza branky přijal nabídku od Nicolase Hlavy mezi kruhy MICHAL GUT a z voleje prostřelil Čliaka. Asistence: Nicolas Hlava
    42:32 Kim STRÖMBERG - 4:3
     
    42:32
    Kometa právě vstřelila branku! Další zvrat v utkání je na světě! Tohle byla ukázková kombinace z dílny domácího mužstva. Nabídku Koblížka zakončil přesně navrátilec do brněnské sestavy KIM STRÖMBERG. Asistence: Radek Koblížek.
    41:21 Eduard ŠALÉ - 3:3
     
    41:21
    Kometa právě vstřelila branku! Je vyrovnáno! Na pravém křídle se vydal na zteč mladičký útočník Komety EDUARD ŠALÉ, doputoval až k Zajíčkovi a překonal jej bekhendovým zakončením. Puk se sice sotva doplazil za brankovou čáru, ale radost v aréně rozpoutal obrovskou. Asistence: Andrej Kollár, Adam Zbořil.
    38:27 Giorgio ESTEPHAN - 2:3
     
    38:27
    Litvínov právě vstřelil branku! A máme tady obrat ve skóre! Parádní akci teď předvedl GIORGIO ESTEPHAN, když se dostal do zakončení mezi dvěma bránícími hráči Brna a nadvakrát v pádu dokázal prostřeli Čiliaka. Asistence: Patrik Zdráhal.
    37:57 Nicolas HLAVA - 2:2
    a
     
    37:57
    Litvínov právě vstřelil branku! Jako blesk z čistého nebe teď udeřila litvínovská Verva. Konkrétně NICOLAS HLAVA, jenž dostal přesný pas od Marka Berky na pravé křídlo a dokázal puk umístit nad rameno brankáře Čiliaka. Asistence: Marek Berka.
    32:41 Tomáš VINCOUR - 2:1
     
    32:41
    Kometa právě vstřelila branku! Brňané si bleskově berou vedení zpět! Kometa tlačila soupeře v útočném pásmu a po odrazu puku zakončil přesnou střelou ze slotu TOMÁŠ VINCOUR, pro kterého je to jubilejní 100. kanadský bod v dresu brněnské Komety. Asistence: Petr Kratochvíl.
    31:06 Matúš SUKEĽ - 1:1
     
    31:06
    Litvínov právě vstřelil branku! Nyní už Litvínov slaví! Kýžená vyrovnávací branka se zrodila díky dobré práci Stránského, jenž obešel bránícího Hollanda a poslal přesnou přihrávku na MATOUŠE SUKEĽA, jenž šikovně usměrnil puk pod horní tyč brněnské klece. Asistence: Šimon Stránský, Patrik Demel.
    09:20 Luboš HORKÝ - 1:0
     
    09:20
    Kometa právě vstřelila branku! Nudný pohled na led teď změnila akce domácího týmu, když LUBOŠ HORKÝ zachytil na pravém křídle přihrávku Holíka a zakončil přesnou střelou na vzdálenější tyč. Asistence: Petr Holík.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 10. Horký (Holík), 33. Vincour (Kratochvíl), 42. Šalé (Kollár, Zbořil), 43. Strömberg (Koblížek), 45. Kollár (Zbořil) – 32. Sukeľ (Š. Stránský, Demel), 38. Hlava (Berka), 39. Estephan, 44. Gut (Hlava)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Furch) – Ščotka (A), Ďaloga, Kučeřík, Holland, Gulaši (A), Hrbas – Flek, Holík, Horký – Zaťovič (C), Strömberg, Koblížek – Kollár, Zbořil, Šalé – Dufek, Malý, Vincour – Kratochvíl.
    Trenér: Pešout

    HC VERVA Litvínov: Zajíček (45. Godla) – Jaks, Zile, Šalda, Freibergs, Wesley, Demel (A), Zeman – Zdráhal (A), Estephan, Kudrna – Š. Stránský, Sukeľ, Abdul – Hlava, Gut, Berka – Havelka, Helt, Straka (C).
    Trenér: Růžička

    Rozhodčí: Hradil, Kika – Axman, Synek

    Diváci: 5546
    thejrc.org